13

Анонимен

преди 3 години

Като нямате телевизия имате интетнет! Никой не ви е виновен. Кто ще тръгвате на път в такова време е нормално да се информирате по някакъв начин. Все не разбрали все не чули.

12

По-отговорен граждан

преди 3 години

Зомбираните тикви не могат да понесат, че някои хора продължават да живеят,а не са просто живи.Какви са тези глупави лозунги? На мен ми се налага да пътувам и вече се обадих на две посолства + външното и няколко авио компании за детайли. А, гледам телевизия.

11

Ало

преди 3 години

12 ти ли плащаш бе. Всеки ден хората отвън изсипват милиони.

10

ДО 6

преди 3 години

Когато трябва да плащат не са информирани и не знаят да четат.Остава и на идващите от чужбина да им плащаме тестовете ,а за лечението в болниците всички здравно неосигурени с предимство защото иначе е дискриминация ,те затова ще играят кючек там ,а ние глупаците ще им плащаме.Ако мине, мине циг-ка му работа

9

Анонимен

преди 3 години

Недейте да пишете глупости. Навсякъде в Европа по магистралите се минава безпрепятствено. Никъде няма КПП-а и никой нищо не ти иска. Вчера кацна работникът ми от БГ. PSR тест са му искали при качване на борда, но не и при пристигане. Границите се минават свободно

8

Анонимен

преди 3 години

Само едно нещо не мога да разбера. Ок има инфекцията, която се нарича Ковид-19 , също така има и ваксини. Защо за тестове и карантината трябва да се информираме от сайта на външно министерство, а за корона вируса и ваксините ни пълнят главите всеки ден. Защо не сменят положението за ковид инфекцията да се информираме от сайта на РЗИ.Да ама за някой явно не е изгодно. НАРОДА трябва да седи в СТРАХ. В Европа такова насаждане на СТРАХ го НЯМА. Но в България явно някой иска хората да са притиснати

7

Анонимен

преди 3 години

Зомбираните тикви не могат да понесат, че някои хора продължават да живеят,а не са просто живи.

6

манипулативана стати

преди 3 години

и изказвания без мисъл:"По другите граници те са минали безпроблемно." Разбира се че са минали, защото са били транзит и са поели ангажимент да влязат и излязат в рамките на 12 часа, макс."ие не знаехме, не бяхме информирани, защото нямаме българска телевизия" основополагащ принцип - неознаването на закона не е основание за неговото неспазване""таксата му е голяма, би трябвало за шофьорите да има някаква компенсация"" Кога ще има компенсация за читатели, излъгани да четат глупости??

5

Анонимен

преди 3 години

Не се спряхре бе, големи пътници. Само карантина и глоби за вас.

4

Анонимен

преди 3 години

Много са важни. Точно тях лично някой трябва да ги информира. Никой не им е длъжен. Сами трябва да се интересуват и информират.

3

Ели

преди 3 години

Де да имаше възможност да се тестваш на пристигане и в другите държави, където изискват ПСР. Много сме нагли.

2

Анонимен

преди 3 години

"До няколко дни се очаква и за влизане в Румъния да се изисква отрицателен PCR тест."За къв *й го вмъкнахте това изречение?

1

abe

преди 3 години

Що не изберат карантината? И без това никой не стои после вкъщи 10 дни, тъй като няма как да те контролират дали си у вас.