47

Анонимен

преди 3 години

Пуснаха си вирусче и трилиончетата си чакат сега

46

Анонимен

преди 3 години

С нетърпение очаквам ракийно време

45

Анонимен

преди 3 години

Е, че безплатно нищо няма бе!Що да не спечелят като имат продукти за продаване ?Да подаряват ли ваксините?Много спечелиха и производителите на предпазни средства и дезинфектанти.Просто имаха късмет.

44

С.

преди 3 години

Ама наистина ли, аз си мислех че от добра воля са решили да ни ваксинират, пък ако ще и да е насила, а приходите им ще отидат към борбата за справянето с икономическите последици от локдауните, а не в нечии дълбок джоб. Stay safe!

43

Анонимен

преди 3 години

Хора не се лъжете ...ваксините са им фалшиви ,затова всичките фирми заедно в хор казаха че имали проблем с производство ,и видях ме филма по бТВ за Пулеви в Танзания ,няма ваксини, няма маски ,в много афикански държави е така ,но има лош афикански щам)

42

Гого

преди 3 години

Пълни глупости е тази статия.. 30 милиарда финансира Тръмп във модерна още Януари месец Няма частна фирма която да продава ваксина висчки за момента са спонсорирани от държавите си

41

Ангелов

преди 3 години

Започвайки с цитат от DW, статията става съмнителна. Каква е всъщност основната идея, така и не разбрах. Завист, че фармацевтичните компании ще направят много пари, а журналистката само 20 или 100 лв? Провокативна статия! Щом има пандемия, нуждаем се от ваксини. Естествено, че който ги прави, ще печели. Къде е тук проблема? Не тези компании са пуснали вируса по света. И до сега има само конспиративни теории за произхода му.

40

Анонимен

преди 3 години

Айде почнахме да броим сега парите на другите :) естестсвено че ще направят пари що за глупости пак

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 49Точно така. Добави и това,което сами си говорят за редуциране защото стадото е много,и няма да има за тях, и картинката става пълна.

38

Анонимен

преди 3 години

Според мен е абсолютно недопустимо да не може да съдиш производителя, ако се инвалидизираш например. Още преди няколко месеца на протеста "ваксините право на избор", много преди да бъдат официално одобрени, бяха съобщени имената на тези компании и рисковете за здравето на хората. Което ме навежда на мисълта, че това е добре планиран и режисиран план против човечеството.

37

Анонимен

преди 3 години

И каква е алтернативата? Да не се ваксинираме? То по тази логика не яжте, щот производителите на храна печелят.

36

Да бе, да

преди 3 години

"временен" - грънци!Непрекъснато облъчват хората, внушават, тъй да се каже, че това ще се проточи в неизвестността. Ще са "нужни" все повече и по-нови ваксини, докато се срине имунната система на хората и не могат да живеят без ваксини.Същото като с ГМО-семената - купуваш (скъпо) всяка година, в комплект с прескъпите препарати за растежа им и когато решиш да се откажеш, оказва се, че почвата ти е безплодна пепел.Точно пресметната "зараза" и печалба.От нас зависи дали...

35

Анонимен

преди 3 години

Да бе временен, ако вируса се запъне и не мутира ще му помогнат, ако не ще го създадат важното е бизнеса да върви.

34

Анонимен

преди 3 години

Глупости, това е вечният бизнес. При 7 милиарда - огромен бизнес. Специално Мрна са проектирани за лечение и на рак. Този бизнес тепърва започва. Разбивайки природата увеличаване бизнеса.

33

До 37

преди 3 години

И какво ,,доказват,,?Чудно.

32

Анонимен

преди 3 години

В Израел не си правят тези ,,тънки сметки,,.Ваксинираха се и сега си гледат живота и бизнеса.*** не гледа да е добре.Меракът му е ,,Вуте да не е добре,,.

31

Анонимен

преди 3 години

Според ,,разбирачите,, само чалгарите могат да ,,печелят честно,,.Хахаха

30

Анонимен

преди 3 години

До ГотинНадявай се за едно десетилетие да свърши това безумие. Нима не виждаш медиите как са се нахъсали като невидели. Дават им се луди пари за това безумие.Като си седим на компютрите няма да свърши. Мълчанието на агнетата...

29

Пънчо

преди 3 години

Нали това беше целта- производителите да спечелят големи суми, защото бяха загубили от свинският грип и си бяха взели поуки. Освен големите печалби, колкото гадно да звучи, другата цел, но вече на правителствата беше да се намали броя на пенсионерите. За сега насадената пандемия има ефекта от тези две мисии . Жалкото за нас е, че не се знае колко може да продължи тази агония за нас.

28

Готин

преди 3 години

,,Все пак бизнесът с ваксините няма да е вечен, а ще бъде ограничен по време,, Да вярно! Ще бъде ограничен до едно десетилетие.