8

Факт

преди 3 години

Тези са преработили китайска въздушна пушка да гърми с флоберови патрони. Само за това им дават 2-3 години ефективна присъда.

7

Анонимен

преди 3 години

До SSАко толкова иксаш да орецапаш някого, фани един прът и си готов ...

6

Анонимен

преди 3 години

До 6Нишо не знаят, щото е в махалаата, а там ги е страх повече от тарторите. Полициятя вече не бие, съда дава леки присъдо, но за предателство тв бият жестоко и те гонят от махалата и околните села. М

5

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Много предизборно.56 грама били заловили!!!!В град като Н.Заг, се знаят кои са хората, просто е дадена команда да ги хванем.Ще лежат една 24ка, ще ги осъдят след година две с глоба и шоуто си продължава по старо му.

4

Анонимен

преди 3 години

фашат да го дадът ба други.измекярите мвр глей как се оакаха с тия полицейските коли.не им вярвам за 2 стинки вече...

3

SS

преди 3 години

Всяка една въздушна пушка с калибър 5,5 милиметра може да бъде преправена на флоберка кал.5,6Х15,5 LR.При малко повече ентусиазъм към нея може да бъде сложен и шумозаглушител.Изработва се от средноквалифициран стругар за около час.Дори шумозаглушител може да бъде изготвен и в домашни условия от парче ситна медна или алумин.мрежа и бутилка РВЦ.Как ? Тайна.

2

Панкрац

преди 3 години

В Перник никога не хващат дрога, при условие че половината бекове се занимават с това. Ама нали на Бойко и Гешев аверите са там ....

1

SS

преди 3 години

Голям удър,голямо нещо.Айде за хероина както и да е,ама за въздушната пушка? Скоро и жилките ще конфискуват.