17

4epa

преди 3 години

ЗАКОНОВИЯ СРОК ЗА ЗАДЪРЖАНЕ 8 МЕСЕЦА - СЕГА ВСИ4КИ КОЙТО СА НАРУШИЛИ ЗАКОНА ВЕДНАГА В ЗАТВОРА !!!!!!

16

4epa

преди 3 години

КАТО ГО ИЗДОЯТ ПУСКАТ ГО !!!!!!!!!!!

15

Ac

преди 3 години

Цената на картата-излизане от затвора скача много преди избори,повече от тази на биткйна-затова почват да ги пускат

14

Запознат

преди 3 години

На съвестта на Миню (ако при този индивид, не човек, въобще може да се говори за "съвест), тежат толкова много пребити хора, прекършени съдби, разбити бизнеси, изнудвани хора, изпрани пари, че три живота няма да стигинат, ако всичко трябва да се разследва. Този индивид няма една читава постъпка в животеца си, една мисъл извън престъпните помисли, претворени после в дела. Може и де е болен, но болестта му е психическа, при това тежка. Сега, като е извън затвора пак се захваща да старото.

13

Анонимен

преди 3 години

Сега и Банев с гривна и да потушат делата им и готово.пак прах в очите на хората. Къде са конфискуваните им притежания. Пак ли по шкафовете

12

Анонимен

преди 3 години

Ко сега нали е от нашите хора ) на

11

Кика

преди 3 години

НИЩО НОВО..... ПОСЛЕ С ЛАНЕЦА НА САМОЛЕТА И НИ ЛУК ЯЛ НИ НА ЛУК МИРИСАЛ

10

Saki

преди 3 години

Докато са на власт ,могат да вкарат всеки в ареста и да го държат там два ,три мандата по 4 години. Няма нужда от затвор ,ареста е достатъчен. Но понеже ,нямат гаранция ,че ще бъдат следващите управляващи,след изборите,те пускат всички от ареста. Ареста и скалъпените обвинения ,са тип бухалка.

9

Citizen

преди 3 години

Че вие какво очаквте? Ефективни присъди ли? Да но не за такива като тоя... Присъдите са за тия където продават семки, не разбрахте ли? Тук в България за милиони няма закони. Точка. Кучетта си лаят, кервана си върви и така.. вече 30 год.

8

Анонимен

преди 3 години

Гривна добре,а ланче или диадема - кога?

7

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Ами , това си е адски правилно!НЕ УБИВАЙ КОМУНИСТА И НЕ ГО ПРАВИ "МЪЧЕНИК"----ВЗЕМИ МУ ПАРИТЕ И ИМОТИТЕ В "ПОЛЗА НА НАРОДА".....ХА,ХА,ХААААААААА...САМО ТАКА ЩЕ СЕ НАУЧИ НА РЕД , ЗАКОННОСТ , СПРАВЕДЛИВОСТ И ТРУДОВ ЖИВОТ!

6

Мнение

преди 3 години

Пак е имало пачки за Мутрю и лакеите му!Зачита Мутрю и му се отчита!

5

Анонимен

преди 3 години

ама разбира се,, те много закъсняха с пускането.. а обикновенните затворници пускат ли ги като им се влоши здравето...

4

Анонимен

преди 3 години

Каскета подрънка глупости за "олигарси в затвора", подрънка... и млъкна. А "олигарсите" един по един се прибират вкъщи. Обвиненията падат едно след друго. Жален каскет, некадърен каскет, все така нямаш в кариерата си ни една присъда. Смешен ДС каскет.

3

payak

преди 3 години

Много хора биха казали, че е престъпник. Но човека е с отнета свобода две год.и половина-без присъда. Ако имаше категорични доказателства, дали нямаше вече да е четена присъда? Никой не трябва да бъде задържан толкова време без присъда. Ако е прегрешил, нека си получи заслуженото, но в разумен срок. Защото след цялата сага ще бъде поредния осъдил България в Страсбург. И ще платим всики.

2

Кафяв Гербер

преди 3 години

Сега единствения въпрост е , за колко милиона Стайков ще осъди България , заради подкаскетната празнина на Гешев.

1

Анонимен

преди 3 години

Какъвто и да е да лежиш две години и половина без присъда май не много нормално, а кажете че сме в ЕС.