14

И.Б.

преди 3 години

При отдаване под наем на частни търговски площи в договора трябва да се отбележи, че се разрешава преотдаването, както е например в много страни. Но в случая става въпрос за престъпна схема с източване на пари от общинска собственост и укриване на данъци. Наскоро една съседка ми каза следното, след като разбра, че съм българка: "България ли? - корупция."

13

Жалко, но факт

преди 3 години

Схемата с източване на градския транспорт , чрез гратисчииство източва с по милион на месец и е така вече 30 години и продължават да си затварят очите , пък вие за някакъв мижав милион за последните 10 г

12

Всички се възмущават

преди 3 години

Обаче когато отидат във властта забравяти даже работят в по-големи размери.Ако някой им се опъне е аут.Тая Бонева да не мислите, че заради справедливосттае взела думата? Не, заради изборите и някоя отказанакомисионна! Тези/новите районни ръководства/ са по-крадливи и значително по-нагли от предишните!

11

Анонимен

преди 3 години

Проблема си е на общината, че не отдава на реалната цена. Тогава такива *** няма как да виреят. Със сигурност това не е случайно.

10

Анонимен

преди 3 години

Само?

9

Анонимен

преди 3 години

10 коментара от 10 човека, които не са изчели докрай темата. Да не сте водещи в сутрешните блокове?

8

АнонимеН

преди 3 години

ТИПИЧНО ЗА ГЕРБ Е ДА ИЗТОЧВАТ СТОЛИЧНА ОБЩИНА ВСЯКАК!!!!

7

Анонимен

преди 3 години

Това не просто е една сапчица в морето, това е водна молекула за океана на гърбатите китове!

6

Анонимен

преди 3 години

Много добро разследване! Дано има правда

5

ДронИшкафчеНощно

преди 3 години

Схемата отдавна ни е ясна и се нарича ГРОБ.Нали така,Фандък или самостоятелно действаш?

4

Анонимен

преди 3 години

Явно комисионните са малки или просто няма комисионни за чекмеджето,затова общинарите имитират дейност

3

Анонимен

преди 3 години

До кога с тия социалистически номера?Докато не изтържете БКПто от всички възможни и невероятни партии от 31 години насам! В никакъв случай не забравяйте и мениджъра на бутик Болшевик - чичо Румен! В конкретния случай не е замесен но със сигурност на по високо ниво!

2

Анонимен

преди 3 години

Имаше една реклама за луканката ''Па режеш,па режеш,па режеш...''Ама тук трябва общински глави да се режат!Корупчии мръс ни!Ковчези да си купите с тия пари!

1

Анонимен

преди 3 години

''Красимир Радев получава 6 магазина в подлеза на ЦУМ и "Шератон" срещу наем между 470 и 520 лв. на обект и ги преотдава на други наематели на значително по-висока цена от тази, която плаща като наем на общината. За схемата се разбрало по време на пандемията''Ама чакайте бе,това е забранено защо не се гледа?Трябва жестоки санкции да има за преоттдаване.Ми то така много лесно бе!Имаш връзки взимаш магазини и само ги даваш на друг на по-висок наем и пей сърце.До кога с тия социалистически номера?