23

Анонимен

преди 3 години

Всичко е опикано навън! Гумите на колите се опикават ежедневно, отиваш някъде, минава куче, хоп препикава. Връщаш се, излизат кучкарите, помирисват-хоп отново и така всеки ден по 5-10пъти. Тези животни не са за в града. На село е задължително да имаш куче, а и други животни

22

Кучкарьов

преди 3 години

Туй псе да не е брало джица

21

Факт

преди 3 години

Горкото кученце, обзалагам се, че е пишкало върху кутията на стълба, а някой преди това е човъркал по кабелите вътре.

20

Я

преди 3 години

По този начин кучето преглежда пощата си, чете СМС, и слага лайкове. Улицата му е фацебука.

19

Анонимен

преди 3 години

ГРЕШКИТЕ ми са от неправилно набиране.

18

куче ли-забравете

преди 3 години

Като видя сутрин как кучетата им опикават входа и се изхождат под юрозореца на съседа от първия етаж,в пясъчника на децата,на пътеката под невъзмутимия поглед на собственика,който си пие кафето ,ми идва да му събера лай ..та на песа и да му ги изсипа в кафето.Как пъм един от тях не вицях с торбичка и лопатка,нещо ,което ще видите в цивклизования свят.Ако им кажете,че ни умирисват апартаментите,че събират фекалийте рояци мухи ,или те гледат тъпо и мълчат и са готови да се бият.

17

Джордж Лукас

преди 3 години

Стълбът отвръща на удара!

16

антикуч

преди 3 години

Кучето се е подписвало на стлба ..

15

Анонимен

преди 3 години

Убеден съм че франки е пикаел по стълба

14

Анонимен

преди 3 години

Сега семейството му да го цунка по нараненото място, за да му мине.

13

Анонимен

преди 3 години

Ревахте срещу кучето, а не ви хрумна, че тези жици можеше да ги хване и дете.Както знаем, малките деца са любопитни и докато изкрещиш НЕЕЕЕ и вече е станала беля.

12

Условия за ползване

преди 3 години

Милото, сега поне една седмица няма да смее да дигне крак тревичка да препикае...

11

Герб стадо

преди 3 години

Другия път кучето да не краде ток.

10

абсурдистан

преди 3 години

Сигурно има стотици служители на Заплата длъжни да проверяват и подържат ,ама си пият кафето в офиса или щъкат по пазара .Кучкарите пък крайно мърляви и арогантни - кучето клечи пред магазина ,а двуногото гледа тъъъпо и чака - Никога Не прибира !Водят ги и в оскъдните градинки с цветя на някой ентусиаст и на детските площадки.....

9

Тео

преди 3 години

Докато не се научим да спазваме социално поведение - така ще е. Най-лошото е, че тези, които не желаят, не биват санкционирани от държавата. Чупят, цапат, хвърлят навсякъде. Един на 30 човека да е такъв, е способен да счеени живота на останалите. Ако вземеш правосъдието в свои ръце - саморазправа. А него - само го регистрират.

8

..

преди 3 години

"Семейството на Франки подава сигнал на тел. 112"...На майката и бащата на Франки са им взели смартфони ли?Или стопанката се е обадила?

7

оголените жици по ..

преди 3 години

.. .. стълбоветеВсички стълбове се изграждат и предават за експлоатация със затворени разпределителни кутии в основата си. НО само до няколко месеца, тези кутии се чупят и валдализират от асоциални типове или за да ги крадат и да събират метала, или просто за "удоволствие".А как примерно ви изглежда да ремонтирате кутията, която е препикана от всички квартални кучета?!?В случая едни асоциални типове - кучкарите са станали жертва на други асоциални типове - вандалите. Ами хак им е,

6

Lan

преди 3 години

А можеше да е дете...

5

Анонимен

преди 3 години

Нека да позная - препикало е голите жици. Кучешка му работа.Така де, ама защо жиците са "голи" или незащитени от нерегламентиран достъп и природни условия??? Имало ли е заземяване, мерено ли му е съпротивлението??? Има ли документ с мерките и покриват ли параметрите необходими за безопасност???В истинските държави изискванията са безкомпромисни!

4

Анонимен

преди 3 години

Дано да е добре животинката.