21

ко? не!

преди 3 години

"...Робинзон Крузо е само един от авторите, които са в шести клас", заяви Кастрева."............................................................................................Таз калинка "умна" още ли е начело на нещо? И учи децата ни?

20

А ние

преди 3 години

искаме да минеш офлайн, че ни омръзна от простотии и недомислици.

19

Анонимен

преди 3 години

Кастрева върви по стъпките на баба Янка Такева, а тя по стъпките на баба Цола Драгойчева, като я настига бързо. Памперси трябва , а не думи....

18

Сата НАТО

преди 3 години

Вирус няма, НОЩ са за съд и разстрел.Стоенето с маска по 7 часа на ден ще докара на децата много по-сигурна "племония" от всеки грип. За астми и ХОББ да не говорим.

17

Anonymous

преди 3 години

Кастрева е пример за зависима и полукомпетентна, но напомпана със самочувствие, доживотна бюрократка на висша длъжност, която почти във всяко интервю говори глупости.Толкова ли няма млади хора, които да сложат на нейно място, махнаха е от МОН, където илагаше цялата система, а сега твори глупости локално в София

16

Анонимен

преди 3 години

Новите Грети Тунгберги :)))

15

1-н

преди 3 години

И за кво тествате преди да ваксиниратеЗалежават ви тестовете а ваксини немате и е хубаво да се симулира некфа дейност налиАре сиктир беКъде са ви ваксинитеАре се огледайте в съседните държави с население като и Пи малко от нашето колко ваксинирани имаСамо лъжи тука...

14

До 13

преди 3 години

Леле, абе ти на училище ходил ли си?Не ти личи.

13

Алоооууу

преди 3 години

Едва ли децата искат,по скоро родителите им.Явно здравата са изкукали некой родители.

12

Анонимен

преди 3 години

В нашият клас вече са 16 деца от 26. Това е.Детето е 4 клас. 4 от децата с племония. Кой иска да вярва, но вирус има.

11

Анонимен

преди 3 години

Мисиркаджийска калинка на държавна хранилка, говори от името на хората. Я марш при тиквата крадлива, да му ги говориш тези неща.

10

Анонимен

преди 3 години

Който иска да учи ще учи и онлайн. Този който го мързи няма сила да го накара да учи. А големите им дай само да се сабират и купон яко.Безодговорност пък на родителите е потресна да ги напъхат в стая 30 деца само да не са им в къщи. А отричането на проблема не е решение. Няма вирус е господа къжете го на родните на починалите и на тези дето берат душа в болницата.

9

Анонимен

преди 3 години

Кастрева още ли е там? Тя е несменяема като Янка Такева и Тиквоний. Нямам думи какви допотопни и корумпирани продължават да ръководят образованието и държавата

8

Анонимен

преди 3 години

Смятате ли че някой може да учи качествено и да затвърди наученото при схемата 2 седмици в клас и две седмици онлайн ?Всичко е една пунта мара в скапаната ни държавица!

7

Този фейс

преди 3 години

До кога? Омръзват вече все едни и същи мумии.

6

Анонимен

преди 3 години

СТИГА ЛЪГАХТЕ БЕ

5

Анонимен

преди 3 години

И тези тестчета за домашна употреба, колко мислите ходят да си правят тест в лаборатория? Само за да ги карантинират, да не са луди?

4

Анонимен

преди 3 години

Следите вие, ама само на хартия. Пак ще пламнем и пак ще бъдем в изходна позиция от ноември. Сега за две седмици в училище колкото да си обменят вирусчето, който е бил на ски йубавичко да го разнесе из градския транспорт и в училище и след две седмици отново затваряне. Ние сме пред трета вълна, вие училища отваряте?!?

3

Мх

преди 3 години

1000 ученици карантинирани! Демек умножете поне по 8 и ще получите една прекрасна скрита заболеваемост! Като опрат до антибиотик, тогава се изсветляват, щото нема мърдане вече!

2

Онзи

преди 3 години

Т.Е. на 1700 ученици не им се учи. Бас ловя, че имат по 20-30 неизвинени отсъствия.