227

До 237

преди 3 години

Да,ама друго си е ако идва от въздуха,от високо.... сигурна работа! Тези безбожни хора р.ъ СЯт от небето!!!

226

Анонимен

преди 3 години

Всъщност в момента открито си казват, че бъркат. Ако се вдига репродуктивно число, очаква се бум след 3 седмици, а заразността е в пъти по-висока и иска още повече дистанция и сериозни маски, то за чий се пускат ученици в клас? Колко трябва да са, за да имат отстояние 2.5 метра в стая 50кв.м.? 2х4= 8 човека максимум за площ 5х10м. Да оставим, че зимата не се отварят прозорци, а часовете не са по 10 минути. По думите на Кантарджиев всеки в класна стая е гарантирано да се зарази при един заразен.

225

Анонимен

преди 3 години

Искам някой да ми разкрие плана на управляващите! Затворени доживот? С тежки ограничения, глоби и забрани? С хиляди фалирали бизнеси и стотици хиляди безработни?И докога така, преди да огладнеем масово и да ви окачим по стълбовете?Как си го представяте?

224

Анонимен

преди 3 години

Ако вирусът лети из въздуха, няма никакво значение дали си на 1,5 или 2,5 метра. Вирусът НЕ лети из въздуха и не се отделя с дишане. Вирусът излиза само при кашляне и кихане.

223

Мяу

преди 3 години

До 233Може ли малко по_подробно да ни обясните как прекарайте ковида и успяхте да изживеете?

222

Tonita-7

преди 3 години

Дистанцията ли само е от значение?:))

221

Анонимен

преди 3 години

Докога ще ги търпим?!!

220

Георги

преди 3 години

Учител съм. Правиха ни тест за антитела и над половината работещи в училище сме прекарали вируса. Ако ние сме представителна извадка, смятайте сами какъв процент в България е преминал ковид.

219

Sashko

преди 3 години

Smotanqk ako shte da e 10 metra

218

Анонимен

преди 3 години

кунчев, мисля, че вероятността скоро да "левитираш" до някой стълб или дърво се увеличава пропорционално с броя на"новите случаи".

217

4.04

преди 3 години

чакайте дойде ви края и целият ви цирк театър ще приключи скоро..ще си получите заслуженото няма да се отървете

216

Анонимен

преди 3 години

да не стане разстоян.километър като,Ние сме на всеки,кило-метър,натам вървят нещата за вас,Куне мамин

215

Кунчев,

преди 3 години

2.5 м дистанция е малко, поне 3 метра. При следващия щам, увеличаваме разстоянието и т.н., и т.н.

214

До 220/221

преди 3 години

Е, как досега не разбрахте защо по цял свят броя на починалите в събота и неделя е по-малък? Това беше обяснено хиляди пъти.

213

Чоко

преди 3 години

До МАЙМУНСКИ ГРИПИ си прав и не си прав. И аз го изкарах но с двустранна бронхопневмония. Десет дни температура 38-38,5 и постъпване в болница. Там още десет дни, системи, антибиотици и други лекарства. Наистина и аз съм съгласен да се изкара този вирус и да спрат с тези простотии. Проблема е че някои като мен го изкарват тежко а диабетиците и сърдечно болните си умират.

212

Анонимен

преди 3 години

Пандемия няма!Това е безумие.Има Създване на нов световен ред и пълно подчинение,като се използва въпросният вирус за внушение и манипулация на немислещите и неосъзнати хора.Негативно кодиране една година отвсякъде.Представят се нещо пред публиката - хоратаТези които си мислят че управялват света и могат да правят с хората каквото поискат.Грешат! ЛЮБОВТА е началота ТЯ дава живот свобода.Тя трябва да струи от душата и сърцето на хората.

211

Маска FFP2

преди 3 години

Маска FFP2 или маска FFP3 си купувайте. Клапите се повреждат (и тогава маската не пази). Затова с клапи само за топло време и бъдете готови да си купувате нови често. Или купете без клапи - но тогава е по-трудно да диша човек в жегата дълго.

210

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 3 години

Аз най-културно си изкарах вирусчето като обикновена настинка - лека температурка до 37,5 за два дни, ден-два кашлица, загуба на обоняние за седмица и толкова. Затова ли ме затваряте бе да ви *** *** *** *** *** *** !!!Който е под 50, да постъпи отговорно, да се зарази и да изкара вируса, че ми писна вече от тия щабни плъхове!Така ще предпазите възрастните си близки от заразяване, защото след няколко дни дискомфорт вече ще сте напълно безопасни за тях. Ваксините не дават този ефект.

209

анонимен до 219

преди 3 години

Абсолютно прав сте .Европейците и американците сме непоправими лигльовци - затова яко ще се мре - изхода е на на къса верижка .

208

Анонимен

преди 3 години

До */*Защото нашите актьори нямат много акъл. При тях като почнат да спадат "случаите", пропорционално веднага започва да спада и броят на починалите. Циркът е пълен.