77

хуху

преди 3 години

как ми измъкнаха пари скапняците. Отивам с настинка и лекаря ми казва о-о-о Корона, отивай да се провериш. Бам 120 кинта за тест, които разбира се е отрицателен, но не всичко днес е Корона, даже и не си правят труда да те прегледат, направо тест. Загубих си един ден от живота да се разправям с и-д-и-о-т-и. За една годиниа даже и симптомите не научиха

76

Анонимен

преди 3 години

Стигате бе , щи *** зарплачите

75

Дръндер

преди 3 години

До ЗозоСамо ти ли не разбра, че ваксината не гарантира имунитет дури Кунчо го каза!

74

Дръндер

преди 3 години

До Анонимен 80Болно ми е като те слушам, трябва да си от тези 80%, но по друга линия!

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 65 от 23Нищо, ще го пипна пак в издънка. В неделя беше пропуснал да пише и хората останаха неинформирани за това кое е важно, кое е без значение и кое е неизбежно. Сега ще видя в неделя пак ще пропусне ли.

72

Дръндер

преди 3 години

До ReptileЧе ти не си ок, това е ясно!

71

Reptile

преди 3 години

Правилно казва Мангъров, че целият свят се е побъркал и е неадекватен, а само Той и чуркащият в шадравани ор АБВ са ОК?!

70

Иванчо

преди 3 години

Бойко печели изборите с разлика. За 10 години този човек не спря да строи пътища, болници, детски градини. Икономиката ни расте - една от най-желаните страни за инвестиции сме. Всички се бутат при нас да идват. Заплатите растат, пенсиите растат. Хората са щастливи и доволни. На протестите имаше не повече от 5000 човека в добрите им дни. Платени разбира се. Хората оценяват Бойко и колко добро е свършил, а други завиждат и пускат фалшиви снимки и записи с гласа на Ненчо Балабанов.

69

Анонимен

преди 3 години

Професор Иво Христов човека казал болната истина за българите, 80% са Дeбuлu. Така че не хабете сили и енергия да ги убеждавате за вирус, еаксини, те просто се чувстват добре в конспирацията на 5g и илюминатите.

68

Иван

преди 3 години

Да си харесваш коментара сам и психично разстройство, приятелю анонимен. Предлагам дъртите пенсионери, които ще гласуват сляпо за ***, да си седят вкъщи. За ГЕРБ ще гласуват само социолозите, които им дават 25% победа. P.S. - на изборите, ако излезнете спокойно с маска, не говорите с никого и спазвате разстоянието по опашките в секциите - нямате причина да се притеснявате.

67

Анонимен

преди 3 години

Заради коронавируса поне от грип се опазихме. Миналата година имаше обявена грипна епидемия до 4 февруари 2020, а сега я прескочихме заради предпазните мерки, които повечето от нас прилагат. Принципно такива епидемии като коронавирусната и грипът започват с внос на заразата от чужбина, а после се разпространяват най-вече чрез обществения транспорт, училищата и детските ясли и градини.

66

Анонимен

преди 3 години

Най-лесно манипулируеми са тези дето вярват в конспирации. Факт!.

65

Анонимен

преди 3 години

От минимума 416 нови случая средно на ден за седем последователни дни в средата на януари, скоро ще стигне 4160 случая средно на ден за седем последователни дни. Това вероятно ще стане на 4 април 2021 или до 2 седмици преди това.

64

Иван

преди 3 години

За съжаление има много прости хора, които са лесно манипулируеми. Разбира се, че целта е да се сплаши народа за предстоящите избори. Нямате идея колко пари за лапане за заложени на картата. Вие вярвайте в извънземни. Всяка година по това време е грипна епидемия с хиляди случаи на грип - някой от вас да е чул дори за един такъв? Няма и да чуете. Защото идват избори ;)

63

Max

преди 3 години

Заведенията ще отварят ли на 1-ви март?

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 72 Дали вирусът ще успее да изкорени СПИН?

61

Анонимен

преди 3 години

Всяко зло за добро. С 40% намаляване на новозаболелите от онкологични. Короната се справя успешно с рака. Тъкмо на международния ден за борба с него. Бил Гейтс нервно скърца със зъби. Короната му измъква бизнеса изпод носа.

60

Зозо

преди 3 години

До ЧокоАбре ***, само ти ли не разбра, че имунитет се постига 10 дни след втората инжекция.

59

Зоро

преди 3 години

Започвам да подозирам, че веселите олита са пратени да дращят тук от правителството с цел разгаряне на пандемията и отлагане на изборите.Друга мисъл не ми идва, за такава дебилшинаа.

58

Анонимен

преди 3 години

От десетина дни и броя на починалите от Ковид-19 се повишава. Повишението при новите случаи започна преди около 20 дни и десетина дни след него се обърна и тенденцията при броя на починалите.