110

не може да бъде!

преди 3 години

Когато мразиш или ненавиждаш един човек/без значение по какви причини/най-голямата грешка е да представяш желаното за действително!И г-н Стефанов прави точно това!

109

Svet

преди 3 години

Чак пьк на Всички?

108

бб

преди 3 години

Навални е осъден за криминално деяние,както става видно.Сега не става въпрос за ново осъждане,а за неспазване на мярка за неотклонение,заменена с л.св.Когато протестиращите в САЩ влязоха в капитолия и загинаха хора,ЕС ,отделно и България обявиха че това е вътрешен въпрос и толкова.Нима не е намеса във вътрешните дела на Русия,нима това не е външен сценарий,като този в Беларус,Украйна,Сирия и т.н.т.Всички трябва да бъдем равни пред закона,.В този случай нищо не е каквото изглежда.

107

Анонимен

преди 3 години

Руснаците кого ще експлоатират за да живеят като американци?!

106

Анонимен

преди 3 години

До Да сравнявамеИмаш ли представа колко по-скъпо е да се живее в Москва в сравнение със София. Освен, че заплатите са по-ниски е и брутална раликата в .... почти всичко.

105

Христо Христов

преди 3 години

Долу Русия! Свобода за България!

104

Анонимен

преди 3 години

И тоя че посети някоя колония )

103

Московската агитка

преди 3 години

се държи и тук както се държат платените тролчета в руския интернет - нагли лъжи, долни простотии и дебилни лозунги. По това личи веднага, че й дърпат конците същите кукловоди.Дрогаре, колкото и да внушавате измишльотините си за някаква приказна Русия и някакъв велик бащица Путин, за 90% от руското население реалността си остава все същия безкраен мрачен кошмар наяве. Плямпайте си, трябва да отработите париците за бира и кренвирши.

102

Ево

преди 3 години

Не знаех че в Русия има режим . Това може да го каже само един пълен *** . Когато си продажен *** говориш идиотизми .

101

Да сравняваме

преди 3 години

До 1 Рубла = 2 Стотинки: Да, но средната работна заплата в Москва е 66880, което прави 1400 лева. Да, по-малка е отколкото в София (1700лева), но в Русия държавният бюджет плаща много повече социални разходи, така че руснаците не живеят по-зле от нас.

100

Дайте

преди 3 години

в другите държави европейски и хамерика ,какво става не криете ли някой работи.

99

1 Рубла = 2 Стотинки

преди 3 години

Стар *** виц. В СССР, за разлика от другите държави, бъдещото е известно - развит комунизъм. Единственото неясно нещо е миналото защото постоянно се мени - при смяната на всеки нов съветски ръководител историята се пренаписва.

98

за предателите трябв

преди 3 години

Вчера слушах интервю с бивш шеф на Израелското разузнаването, по въпроса за Навални. Той каза, че ако Навални е израелец и направи това в Израел , ще бъде осъден моментално на ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР за шпионаж , за връзка с чужди разузнавателни служби и за предателство към родината си.

97

Малко за политика

преди 3 години

За да бъде дългогодишен кореспондент на БНР в Москва, тоя журналист трябва да коментира събитията по опорната точка - срещу Путин. Иначе досега да са го сменили.Това е западната свобода на словото. Можеш да пишеш каквото си искаш, но ако не пишеш по опорните точки ти дават пътя. Оправяй се сам.

96

Анонимен

преди 3 години

Не само на Русия - на целия свят.Даже още от преди Путин.

95

Анонимен

преди 3 години

Ей автора на тая хортия за тоалетна. Накоя цяла русия е писнало като протестират няколко хиляди на фона на много билионна държава ?

94

ох

преди 3 години

Проблемът на човечеството е кое ще се случи първо, разпадането на САЩ и прогнилия западен модел или предизвикана от НАТО ядрена война.

93

Нищо ново

преди 3 години

Навални съвсем преднамерено е нарушавал условията на условната си присъда за да го осъдят на реален срок. Сигурно си е мислил, че ще спечели подкрепа (а и някой и друг долар). Сега в колонията ще има време на си помисли дали си е струвало.

92

леле

преди 3 години

Смешното е, че никой не коментира жабата "журналист" ! Винаги е имало подобни *** "подкрепящи" господстващата в момента световна сила. *** !

91

оле

преди 3 години

САЩ са тумор. И като такъв съм тях трябва да се използват хирургическси и химически интервенции.