30

Анонимен

преди 3 години

Номер 30, стига мрънка. По договор сте на 8 часов работен ден! повтарям 8 часов! Вие искате за три часа и довиждане деца, много сте мързеливи!

29

Анонимен

преди 3 години

Днес имах 2 часа с 5 клас у нас. После тичах до у-ще да изкарам 3 часа със 7 и 12 клас. И всичщо говя гарниряна с "прозорци" и в двете смени. Нито 7те класове, нито 12 клас искат да са присъствено.

28

az

преди 3 години

Учениците, които ще се върнат на 18-ти ще учат цифром и словом 9 дни. Голямо учене ще падне. Що за гавра с децата и техните семейства? По-неадекватен и диалектно говорещ министър имали ли сме? Достатъчно е да стоите в няколко часа от дистанционното, за да придобиете представа кой преподавател се готви за час и кой ученик заслужава висока оценка. Айде, стига с тия селски тарикатлъци нямам микрофон, нямам камера, нямам нет. Пък за селфи от *** на МЛ-а все всичко си имат.

27

Анонимен

преди 3 години

Като разболеете учителите, ще видите. Българинът се учи винаги по трудния начин и за чужда сметка.

26

МАЙКА

преди 3 години

Това е безумие! От всичко се излиза, само от болест и от още по-лошо не се излиза!

25

Анонимен

преди 3 години

Какъв е този зор да се учи присъствено с цената на жертви не знам.Пак ще се засилят случаите сега.Големите ученици са преносители на заразата по семействата си.Освен това ще се създават струпвания по училищата,градския транспорт метрото,магазините в близост до училищата.Тези струпвания неминуемо водят до заразявания.На самите учители също.Трябва да се учи онлайн докато населението на държавата не премине достатъчна ваксинация,а не да се симулира дейност нарочно,и с цената на човешки загуби

24

Додо

преди 3 години

От чист предизборен популизъм Бойко отваря училищата точно, когато трябва да ги затвори и за най-малките! Бая народ ще си умре от това! Бог да ни е на помощ!

23

Анонимен

преди 3 години

АБЕ умник нищо няма да е приключило. Само моргата ще пренапълни.

22

Анонимен

преди 3 години

Отваряйте всичко и никакви мерки повече. След 1 месец всичко ще приключи.

21

Анонимен

преди 3 години

До Наказателна мярка14Даскалите благодарение на Вълчев преминаха през ковид и сега вече не им пука от нищо. Мислете му вие, които се криете като мишки.

20

Анонимен

преди 3 години

С управляващи, като нашите, гонтови да сервилничат на всеки западен господар и с толкова к о в *** и - не много като бройка, но нахъсани, като всеки *** човек, нищо чудно няма да има, ако отново децата станат жертва на кови-ди-отизма.

19

Анонимен

преди 3 години

защо продължавате да поемате риско и да играете цирка, затвор завинаги.. никво училище , никва работа, никъв живот.. СПАСЕТЕ НИ от страшната настинка...

18

Алоооо

преди 3 години

Вкарай си администрацията в час и не бързай за есента.

17

Анонимен

преди 3 години

"Заради образованието си заслужава да предприемем премерен риск. Ако ситуацията се влоши мерките отново ще се затегнат."Ако ситуацията се влоши пак ще обвиним населението и ще избягаме от политическа отговорност.

16

Анонимен

преди 3 години

Значи тоя да пише простотии за био-оръжия, може, и не му триете коментара.

15

Само така

преди 3 години

всички деца погълнали Китайското Био-Оръжие ще са стерилни и няма да могат да имат деца - това не го казвам аз, а последните изследвания по медицинските списания! децата не боледуват от вируса, но стават стерилни - целта е след 1 поколение, Китайците да се заселят по обезлюдените ви земи.

14

Анонимен

преди 3 години

Големият провал в образованието е от десетилетия и далеч преди ковид 19 да покаже реалното лице на т нар училище в България.Даже ковид 19 може да скрие недъзите му временно ,с онлайн обучение. Безмислено е оттук нататък този провал в училището да се показва присъствено и да мине окончателно онлайн.Т нар социализация на министъра е едно нищо неправене из коридорите,побоища и насилие.Онлайн обучението поне скрива позора.В бъдеще даже няма да има друго освен такова обучение.

13

Наказателна мярка

преди 3 години

Към даскалите антиваксъри ,ще ги накарат да се молят за ваксина......

12

Анонимен

преди 3 години

до 8И какво ако затворят училищата на 1-2 април. На 4-ти не може да идеш с маска и ръкавици и да пуснеш бюлетина ли? Или всички от 9 клас ще се юрнат да гласуват...

11

Щом дойде време да..

преди 3 години

Пуснат ресторантите и дискотеките и пуснат учениците ,че отново да ,затворят всичките ,айде да идва лятото ....че после Ноември пак ще ни затварят !