30

Анонимен

преди 3 години

Аз лично нямам нищо против мерки те да се затягат колкото искат стига държавата да си влезе в ролята и да компенсира населението КАКТО Е В ЦЯЛ ЕС.

29

Мнение

преди 3 години

Думата "дъртак" е грозна и неучитива. Който я използва е човек с нисък морал и култура.

28

Ред и дисциплина

преди 3 години

Правилно говори академика. Мерките трябва да се затегнат още повече и тррябва да има строги наказания за тези които не ги спазват.

27

Анонимен

преди 3 години

Аз още не съм я слагал ама карай :)

26

Анонимен

преди 3 години

До БаткоТози дъртак от къде черпи инфо не става ясно,но всеки ден разсмива с безумните си тези. Няма ли по-нормални доктори,ами пускат такива по тв? И като е стар защо още не се ваксинирал по тв?

25

Дарвин

преди 3 години

С тия ГЕНномодифицирани бойколуци ,тъпкани с всякакви антибиотици и отрови дето ни продават в магазините от20-30 години човека се превърна в ГМО бройлер без имунна система!100 хиляди години гените му са се адаптирали към околната среда..сега още толкоз ще му трябват да свикне с генномодифицираните синтетични вируси!Плюс ГМО "ваксините"

24

Анонимен

преди 3 години

Не моловете са ви виновни, а училищата и градините. Я вземете направете една статистика колко деца има с пневмония само предната седмица в малките класове и градините в столицата. От 30 в клас - 8 броя! Сега пуснахте и големите ученици. Ами ще цъфнем и вържем...

23

Анонимен

преди 3 години

Току що ми излезна положителния тест за Ковид - имам 2 деца под 10 години и едното е положително също. Не се виждаме с никой, пазаруваме онлайн всичко така че тезата че децата не разнасят издиша...

22

MaйMyнaтa

преди 3 години

Те такава маска като на снимката, си купих преди час. 60ст. Щото моята беше от миналата година, а требваше да влеэна в съда, и викам ше эеем нима се иэлагам пред съдийката. Е тая се скъса въженцето на 15стата минута. И повече не ме эанимавайте с маски, до март месец!!

21

до 19

преди 3 години

Пий си хапчетата, както ти поше в рецептата. Нито ще пометеш каквото и да било, нито ще направиш нещо. Най- много да ревеш на бърза помощ, че умираш, когато хванеш ковид. Некъв форумен драскач, революция ще правил. Ще правиш, делириум.

20

Анонимен

преди 3 години

Аз вече я свалих.

19

Анонимен

преди 3 години

Молове има само в големите градове. Но и в малките градове броят на заразените расте.

18

ЦИНИК

преди 3 години

Гражданятааа ! Нъл ви казах ,жа дой време и тапи в г,за жа искат да си сложите.Тооа вирус сички жа ни умори.Айде ний на селу сме малце ора а,*** у градо сте гъч гьоле.Остави другото ,амчи и голем глад са задава и финанциална криза.

17

Батко

преди 3 години

Ей,изкукал дъртатк! Спри да се показваш по телевизията! Склерозата те е хванала! Много скоро ще свалим маските, като ги пометем тези, които налагат новия световен ред. Нито този вирус е толкова смъртоносен, нито толкова опасен!

16

Анонимен

преди 3 години

"Акад. Петрунов: Няма да свалим скоро маските!"Ами аз маска не съм слагал, че да има какво да свалям.

15

Въпрос

преди 3 години

Измислете направо скафандри да носим!Какво ни занимавате с маските си дето едните викат ставали...другите викат нищо не става от тях!Незнам космическите скафандри дали предпазват или вируса минава и през тях!?

14

Марсел Попов

преди 3 години

До БАСТАГанигън, добре ли сте?

13

Анонимен

преди 3 години

Дедьо Академик, че никой не те кара да ходиш в мола бе! То по тая логика да закриваме завинаги училищата, моловете, заведенията, ресторантите... всичко! Да се връщаме в каменната ера, при семейство Флинстоун, там е най-добре и тогава ще преборим вируса

12

Петя

преди 3 години

Фитнесите и моловете работят от 4 дена, няма как те са причината за увеличението. При увеличение се отчита поне 2-3 седмици назад. Това, което беше направено - пуснати учениците. Логиката това показва, всичко друго си остана същото

11

Анонимен

преди 3 години

Абе, ако ще си правим нов народен съд, трябва да си направим и един списък с хора, които не са си на мястото и само глyпости дрънкат със самочувствието на учени и академици, и да ги подкараме и тях. Иначе ще е половинчата работа.