13

До Клеко Алеко II

преди 3 години

...многократно сме разговаряли - приятел на семейството. Пиша и изглежда, че се хваля. Не, там човек може да се социализира някак си.По-интересното е, че съм слушал изпълнители от висока, световна класа - Святослав Рихтер, Андре Навара, Руджиеро Ричи, Леонид Коган, Ицхак Пърлман, Виктор Третьяков и др. Ти, плебейче, не си и чувал за тях, никога не си изпитвал моите усещания! Специалността ти е да мразиш, обиждаш, досаждаш!

12

До Клеко Алеко

преди 3 години

Клеко Алеко, пак изтропа от твоите уникални простотийки, на нещо по-умно не си способен. Той "Румбата" да не е Боко, че да извади пари (от моите, без да ме пита!) и да се прави на строител! Човекът има идея и за разлика от мен, може да я огласи.Да те питам: бил ли си на концерт класическа музика в зала "България". Щото аз ходя от петгодишен там. Срещал съм премиери и посланици, здрависвал съм се с тях. Китайският посланик се здрависа само с мен. С г-жа Боулън само се поздравихме, с г-н Попов

11

vlady

преди 3 години

Има нужда от зала за концерти със среден капацитет и читава акустика - за съжаление при ремонтите на Универсиада и Асикс Арена за милиони не се намериха около 30 000 лв за акустика.

10

Калеко Алеко

преди 3 години

Абе той Румбата като е поел такава инциатива с какви пари ще я строи тази "Нова концертна зала", на Черепа ли се надява да му ги отписне или на ген.Решетников, щото нищоправците и празнодумците могат да стоят такива зали само на думи ... Може и Импексова да финансира начинането в предстоящият си мандат ако то е залегнало във Визията и, но по-вероятно е и мандатът и, и строежът на Храмът да почакат "Бъдещето на светлия Комунизъм" ... !!!

9

Предлагам

преди 3 години

За почетни участници - Кондьо, Ивана, Сузанита, Азис, Дриско, и някои други доказани звезди на сериозната музика !

8

Фигура на конци

преди 3 години

Фигуранта само набива скандали и клинове между хората.Храм на музиката.... След една седмица музикантите ще питат ГЕРБ къде им е храма .Ах колко жалко е да си червен.

7

Анонимен

преди 3 години

Радев си прави пи ар, нито може да строи, нито нищо, президентството няма такава функция, невнятен е напълно

6

Божидар Петков

преди 3 години

До аз Гешев ще е последният, който ще му запази каквото и да е било.

5

аз

преди 3 години

КВА ЗАЛА БЪЛНУВА ТОЯ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ И РУСКИ ШПИОНИН... ГЕШЕВ МУ Е ЗАПАЗИЛ КИЛИЯ В СОФИЙСКИЯ ЦЕНТРАЛЕН ЗАТВОР И МАЛКО МУ ОСТАВА.

4

КОЛЕВ

преди 3 години

Муню и от залата се кани да краде милиони, както и от джиповете, за които Европа го разследва и обвинява. Всичко, което тръгва от Радев или е свързано с него ми "съветниците му" води до престъпления и корупциял.

3

Анонимен

преди 3 години

Простотииии...Има" Арена Армеец" за целта-най-грозната зала в София. Па да свирят и рипат,колкото им душа воли....

2

Анонимен

преди 3 години

Само да я строят гроб ще откраднат половината и ще използват най-евтините и некачествени материали.

1

Анонимен

преди 3 години

Там където беше Син Сити е идеалното централно място!