86

Анонимен

преди 3 години

От ГЕРБ все изкарват някоя нахална и нагла жена, която обяснява неща, които така и не се случват. Но ние трябва да вярвяме!!!!

85

Ненормален работещ

преди 3 години

Деница Сачева, всички я плюят! Но малцина знаят или предполагат че това е българската (бъдещата ) Маргарет Тачър, или Ангела Меркел или двете заедно. Една от опциите била (говорят злите езици) Бойко действително да се кандидатира за президент а Сачева да поеме премиерството. Засега Карапанчева също има претенции за поста ... Та една от двете ще реши окончателно дали ще има България или ... какво о господ каже.

84

Анонимен

преди 3 години

Всички мерки са политически и затова са неадекватни. Досега няма нито една реално работеща адекватна мярка на правителството. Мутрите да не се крият зад медиците, отговорността е на мутрите.

83

мак

преди 3 години

Пак им правите медийна кампания. Не остана гербав, който да не се изкаже как добре управляват и се грижат за хората. А най-добре им върви приказка, когато рецитират колко пари "дават". Спрете се. сачевица фурнаджийска лопата без достойнство и чувство за срам, и тя е на първа линия. От.вр.ат.

82

Кметът

преди 3 години

Плашило.

81

Анонимен

преди 3 години

тогава медиците да си дарят 50% от възнаграждението на засегнатите сектори, щом за да им е по леко на тях, една огромна част хора не роботят и се чудят как да изкарат месеца с измислените 24 лв на Цачева, които така и на са дошли

80

Анонимен

преди 3 години

тези медици които слушате носят ли някаква отговорност?

79

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

Да, да. То и за това есента не затваряхте всичко една камара време, когато започваше. И се заразиха много хора. Понеже си напълнихте гащите да не скочи населението на протест и да ви измете.Как нагло лъже за пореден път тая нагла толбухунска свииинка.

78

Анонимен

преди 3 години

Казано накратко Сачева иска да каже, че господа политиците не искат да носят отговорност за решенията си. Или още по-обикновенно казано - Не ни псувайте нас ами докторите и щаба! Ами госпожо - нали министъра на здравеопазването е част от политическото ръководство на държавата! Нямат никаква управленска власт щаба и докторите. Те са експерти! Вие ги слушате и това е добре. Но решенията са си ваши!!!!

77

Handel

преди 3 години

До КойчоСтига си обиждал лелките...

76

Щирлиц

преди 3 години

Едно време и милионни митинги имаше,но демокрация така и не се създаде.Ама тази другарка нека слуша с двете уши.

75

мери

преди 3 години

Поредния виц на герб Тя май мисли че са козите на баба й срещу нея че им говорили говори врели некипели

74

Койчо

преди 3 години

Сачева по добре е да издои козите.На такава лелка ми прилича

73

Анонимен

преди 3 години

Предишните противогрипни ваксини не вършеха ли същата работа като сегашните до преди световната пандемия как профилактични с цели здравни за предпазване с предварителни изграждания на реакции на имунните системи и не натоварвания на организмите в органите на системите в човек,хора,групи,що население с общо придобит имунитет и за системите здравна,производствена,икономическа,финансова,социална,обществена,че останаха с названиието ваксини без карантини,а сега тез супер известни по марки,но с мерки

72

Улук от брюксел

преди 3 години

Страшна грозотия бате..кошмар разиййшш

71

Анонимен

преди 3 години

Handel, как може да гледаш снимки на тия. Мазохизъм???

70

Handel

преди 3 години

Абе като им гледам снимките на тия, не ви ли се струва че герб трябва да се прекръсти на ГРУХ? А между другото тая разкошна дама с необятни телеса от кога започна и от инфекциозни болести да разбира, че може да прецени на базата на какво са решенията?

69

МЕДИЦИТЕ

преди 3 години

САВЧЕВА МЕДИЦИТЕ ЛИ ПОИСКАХА ОТВАРЯНЕ НА ЗАВЕДЕНИЯТА И МОЛОВЕТЕ?

68

Krom

преди 3 години

Ама разбира се кой се "съмнява" в това?! Абсурд! Тея "гадни" медици, бе. То, Вие искате да "олабите", обаче като са рекли "медиците"?! Как да не ги "слушате"? А да се скриеш, моля!

67

Анонимен

преди 3 години

Тази, когато и да си отвори устата удря все по-голямо дъно!Винаги успява да изпъкне като един от най-некадърните и мозъчно загладени министри от 10 години насам!