8

Анонимен

преди 3 години

Намалена скорост, фарове, дистанция, повишено внимание, но ... намалената скорост води до това да те ударят отзад, приблизително както е станало сега и няма някакво средно положение. Последният път, когато карах в мъгла беше на магистрала Тракия. Излязох от тунела и попаднах в мъгла. Автомобилът пред мен намали много, аз също, но покрай мен профучаваха с над 100, а видимостта беше около 15 метра. Цяло чудо е, че не ни удариха отзад.

7

До 9

преди 3 години

Това с точките в Сърбия и други държави от Западните Балкани се прави много преди Вучич да се появи. *** е, че ние 20 години не можем да го приложим. Не, че ще помогне срещу тъпотията на родните шофери.

6

Анонимен

преди 3 години

На магистралата в Сърбия има маркери във вид на точки с означение на скоростта. Колкото по-малко точки напред виждаш, толкова по-малка скорост . За срам, мало умно изглеждащия Вучич и лесбийката Бърнабич се оказаха класи над нашия Толуп и Шкембелията от Руси.

5

Халоген

преди 3 години

Много водачи(ки), сядат зад волана за да се возят. Автомобилът трябва да се контролира напълно, при съобразяване с пътните условия. При по-лошо време(дъжд, мъгла) или хлъзгав път, се намалява скоростта, като евентуалният спирачен път да бъде във зоната на видимост.

4

Анонимен

преди 3 години

Неадекватни съвети!Пъво се уверете, че ви е включена задната светлина за мъгла! Тя е много важна! След това се уверете, че карате достатъчно бавно за видимата дистанция. Ако някой "състезател" ви притиска отзад - пропуснете го, като няма светлини пред него да го водят сам ще се укроти. И погледа всяка секунда да е на пътя и да сканира за силуети. В мъглата изскачат рязко, но ако внимавате има време да реагирате.

3

Нивото на курса?

преди 3 години

През зимата на далечната 1986-87г това беше част от курсовете в СБА или ОСО.Учеше се какво е съобразена скорост с условията и се караше зимата на едни жълти фарове за мъгла .... Високо ниво на подготовка...Даже и жените ги караха да сменят гума и да се научат да карат назад и да паркират. За съжаление сега децата нямат такива опитни инструктори и се налага да се доучват от форуми и роднини или пък сами. Всеки ден срещам лоши шофьори, независимо какво карат

2

ПРОФЕСОР МЪГЛОЛОГ

преди 3 години

1. Намалете бързо, но плавно скоростта, като обръщате внимание и дали има автомобил непосредствено зад вас.2. Това е.

1

Дедо

преди 3 години

Стойте си в къщи!