143

Анонимен

преди 3 години

В началото на мандата на Радев Йончева работеше в неговия екип. След първото му посещение в Брюксел я освободи, защото в Брюксел му казаха, че е неприемливо човек като нея да представлява Президент на държава в ЕС. Имаха предвид не само произхода и историята й, а и характера й.

142

Анонимен

преди 3 години

149 Елена Йончева е в Брюксел, европейски депутат, с нашите пари, за да плюе по България и българското правителство. За да се скрие зад депутатски имунитет, защото е обвинена в пране на пари и злоупотреба с държавни средства.

141

Анонимен

преди 3 години

Какво има да казват Нинова, като я изкомандва Решетников, ще застане, къде ще отиде.

140

Мяу

преди 3 години

До147 Не знам къде живее Йончева, но тя отдавна изнася факти за съглашателство между Нинова и Борисов. По едно време замлъкна и каза, че се е заблудила, но когато фактите говорят, редно е боговете да мълчат, ама не....

139

Анонимен

преди 3 години

Йончева, откакто заживя под покрива на Станишев и стана част от многолюдното му семейство, загуби журналистическата си обективност и клекта на семейната лоялност..

138

Анонимен

преди 3 години

Много сладко им се вижда това служебно правителство. Колко ли са получили, че с такъв хъс го искат кръговете около Радев?

137

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 91цв.цв. не напусна, той беше изритан, без значение какво разправя сега.

136

Бепо

преди 3 години

До Анонимен 104Комунисти и фашисти не са еднакви. Да уточня, фашизъм е имало само в Италия. В тази връзка приемам, че искаш да кажеш, че комунисти и националсоциалисти са еднакви. И, пак не е вярно, националсоциалистите не посегнаха на частната собственост, освен еврейската, така, че комунистите са по-лоши и са избили много повече хора от националсоциалистите.

135

Анонимен

преди 3 години

Дреме ми от разправиите на червените ***.Колко *** трябва да е българският народ щом тая партия все още е втора политическа сила.

134

Анонимен

преди 3 години

Корнелия със селския си инат по отношение мнението си за втори мандат на Р.Радев,ще потъне в политическото тресавище и ще се озове заедно със съмишлениците си на трето, място в подреждането на партиите за 45 тото НС! Днешният президент,"измива" лицата на сбирщината на "Позитано",измърсили се по пътя на дългия преход.Българите не забравят,кой колко е нагазил в "тресавището" на голямата корупция.Мирише на жестоко сгромолясване на 4.4.21г.особено след "подреждането" местата в листата на БСП

133

Оставка Герб

преди 3 години

Г-н Радев е велик човек и пилото,няма нужда от БСП или ГЕРБ.Народа ще го подкрепи отново това единствения прездент с НАРОДА.Другите мишоци Плевналиев,Първанов и Костовите лъжи марш за винаги.

132

Анонимен

преди 3 години

Силни думи, ама неверни. Радев няма рейтинг- само си мисли че има такъв. Ако не са БСП и ДПС няма да го изберат . Е ДПС каза че няма да го подкрепи.

131

бсап

преди 3 години

Им али значение дали Нинов аще подкрепи Радев -той избиратела да не в секта че Нинова ще каже за кого д агласуват членовете. Рейтинга му е по-голям отколкото на ГЕРБ и БСП заедно ///

130

Какво да каже

преди 3 години

Радка е непоносима, заядлива, махленска, нагла, досадна, злаоба, крякаща...абе не се знае какви може да ти ги надроби, едни такива Радкини.

129

Анонимен

преди 3 години

А аз си мислех, че чака да види кой е по-виновен за ония "високопроходими" автомобили.

128

Мяу

преди 3 години

Нинова никога не е критикувана Борисов за шкафчетата с е врата и кюлчетата и за Мата Хари публично. Сигурно е, че тя също се е възползвала от тях. О, неразумни юроде, поради защо ще гласуваш за тези богаташи, които все повече нагласят и те ограбват?

127

Електра

преди 3 години

Защо Кауна Радев излъга, че не коментирал с нито една партия решението си. А какво излезе, че той слугата на Краднелия и се е обадил, за да поиска разрешение от Импексовата си господарка, за да обяви това нейно решение...

126

Анонимен

преди 3 години

ама какво може да се очаква от тази лъжкиня долна и да се довелиш на такава лицемерна к... всяка дума казана от нейна уста е лъжа приличат си с тиквата по това

125

Електра

преди 3 години

Кръга на Костинбродската *** и СС Момата, ми е по противен от кръга на Импекса, защото са крали много повече от Краднелия...

124

Анонимен

преди 3 години

До 128. Нинова пръта го постави отдавна, но на всички фигуранти в БСП.