19

Ами много просто !

преди 3 години

Искат да се по този начин елегантно да се оттеглят от управлението на този етап !И да не понасят повече негативи, до по-добри времена !

18

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ и ОП най добрата управляваща коалиция през прехода!!!!!

17

вмро

преди 3 години

знаят че коалицията е провал и търсят вратички за влизане в зоната но за субсидия и сами да си е харчат

16

Койчо

преди 3 години

Решението е взето след като боко чекмеджето им е показал среден пръст

15

Майна

преди 3 години

Това решение на Вмро е ЕДИНСТВЕНО В УСЛУГА НА БСП. АКО ВМРО СИ ВЪОБРАЗЯВАТ ОБРАТНОНО - ЯКО СА ГО ЗАКЪСАЛИ С ГЛАВНИЯ МОЗЪК.

14

ПоЗдравзаНФСПАСбоко

преди 3 години

Няма спасение заНацистите и Фашистите за Спасение на Боко, *** на задкулисието, в далаверата. Син на на агент от ВКР ,Комсомолски сикретар , Син на активни борци , но го отхвърлили за членство в БКП заради харатеропатия , Шеф на Подкрепа , мерак за шеф на СДС , но разкрили ,че е син на комунистическо ченге от ДС.Заерязал децата си след смъртта на майка им, станали наркомани .Той съжалява ,че пукнали от свръхдоза , ами го позоряли.*** го на ББ, лижи на *** .Човекомразец

13

Болни Инвалиди-НЕ

преди 3 години

За какво му е на Каракачонов Винкел на шията , да го брули вятърътна народната любов, на мостика в Бургас , при съпровод на песновката "Бургаски вечерииии...Далаверката да са кУалира с бялата Златка , белкин стигнат тормозената кметица Иванчева ,която ги би на последните избори.Не може за си мизантроп , *** , нищо добро да направиш за народа си , само ЗЛО.С чокойският си манталитет и с подчинените му аргати -дупетати от ТВ СКОТ , може само глухи и слепи дас объркатХуманизъм ЙОК,черкезино

12

Така

преди 3 години

Така Герб се лишават от съюзници и не могат да направят правителство - няма да имат мнозинство в парламента. Прозрачен е замисълът на Решетката. Бсп + вмро + дпс = новото оф срещу Герб. А и ако Герб извади нова цецка срещу радев , то ще бъде голям смях.

11

До 10

преди 3 години

Сакън, какво говориш!Та ние ако сме 20 милиона ще се избием,свили сме се до три и не се понасяме ама вече няма на къде! Утре ще сме не бедни и богати а скъсани и щастливи!

10

Анонимен

преди 3 години

До Бананова републикаЕеее....:) Много си жесток към "патриотите", много смирен ми се струва Митев, но винаги може да се присъидинят към кораба-майка ГЕРБ, да не правят мили очички пред простолюдието :)

9

Решетников

преди 3 години

Браво на Вмро! Молодцьй!!!

8

Анонимен

преди 3 години

WC-то, на село!

7

ВМРО

преди 3 години

ВЕРОЯТНО, АКО ИЗОБЩО ВЛЯЗАТ, ще управляват заедно с БСП. Те никога не са се изказвали изрично по този въпрос!!!

6

Анонимен

преди 3 години

Кво ме интересува партията на Ф16 и еднополовите бракове ??? Патриоти са Възраждане и Атака .вмро са патриоти на вашингтон и брюксел .Всеки път гласуват против България в полза на брюксел и вашингтон. Ф16 ,южен поток (В Германия техните патриоти защитиха северен поток две) еднополови бракове в България .

5

Ясновидец

преди 3 години

ВМРО е задействано от Руския домейн да направи така. По този начин НИТО ВМРО, НИТО НФСБ ще влязат в Парламента!!!! Това означава, че дори Герб да бъде ПЪрва политическа сила - няма да има с кого да управлява!!! Така втората полит.сила - Бкп ще може да направи следизборна коалиция с някои от другите дребни партии. Вмро вероятно ще е сред тях. ТОВА РЕШЕНИЕ НА ВМРО ВОДИ ДИРЕКТНО ДО БКП НА ВЛАСТ. ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ!

4

Анонимен

преди 3 години

Да се коалират с Атака.

3

кръпел

преди 3 години

трапезните патриоте ке останат без трапеза и без македонска наденица

2

Анонимен

преди 3 години

До Бананова републикаНищо им няма на патриотите,ВМРО е една от най-добрите партии.

1

Бананова република

преди 3 години

Ще има нужда от работна ръка по нивите и тез години няма влезете в парламента . Прежалете се ..стига сте яли само кебапчета в правителствения бюфет . Мускулната треска ше е само ден , два . По добре от пандиза нали ?