36

Анонимен

преди 3 години

МОРАЛЪТ НА РАДЕВ- ЗАОБИКОЛЕН ОТ ЧЕРВЕНИ МУТРИ- ДАВАЛИ МИЛИАРДИ В РЪЦЕТЕ НА БЕДНИ МОМЧЕТА НАРЕЧЕНИ МУТРИ А СЛЕД ТОВА ГИ ИЗТРЕБИЛИ- МАРИНОВ, ГРИПЕНИТЕ, А ПОСЛЕ И ПОЛИЦЕЙСКИТЕ ВИСОКОПРОХОДИМИ КОЛИ С ПРОМЕНЕНИ ПАРАМЕТРИ ЗА ДА СПЕЧЕЛИ ГРИШКАТА- СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ ЗАЩО БЕШЕ ВЕНСЕРЕМОСА, САМО ДЕТО НЕ РАЗБРАХ ГА ИЗВИКА МУТРИ ВЪН- АМА ВСИЧКИ ЛИ, АМИ МАРИНОВ, А ОНЯ ДЕТО ЗАДАВА ПАРАМЕТРИТЕ, АБЕ БОРЕЦА СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА- МАЛЕЙ ЙЙЙ- ТИЯ ОФЕКАЛЕНИ ДО ШИЯ И КРЕЩЯТ НЕ СМЕ НИЕ- ТЕ ГЕРБ....РЕЗИЛ, МУТРЕНСКИ РЕЗИЛ.

35

баба ванга

преди 3 години

радев е -О-Л-И-Г-О-Ф-Р-Е-Н-

34

Анонимен

преди 3 години

Ако ще и всичко да си знаят ,нито за Нинова нито за зелените чорапи ще гласувам.

33

Гешев е на ход

преди 3 години

Ушатото мюре на Решетников и КГБ, тотално се провали и окончателно обезсмисли цялата тази съвсем ненужна , но прескъпо струваща ни държавна институция - Президенството.

32

РоРо

преди 3 години

Ало, нинова научи ли пауър пойнта?фигуранта ще те препитва.то и той не го знае, ама го чу преди време

31

Анонимен

преди 3 години

Абе хванаха ги по бели *** червените и сега постфактум се обясняват като ученички . Радев макар и да не го харесвам им го сложи образцово. Друг е въпроса, че ще загуби изборите. Много злоба има в тоя човек!!!!!

30

Анонимен

преди 3 години

На роботът Радев, някой да извади руския чип.

29

Анонимен

преди 3 години

Караянчева е наясно с партията, все пак е следвала в Ленинград, запозната е Пекинската па*ица :) Столетницата гледа по всякакъв начин да изкарат Радев като техен кандидат, иначе затъват в тинята, нямат личност в партията която да премахне летеца :))

28

Празников

преди 3 години

Цирк "БУШ" пасти да яде....Хахаха хахахахаха

27

Анонимен

преди 3 години

Комунистите от БСП все още се гордеят с кървавата история на столетницата?! Повече от век те са избивали невинни българи, отнема ли имуществото им, взривяване църкви и гробове, хвърли невинни в лагерите на смъртта, с които са осеяни България, грабили държавата, чиято независимост хвърляли в краката на руските диктатори. Предавали идентичност на българите във Вардарска Македония. Предавали секретна информация на Москва.Каква мерзост!

26

Бай тошо

преди 3 години

Корни е знаела за търговете на Пацко Узунов и затова изчаква да минат изборите и да разбере какво ще каже, по-точно ще направи Гешев по този европейски казус.

25

Анонимен

преди 3 години

Шушумиги. Чудят се как да се извъртят, че пак на са на софрата. Оназ пък другарка разпределя баницата. Другаря президент, пък, играе шах с пешката, та да се закрепи некакво в строя.... Шушумиги, кво да ги прайш...

24

Анонимен

преди 3 години

Това е човек, който говори и внушава, че няма такъв вирус, и иска да ви управлява втори мандат!!! Е, ваша воля.

23

Позасрано 20

преди 3 години

Глупости,другаря не е разбрал нещо.Ще номинираме другаря Ленин за президент,а за вице-Цола Драгойчева.

22

Анонимен

преди 3 години

Избираш Радев получаваш БСП.Получаваш БСП идват руснаците с москвичите.

21

Дойче Веле

преди 3 години

Вярно ли прокурор Гешев ползва Пернишка секта за изтезания на неудобни със знанието на МВР?

20

Коя е Г. Малиновска

преди 3 години

Прокурорите и съдиите знаят ли въобще Иван Гешев как тероризира обикновени хора, разбират ли какъв човек са избрали за главен прокурор!Конфискува къщи на неудобни и ги подарява на полицаи, а прокуроките му потулват престъпленията!Пример:Прокурор Гергана Малиновска в Перник отказва да образува досъдебно за терор, заплахи за убийства, незаконни конфискация и политически гонения защото обвиняемият си пие водката с Главен Прокурор Иван Гешев и генерал В. Василев!

19

Анонимен

преди 3 години

БСП не играят вече никаква роля в преизбирането на Радев. Той е по-голям от тях и от ГРОБ

18

Мутрата е Юлиян

преди 3 години

Пернишка мутра с автокъща конфискува къщи на обикновени хора и ги подарява на полицаи!Мутрата е приятел на Гешев, ген. Василев и Соколова!После кажете, че България не е ТЕРОРИСТИЧНА ДЪРЖАВА!

17

мюрето на КГБ

преди 3 години

Радев се превръща в бреме за БСП, но не могат да му откажат, защото партръководството е усвоило едни авоари от Кремъл... Като Радев за Грипен-ите.