105

Анонимен

преди 3 години

Сам казва, че на децата не правят тест. Но всичко идвало пак от децата. Нямало от какво друго да е. Е, малко и от фитнесите и моловете. Този експерт е поредната математическа ***, типичен пример за плътен некадърник.

104

xxx

преди 3 години

До poskittМалките от 1 до 4 клас учат от един месец СЪР ?????Ама *** си е *** дай му само да плюе.

103

poskitt

преди 3 години

Е, как ще е заради децата, след като ги пуснаха в класните стаи оня ден? Нали ковид имал инкубационен период 14 дни? Спецалисти, сър!

102

Анонимен

преди 3 години

тоя да не е оня небръснатия клошар и алкохолик с шубата, дето обикаля студиата по поръчка?

101

!:

преди 3 години

Трябва да ти кажа, че американците до там я докараха, че въобще не са за вярване. И нашите незнайно защо копират практиките на най-пострадалата нация. Що не питат австралийци, новозеландци, датчани, финландци...хората очевадно са в пъти по-подготвени. Има и една друга доста възпиттъжна истина. Децата от 8 клас нагоре нямат капацитет и възпитание да се държат като нормални хора, а ние чакаме да спазват мерки. Малка част са изключение, сега като тръгнат на училище по-големите и ще е трагедия...

100

Зоро

преди 3 години

Големи олигофренни върлуват тука. Днес пак се доказва тезата на математика. (не че го казвам от 4 месеца).883 заразени и 54 трупа.Да живеят училищата. Не искат да ги затворят - Е ТОГАВА ЩЕ ЗАТВОРЯТ ВСИЧКИ И ВСИЧКО!!!!Гответе се за излизане 1 път на ден с СМС!!!!

99

Анонимен

преди 3 години

Интересно CDC в Америка (тяхната здравна агенция по зарази и какво ли не). Излезна вчера , че училищата били най-безопасните места и децата не разпространявали. Но тука някъв си математик ми казва, че са децата. Сега кое е вярно, защото едното е грешно!

98

Иванчо

преди 3 години

Петре ,те децата днес тръгнаха на училище това твоето е стъкмистика ,не математика,а в медицината се казва ,че 1+1 не е равно на 2 така че вземи си математиката и я приложи по предназначение.... ,а не за медицинска статистика ,че няма да ти излязат сметките.

97

Ясно

преди 3 години

е това на всички вече. Децата не боледуват, но го разнасят. И не, не са виновни те а хората който ги карат да ходят присъствено. Не разбирам защо е този зор за присъствено преди да има ваксини за всички. Явно някой иска да провали изборите.

96

Анонимен

преди 3 години

ваксини има, но пак пандемия/епидемия има, умрелитер хора и тях ги тъпчат в списъци с к19, всичко е едно голямо фалшименто, вирус има, но нито е смъртоносен, нито опасен, медиите са виновни за цялата тая простотия

95

Анонимен

преди 3 години

Толкова ли не може децата да минат на 2 смени както беше едно време вместо да сливат всички класове в една смяна.

94

Навалник Ковид гони

преди 3 години

Щом Алексей Навални призовава привържениците си да му правят живи щитове в градове из цяла Русия, значи Ковид-19 не е толкова страшен за тях.

93

Анонимен

преди 3 години

Вчера дететето се прибра от училище без маска.Плюли са се в междучасието и я загубил.Но днес се прибра надянал чужда маска синковеца. Тяхната банда победила в плюенето и конфискували маските на победените..

92

asas

преди 3 години

БГ-мама пуска детето на училище, защото и е писнало да и се мотае вкъщи. После, ако донесе Ковид - няма проблем, тамън ще умори тъщата и накрая наследи апартамента :)

91

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен A oтказ на плащане на данъци и осигоровки

90

Анонимен

преди 3 години

Просто трябва да се поискат декларации от родителите и всеки който смята, че тоя вирус е фейк и че децата не са съпричастни към разпространението му, да декларира отказ от здравна намеса при евентуално заразяване на фамилията му.

89

Има значение

преди 3 години

До 89Не искам да си затваряш детето вкъщи. Искам да не го пращаш с хрема и кашлица, недоизлекувано на училище, за да ти се обади по обед да го вземеш понеже му е лошо. Моето също ходи на училище и докато се спазваха тия прости правила целия клас ходеше редовно, даже и декември не отсъстваха

88

До Зоро

преди 3 години

Преди да обвиняваш Петър Велков, проучи какво прави той. От месеци заедно с Лъчезар Томов и много други призовават да се внимава много с училищата, да се спазват мерките стриктно там и да се затварят, когато е необходимо и да се учи ДО. Те бяха абсолютно против отварянето на 4.01 , както и сега. Но решенията не взимат те, а Бойко. Иначе за всичко си прав в коментарите ти за вируса и те подкрепям.

87

Пилар

преди 3 години

Я питайте някой Агроном, стругар, шофьор, чистач и т.н. Защо не се взима и тяхното мнение

86

Корона екстра

преди 3 години

Много готини коментари и клетви- той човека не ви пожелава да се разболеете, а предупреждава да се пазите. Един съсед така цяла есен ги кълнеше как си измислят и как плашели без основание хората с едно "грипче", как децата щело да затъпеят, как никога няма да ходи с маска и т.н и т.н....ама мечката като заигра в неговия двор песента стана друга. 3 дни се молел на бърза помощ да го вземе, защото не можел да диша, после 2 седмици на кислород в 5-а градска и до ден днешен лекува пневмонията.