47

Светлина в тунела

преди 3 години

има, ама не сме минали и бразилския щамове и неговите мутации, пък не се знае има ли пък ваксини. Трай , коньо, за зелена ливада.

46

Мяу

преди 3 години

Ние дори не спим като няма работа, няма и помощи, защото Борисов прибира еврофондовете в чекмеджетата си и купува гласове да го изберат наново

45

Мяу

преди 3 години

Отнехте най _ привлекателното качество на ЕС _ свободното движение на хората. Няма никакъв контрол на злоупотреби с европейски закони. Тогава за какво е този съюз??

44

Мяу

преди 3 години

Отпускайте всичко да получим колективен имунитет. Какво има да се мисли. Когато е свършвала чумата да не би да е имало лок даун и!! И бабите ни пак са живяли.

43

Tonita-7

преди 3 години

Като не можеш да спиш-зелена рецепта с приспивателни!Някои се приспиват с алкохол!

42

Неутрално

преди 3 години

Когато в страна като Германия влязат над един милион души имигранти, те носят със себе си и причинители на заболявания, специфични за страните, от които идват. В този смисъл, може да се каже, че за немците, Ковид-19 не е проклятие, а избавление.

41

Ами

преди 3 години

как да спиш като си се снимала в самолетите на кемтрал сзо, които пръскат със специалните самолети пръскачки .Вече и резултата дойде + 5G мрежата.В Милано е бъкано с антени ама и много си заминаха от висока честота.Все едно си у микровълнова фурна.

40

boicho

преди 3 години

Мисли, чака те пъкъла.

39

со святими упокой

преди 3 години

Когато човек нощем не спи...а си блъска главата...зжоначи че или има нечиста съвест..или се е захванал с проблем надвишаващ силите му!!!..И какво измисли...'Мути"? Нищо по-различно..има някаква светлина в тунела!!!! В кой тунел..г-жо Кашнер? и каква е тази светлина??!!! Може би от идващият влак?

38

Дръндер

преди 3 години

Ми недей, дай оставка!

37

трън

преди 3 години

В един момент обаче изпращат сметката! Така се получи и когато бяхме с Русия, дядо ти Тодор вземаше, а накрая трябваше да фалира пенсионния фонд, златен резерв и т.н.

36

Анонимен

преди 3 години

Мисли? Че няма ли умен телефон, докато седи на клекалото?

35

адвокат Тенев

преди 3 години

По въпроса за антисемитизма който един постави: От къде накъде еврейка е канцлер на Германия? И възможно ли е чист германец на мястото на Нетаняху в Израел? И в чии ръце са медиите в Германия и САЩ и кои се бъркат във вътрешните работи на БГ

34

Анонимен

преди 3 години

Проблемът е, че не Меркел взима решенията, а тя поема отговорността за взетите решения, за което й плащат господарите й... :) ... Просто се буди вечер и мисли какви ги е надробила, подчинявайки се на разни личности, нищо повече... Другото е за шараните, които още вярват в дядо Коледа...

33

не може да бъде!

преди 3 години

Осмелявам се да подскажа на г-жа Меркел едно решение -да купи руската ваксина!Готов съм да се обзаложа ,че това ще стане!

32

:)

преди 3 години

Немците са работлив, практичен и точен народ, но и те като българите си избират най-неподходящите лидери. Примери много... Хитлер... Меркел...

31

д-р Петров

преди 3 години

В живота на човека има 4ри стадия на развитие: Първи стадии до към 17 - 18год. не знаят накъде как и защо. След това изтрещяват до към 45 - 50 год.възраст,от 50 до към 65 - 70 изкукуригват и последния стадии е когато изкуфяват...Тая в кой стадии е?

30

Анонимен

преди 3 години

А ние се будим да ревем в очакване на новото...

29

Анонимен

преди 3 години

Сигурно често сънува оня грозна бабичка с косата и за това буди.

28

анонимен

преди 3 години

До НякойАми, че то и аз на всеки два часа се събуждам! И като бебетата - плача!