12

Kурдо Коленков

преди 3 години

Викнете Мангъров и Първанова, ще ви излекуват за нула време.

11

Анонимен

преди 3 години

Боковата държава май е най добре в ЕС по време на пандемията!Нали така радефчета!

10

Анонимен

преди 3 години

Щом все разчитат на новите ваксини,но ги нямат да ползват старите от миналата година,които би трябвало да са годни и по приложими с качества за по опасни от рода вируси за които специалисти казват,че предните от САРС-1 в % били по-вредни по показатели-разпространение,заразност,смъртност,но световно не са се налагали карантини с мерки как заради САРС-2 с пагубни загуби за икономиките по сфери що социално разслоение от класово обедняване сякаш 2-то удари по кръвоносната система според финансистите

9

Анонимен

преди 3 години

Много била доволна и се чувствала сигурна, ама болниците били препълнени...

8

Анонимен

преди 3 години

Не лъжете хората работя в Англия на голям обект над 4500 човека направиха ни ПСР тест на всички.От таза бройка 24 човека бяха с положителни проби при повторна проверка вече в болнизата само 10 бяха с измисления Ковид.Това е най голямата лъжа и измама с този вирус.

7

Анонимен

преди 3 години

Ако са внасяли танзанийски кози, някой да каже да колегите да ги прибират. Много ги лови.А, и да завиват папята.

6

Анонимен

преди 3 години

Много обичам да чета как някои продължават да надуват спуканият ковид балон.Слагайте памперсите, стават бели от напъване.

5

Анонимен

преди 3 години

Това с двете маски тръгна от Америка ама гледам това мнение се разпространява като чума по цял свят. Да го ползват лекари,медицински персонал работещи в болници например. Ама нормални хора които са на голямо разстояние от други хора защо? Като дойде новата администрация зад голямата локва и шефа на СЗО започна да говори за тия щуротии след като видяхме дедика и камилата с по две маски. Така че явно и в Португалия в стигнала тая измислица

4

Handel

преди 3 години

"Аз съм с коронавирус и не успях да гласувам", каза преподавателят в българското неделно училище "Св. Св. Кирил и Методий в Лисабон *** Давидова в ефира на "България сутрин".Бързо бързо стигнахме до съществото на статията - "изборите трябва да се отложат поне за 20-30 години, ианче болните от коронавируса ще бъдат лишени от гражданските си права!"Ето и следващата стъпка - някой, "заразен" с коронавирус ще заведе дело за отлагане на изборите. тъй като няма да може да гласува.

3

и ...

преди 3 години

какъв го търси тя чак в Португалия?При нас на село що мъже, що нещо, нямаме жени за женитба, а те милите работят и работят и нямат наследниците.Ами като е заминала в Португалия, нека там и да си остане.Не ни занимавайте с подобни леки жени.Стига с този covid-19.ѝ кога ще започнат да пишат за covid-29?При нас на село няма болести, нито трипер, нито сифилис ... нито нищо, но няма хубави и сериозни женички с хубави пичонки.

2

Мутата

преди 3 години

Поредните глупости, заразени бол, в болниците няма места, но овцата се чувствала сигурна.

1

Анонимен

преди 3 години

Позитанец путинист с мозъчна недостатъчност:Няма вирос, Бил Гейтс ще ни чипира.