57

Az

преди 3 години

Очаквайте другото лято и по 2,30 лв/кв.м,ама кой ще ги иска, до там стигнах те с мутренската си лакомия.

56

tc tc tc

преди 3 години

Скоро и в големите градове...

55

и в САЩ

преди 3 години

До Анонимен"В Испания даже събориха доста хотели"и в САЩ така правят - цлед като изритат семейството ти на улицата, евреите булдозерират имота ти защото ако го пуснат на пазара ще паднат цените на недвижимостите и богоизбраните няма да могат да ти смучат кръвта

54

Карантината работи

преди 3 години

скоро ще изпукате от глад

53

Анонимен

преди 3 години

бях капарирал един имот с договор със всичко преди кризата, преди коледа отивам да го плащам целия и да се нанасям, ново стройтелство, готов вече и ми дават нов договор, който съм трябвало да подпиша, в него пише,че не мога сам да си сменя плочката, не мога сам да правя ремонт, ако нещо променя или наема друга фирма дължа 20 000 лева на фирмата строител, за всяко нещо трябва тях да викам и още куп други клаузи....пълна пародия е законодателствотот в България!

52

Solar Power

преди 3 години

До бл.134 в Зап. парк: Глупости Солун никога не е бил български !

51

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Купувам ги всичките!. България , на 6 морета! Върнете ни Солун!

50

Анонимен

преди 3 години

Крайно време беше да се спре с това безумие,бедна обезлюдена държава с космически цени на копторите!

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 50Това им е работата, да надуват балона :)) Спомням си навремето как ми се обади един брокер, просто майка ми докато беше жива се забърка с разни глупотевини по интернет, та като му казах какъв съм и да не ме безпокои повече, брокерчето се извини и затвори :)))

48

Анонимен

преди 3 години

Скоро и в голямото село София ще видим цени подобни на тия!Нека да е "честито" на всички брокерчета които вярваха в непрестанният Растеж!

47

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 45Това са залъгалки, който върже върже, после ще му излезе солено :)) Знам ги новите кооперации, не дай си боже да стане земетресение и тем подобни природни бедствия :) Това не е проблем за българина, издържа човека, обаче да нямаш канализация, да чуваш как съседа ти пърди от хола, без коментар :))

46

Сано

преди 3 години

не е криза! бетонирали са простотии и сега НАП да се оправя ...

45

Баси

преди 3 години

Е сега събираш биткойни, не лихвоточки същата работа е, обясни им на *** пред блока!

44

0077 до ком. 30

преди 3 години

До Анонимен .....вЕрно , че при БСП и ДПС беше добре , но при БКП беше най-добре. Един Живот минава , докато събирахме точки и лихвогочки!

43

Анонимен

преди 3 години

До До 39абе не е толкова просто...то ако беше така лесно аз щях до сега да съм купил цял блок в самоков за 100-200 лв.въпреки това обявите за апартамент за 1 лв.в самоков продължават да стоят и да няма никакъв интерес от никого да ги купи.чвно тук става въпрос за колосални дългове към чез и вик дружеството.

42

иш

преди 3 години

Eто сега е времето на едрите земевладелци да станат още по-богати !

41

Рано е!

преди 3 години

Спокойно дами и господа. Все още е рано да се купува. Скоро цената на такива апартаменти по морето ще е между 250 и 300 лв/кв. При това с обзавеждането. Тогава вадете парите и купувайте!

40

До 39

преди 3 години

Дреме ти, че има стари сметки за плащане. Отиваш в електрото и водата и казваш искам нов партиден номер щот съм нов собственик.... дават го и си ти. А пък старите сметки си ги търсят от старите длъжници

39

Basi

преди 3 години

За 25 бона или един 100квм колко години ще поркам на слънчака, какички нагоре надолу. Защо да ги пръскам в някакво утрепано село, дето една ракия след 10ч няма къде да пиеш?

38

Boto

преди 3 години

Под неприятното усещане имах предвид не само на човека, който му взимат имота. Дъжавата им плаща немалко пари на едни мързели, които единствената им работа е да съставят един протокол за продажба или нещо подобно. Звъниш в кантората със някакви въпроси, за които им е предплатено да ти отговарят и отговора винаги е един и същ ..... в документите си пише. Ама да Ви попитам ..... ама в документите си пише ..... ама аз за първи път и затова .... ама в документите си пише...