56

лекар

преди 3 години

Ако се одобри и у нас ще ваксинираме хората и с нея.Нямам нищо против руските ваксини.

55

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикМравка злобна се опитва да обиди Путин -на незнаен новинарски сайт, като смело го нарича "джудже" :) :) Яко смешно!

54

пияница мистик

преди 3 години

"Това заяви за ТАСС носителят на Нобелова награда за медицина през 1996 г. австралийски вирусолог Питър Дохърти."===Джудженцето си е купил някой беден и пропаднал западняшки учен, да го гали по плешивата главичка. Той цял замък си построи, та един *** няма да си купи да го хвали

53

Американокакашка

преди 3 години

До АнонименДефинирай "червените".Каво 'лъжем' и кое казваме "откровено"?Или толкова много неща искаш да кажеш а не можеш, че от напъване само червено ти е пред очите?

52

Анонимен

преди 3 години

До АмериканокакашкаЧервените лъжете даже и когато си признавате "откровено".

51

Американокакашка

преди 3 години

До Анонимен - Обама Чебурашка.Хвана ме за негромотното постване -бях развълнуван.Драги ми грозни и по душа и по вид Чубри - няма как да ти сбъркаме и изказа и папагалщината!Пак се оправдаваш в стил "Кой ми ср.а у мойте ***?!"Да си призная, не съм русофил, но ти ме правиш тотален американофоб!

50

Анонимен

преди 3 години

При мутация доливаш още малко водка и ..готово , ко му плащаш ..е , не секи пациент го възприема така , ама не може да угодим на всичики

49

Анонимен

преди 3 години

До АмериканокакашкаНие не сме никак Очудени от нивото на грамотност на русофилите.Иначе руснаците имат доволно достъп до медиите на запад: едно, че сами финансират техни медии там, за които се знае, че са директно финансирани от Русия, и второ, че намират достатъчно пропаднали индивиди, да прокарват "информацията" им. Също както в България, между другото.

48

Анонимен

преди 3 години

Чебурашка - на задна прашка!

47

Американокакашка

преди 3 години

До Обама ЧебурашкаТочно обратното!!(но не очудваме на такъв отявлен американофил и пропагандист)От обявяването насам запада води мащабна дезинформационна кампания, която има две основни цели: От една страна се опитва да омаловажи постиженията на Русия в областта, а от друга - да промотира *** на западните фармацевтични гиганти.Първото ако се замисли човек е лесно видимо - руснаците нямат достъп до медиите на запад.Второто се вижда от всички - разреждания на дози, смесвани и тн...

46

Анонимен

преди 3 години

До А ве Чибурашка,60% от износа на Австралия е природни ресурси, 80% от него е за китайския пазар. 90% от чуждестранните студенти в Австралия са китайци.

45

А ве Чибурашка,

преди 3 години

Направо кажи,че този нобелов лауреат и всички австралийци са комунисти до мозъка на костите и на всички Китай и Русия са им платили,за да ползват техните ваксини. Ми така де,няма да си играем н виа дребно,ама ха. Мама ви и болни мозъци.

44

неваксиниран

преди 3 години

Дали е възможна нормална дискусия?Очевидно-не.Истината е,че никоя ваксина не е надеждна,защото не е преминала общоприетите срокове и начини за изпитване.За Пфайзер изпитателните срокове били до 2023 година.В момента има политическа надпревара и надпревара за печалби.Провежда се гигантски експеримент ,в който сме нещастни опитни мишки.Няма и да разберем кой е умрял заради вируса и кой е умрял заради ваксината.Това е страшното,а не чия била ваксината.

43

Анонимен

преди 3 години

Руските постижениея са като извънземните.....всеки е чувал за тях, но никой не ги е виждал :)

42

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"- супер са, че те държат нащрек, а?!"Супер ли са?:))))))))

41

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка Не ти ли омръзна да си на всяка манджа меродия, аман от кре.ени

40

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен..... експерти казват, че руската ваксина е много добра, дори най-добрата в момента на... Руската хибридна пропаганда в действие! От лятото насам Русия води мащабна дезинформационна кампания, която има две основни цели. От една страна Москва се опитва да омаловажи постиженията на западните фармацевтични гиганти, а от друга - да промотира собствената си ваксина.

39

Чебурашка

преди 3 години

До Христо ХристовПрочети преди да пишеш глупости.

38

Анонимен

преди 3 години

Все повече експерти казват, че руската ваксина е много добра, дори най-добрата в момента на пазара. Но мен много ме съмнява дали ще започнем да я внасяме, разбира се чисто по политически причини. От което за пореден път ще се види лицемерието на ЕС и колко му пука за здравето и живота на гражданите...

37

Анонимен

преди 3 години

Сега очакваме Путин да обяви братска помощ за братския австралийски народ ...... 4-5 палета за снимките, но иначе няма ръка да хванат, щото там китаеца казва как да е.