9

1234

преди 3 години

А ЕС кога ще има собствена? Може би когато ссср имаше собствен компютър....

8

Анонимен

преди 3 години

Ейй, утра праа ваксина и ми требва удобрението и . Съставната и част а заводска тайна

7

Анонимен

преди 3 години

Корпорациите спекулират с пандемията, за да доят страните и народите !Ето това е най-голямата корупция, но тя е под идеологически и властови чадър на управляващата в света неолиберална върхушка !

6

Анонимен

преди 3 години

Компания занимаваща се със сапуни и шампоани !! Не благодаря !

5

:)

преди 3 години

Не е ли подсъдно да лъжете? Ефективността на Янсен (ваксината на Джонсън енд Джонсън) е до максимум 66% ефективност. Цитираните от Вас процентеи касаят какъв процент от заболелите не протичат тежко. Ваксината Янсен е опасна защото при 66% ефективност не може да изгради достатъчно групов имунитет, дори напротив създава сериозен проблем за 34% от ваксинираните които може да боледуват ваксинирани. За съд сте!

4

Анонимен

преди 3 години

Да, бе те за пръв път подписват договори...Това са си врътки, които са оставяни като вратички за по-късно.Такива големи поръчки, за такива големи пари, и половин процент от тях, са големи пари.

3

Ало 1

преди 3 години

Айде кажи колко са отровени в БГ? Какво пише в смъртния акт. Как действа отровата?Малки миниатюрни страхливи мозъци и души. Снишете се и скрийте между отровените, живуркай и и пръскай посредстевонстта си.

2

БЪРЗАТ, БЪРЗАТ

преди 3 години

че руснаците изстреляха СПУТНИКА и сега не могат да спят нощем от яд. Ако ще и отрова да е ама американска. Е малко повече от ингилизката ваксина с нейната 60% ефективност

1

Анонимен

преди 3 години

Ще се изтрепят да бързат да си одобрят спешно отровите... Всички бързат, да не изтърват голямата далавера, обаче дори и след голямото плашене, народа се усети че го манипулират и не ще да се ваксинира. То и затова е цялото това бързане с ваксините, защото разчитат че хората в страха си, ще се съгласят да си инжектират нещо с неизвестни последвствия.