19

Анонимен

преди 3 години

Внуците са си я заразили.Внуците са си я лекували.Паметник ли да им издигаме сега.,,Положили грижи,,?Големи грижи, няма що - две лъжички супа.Ако кажат,че са я завивали, да не настине, всичко се изяснява.

18

Сата НАТО

преди 3 години

Съвет към младите - не се побърквайте, гледайте да си показвате нослетата от маските и да дишате чист въздух, здравето никой няма да ви върне. Родителите ви са бъзливи тьпаци, а учител, който ви насилва да дишате през маски, не е нито учител, нито човек.

17

Сата НАТО

преди 3 години

Давам предложение - грижете се за тях, виждайте се всеки ден без маски, возете ги до село чат-пат, канете ги на гости в къщи - каквото и аз правя с моите възрастни. Ако някой иска, може да ги изолира и да си махат от прозореца само, каквито случаи знам. Пълна свобода имате.

16

До 15

преди 3 години

Сата Нато, дай предложение какво да ги правим възрастните, че да не са в тежест на по-младите.Искрено ти пожелавам да доживееш годините на бабата.

15

Сата НАТО

преди 3 години

До 14 Обясни ми как признателността към възрастните може да оправдае затварянето на млади момчета и момичета и обричането им на бавна смърт ? Попитай баба си, дали иска да провали живота на цяло поколение, като им отнеме образованието, социалния живот и физическото развитие? Нали се сещаш, че на 88-годишната баба часовника и е спрял и всеки час и е бонус, докато на младите биологичния часовник цъка и всеки час им е откраднат от живия живот?

14

До СатаНата

преди 3 години

ТИ ВЕРОЯТНО СИ ОПЕРИРАН ОТ ЧУВСТВО ЗА ПРИЗНАТЕЛНОСТ И ЛЮБОВ!!! МОГА САМО ДА ТЕ СЪЖАЛЯВАМ. НО ВСЕКИ - С КАРМАТА СИ.

13

Обективно

преди 3 години

Е КАК С 3 АНТИБИОТИКА?! НАЛИ МАНГЪРОВ КАЗА, ЧЕ БЕЗ АНТИБИОТИЦИ Е ПРАВИЛНОТО ЛЕЧЕНИЕ!

12

Анонимен

преди 3 години

Еййй журналята, като напишете "пребори" рака и ковид се вбесявам. Сякаш лелята е запретнала ракави и се е борила , борила, борила. На кой не му е ясно - тези болести са рулетка - или оздравяваш или не

11

Сата НАТО

преди 3 години

Може утре някой твой възрастен роднина да изтегли късата клечка и тогава едва ли ще ти е приятно да четеш такива простотии...-------Не знам за кои простотии говориш.Един престарял индивид на 88 трябва да има малко съвест и да не изисква от младите да се само убият заради да може той още някоя година да пълни памперси.

10

Анонимен

преди 3 години

Да дава Бог здраве на всички българи. И на всички други.

9

Анонимен

преди 3 години

Какво ли му е било на тоя вирус да се бори с 99годишна ... Ако беше на 20

8

До 5

преди 3 години

Баба ми (88г.) го изкара много тежко, беше в болница, не можеше да стои права, не можеше да се храни, получаваше припадъци, сега ръцете й треперят, не може да си сипе сама вода... Страшна работа. То е ясно колко ти е акъла, но не е зле малко от малко да си мериш приказките. Може утре някой твой възрастен роднина да изтегли късата клечка и тогава едва ли ще ти е приятно да четеш такива простотии...

7

Браво

преди 3 години

Браво, бабо Стано! Да си жива и здрава, да ти се радват близките, да им се радваш и ти! Пък "доброжелатели", мразещи и себе си, винаги ще има.

6

кръпел

преди 3 години

добре че не е влезнала в болница .....

5

Сата НАТО

преди 3 години

И най-лошото не можех да ям, храната ме отвращаваше"-----Ужас бе! Виж ти кое било най-тежкото - че не може да се наплющи! Трагедия! Да затворим децата и да ги разболеем, за да може дъртите да плющат сладко-сладко!

4

Анонимен

преди 3 години

Да е жива и здрава!

3

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Ами ,ще успее . Това бабите на по 30-40 години защо крякат

2

Анонимен

преди 3 години

Да е жива и здрава жената! Правилно са решили да не я пращат в болница.

1

Никола

преди 3 години

Браво, да е жива и здрава жената! Днес.бг, молим за повече такива позитивни и оптимистични новини, имаме нужда!