12

Gorskio

преди 3 години

Снощи от Правец до Бяла имаше гъста мъгла. И познайте - о, чудо цели 200 км - прибрах се 60-70-80. Даже водих двама румънци зад мен. Излязоха възпитани и спазваха дистанция да не ми вадят очите. Като не караш *** няма проблем.

11

Анонимен

преди 3 години

В мъгла най-тежко е на първия. Аз практикувам или да съм първи, или като настигна първия или последния от колоната зад него не се пъча да ги изпреварвам, ами на дистанция с подходящо нагласени светлини просто търпеливо заедно излизаме от мъглата.

10

Анонимен

преди 3 години

До ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛДа много си прав, но *** страхливи *** решили да отбият в аварийната лента, сигурно и аварийни не са пуснали. Истината е че вината за катастрофите са на 99% по вина на задкормилното устройство, което поради простотия допуска сериозни грешки, дали от самоувереност или страх, няма значение. Много се смея когато ми обясняват как ниската скорост е гаранция за безопастност, а всъщност огромната част от катастрофите се причиняват именно от слаби неуверени шофьори.

9

187

преди 3 години

До ... 6и аз за това се сетих, но нашите нямат толкова акъл...

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен7"Колите спрели по пътя" - ето откъде знам кой къде е спрял. Те хората са ти го написали, ама ти или не можеш да четеш или не искаш да четеш. По-лесно ти е да се правиш на мноооооого знаещ и вещ по въпроса. Чети, ***, чети...

7

до ... #6

преди 3 години

Отдавна я има, много е удобна. Ако видиш 2 тачки - 60км/ч, ако видиш една тачка - 40км/ч. Не е трудно да се въведе и тук, но явно няма достатъчно усвояване за пълнене на поредното чекмедже...Да не говорим за малко по' на запад, след Сърбия - по магистралите няма капчица сняг, колкото и да е натрупало наоколо, и навсякъде електронни информационни устройства с температурата на въздуха и температурата на асфалта. Е, и ние получихме обещание за ловене на снежинки във въздуха, но...

6

Анонимен

преди 3 години

От къде знаете къде и как са спрели,къде са патрулите,бе юнаци че веднага скачате с поредните си малоумщини. А ти 3 ,най напред изкарай книжка и тогава карай покрай Бобов дол! Карал той хлапакът??!?!.Аман от ,,умници"с първосигнални реакции!

5

...

преди 3 години

Сърбите са направили маркировка, на местата където има често мъгли. В аварийната лента има напречни ленти, които показват видимостта и препоръчаната скорост.

4

Анонимен

преди 3 години

Кой безумец реши да спре колите и изобщо движението???? В мъгла не се спира, движиш се бавно, но не спираш. Тоя който е решил да спре движението - трябваше да има постове на патрулни коли и да предупреждават да се движат с ограничена скорост, може би около 40-50 km/h. но ДА НЕ СПИРАТ в никакъв случай. Ако някой трябва да спре - да отбие максимално встрани, дори ако има възможност и извън пътя, да излезе от превозното средство и да се отдалечи от него. Как ще спреш движението, ти нормален ли си??

3

Анонимен

преди 3 години

Наскоро карах по нея, че то от комините от ТЕЦ Бобовдол дето горят отпадъци излизат тонове облаци, заради тях цялата магистрала е в "мъгла".

2

ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛ

преди 3 години

Най молумното нещо е да спреш в мъгла или дъжд ... Карай си бавно и толкова.

1

Анонимен

преди 3 години

Ей, как не сме се сетили, че покрай реките винаги има мъгли!