31

Анонимен

преди 3 години

Я да чуем и кой каза на българите за далаверата.Като сте казали А, кажете всичко до Я.

30

Анонимен

преди 3 години

Какъв е проблемът всички тестове да са платени?С тези двете са ясни какви българки са...

29

Анонимен

преди 3 години

Па сега се стискат за 100 паунда. ....... Някои се стискат други пък изтискват повечето българи живеещи в България! :))))))))))))

28

Вили

преди 3 години

Ей, проглушиха ни ушите чужбинските българи колко добре печелят, колко са заможни и колко сме бедни ние тук, в България. Па сега се стискат за 100 паунда. Май истината е по-различна, а?

27

Анонимен

преди 3 години

Подвеждаща статия. Това са интелигентна нация. Не са като българските политици, управители на фирми. Усетиха и се махнаха от ЕС. Както ние не харесваме селяните от балкана, без хигиенни навици, така и те не одобряват някои българи. Ако си честен, спазваш техните закони си приет от тях. Но се иска ум, езици, интелигентност и като те харесат, ти дават съвети, завърши тук второ висше, не си стар, кога бб, цвк, нинова, ще го кажат, н и к о г а. Това са долни и алчни селяни, за пари. Ревяха родителит

26

Анонимен

преди 3 години

Душата на българина е Бай ***. Истината е, че в Англия предпочитат индийци и пакистанци пред българите, а в Германия предпочитат турци и сирийци пред българите. Други източно-европейци като поляци и румънци също не са на почит, но в това няма нищо утешително.Предпочитат всеки който има акъл, образование и етика! Не гладат по капа, прическа, силикон и устни а гледат какво имаш отвътре! Имат богат опит в разпознаването!:))))))

25

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се вземат едни парички, та затова не може безплатен тест!А който няма парички да го д

24

Гражданин

преди 3 години

Навързани са като свински черва бспдпсгврб. В общини, всичко роднини. Единият в общината, другият раздава земите, третият купува машини, ужасно е. Но не съм аз човека, ше дойдат и биха те гръмнали, без да им мине окото. Жестоки, коварни хора са, хората с връзки, отгоре. Писледните години психически тормоз над турци и българи, обикновените хора без връзки и паеи. От костово, царя, герб оставиха народа без првпитание в малките населени места и това какво е, умирай лесно. Терор те извършват. 1/1

23

Анонимен

преди 3 години

Нашите деца са възпитани. От малки си личеше, кой лъже и краде, но днес са в горското, в банки, във варна на високи постове в системата. Явно са някои неграмотни тия две. Не слагайте всички под един знаменател. Дори след 1989 кои са на власт, от подземния свят. Нима те не ни управляват. С чии пари 50 годишните днес родители от село си изучиха децата в сащ. Отговорете си. Иска се мисмене, а не да се втурвате до урните за 20 лева и след това да плачвтв, че са ви отнели земя и много други неща.

22

Анонимен

преди 3 години

Душата на българина е Бай ***. Истината е, че в Англия предпочитат индийци и пакистанци пред българите, а в Германия предпочитат турци и сирийци пред българите. Други източно-европейци като поляци и румънци също не са на почит, но в това няма нищо утешително.

21

Анонимен

преди 3 години

До БауИ кво? Като излязоха от ЕС, тарикатите свършиха ли?

20

Анонимен

преди 3 години

Нашенците хитри - правят си безплатен тест в Англия, който може да е бърз или PCR, по преценка на англичаните, все пак е безплатен. После идват тук и представят документа. Хитро!Документът е имейл в който се казва дали пробата ти е отрицателна или положителна! Друг вид "документи" не съм виждал да дават!

19

Анонимен

преди 3 години

На познат преди 2 години в Англия му предлагали от туристическа агенция българското черноморие, но той тактично избрал Майорка - по-евтино и по-хубаво, без такси "изненада".Стъпиш ли веднъж в истинска държава виждаш ясно "родолюбивата българщина" и нейните "преимущества"! :))))))))))

18

Анонимен

преди 3 години

Абе всичко е с цел да се събират пари, то това е ясно.

17

Анонимен

преди 3 години

И българската държава отреди мъдро - карантина и на здрави, защото не е по протокола теста. Затова и повечето хора в чужбина гледат да не се завръщат.На познат преди 2 години в Англия му предлагали от туристическа агенция българското черноморие, но той тактично избрал Майорка - по-евтино и по-хубаво, без такси "изненада".

16

Анонимен

преди 3 години

*** защитава кралицата,били я окрали с 100 паунда,а че векове са крали и избивали народи!?от тази страна,можеш ли,взимаш!!

15

Анонимен

преди 3 години

Нашенците хитри - правят си безплатен тест в Англия, който може да е бърз или PCR, по преценка на англичаните, все пак е безплатен. После идват тук и представят документа. Хитро!

14

Анонимен

преди 3 години

ПСР тест в Англия е безплатен! Поръчва се по пощата или отиваш на място с колата. Тестът за антитела струва 65 паунда в Бупа!Тестът за антитела е абсолютно безплатен за хора от така наречената рискова група като например хора с астма само тогава когато им се налага някаква болнична процедура или зъболечение.

13

doctor

преди 3 години

Razlikata e ,4e ima PCR test i barz geneti4en test kojto ne e PCR i e samo orientirova4en,t.e. pri polozhitelen barz geneti4en test se pravi zadalzhitelno PCR kojto mozhe da izleze i otricatelen.A tova ,4e vseki BG gleda da mine metar s plastaneto e qsno....dokato ne se nau4im da si plastame dotogava nqma da q razberem demokraciqta kakvo e to.....

12

Анонимен

преди 3 години

От цялата статия разбрах основно, че резултатите от платени и безплатни тестове не са еднакви?Нещо изключително много куца в цялата ситуация. Единствено е ясно, че политиците на повечето държави са като мухи без глави и правят нещо колкото да се каже.