173

До 179

преди 3 години

Грешиш , и в лабораторията на " Пирогов " и в Националния център по заразни и паразитни болести има апаратура за новите варианти на ковид 19 . Преди да пишеш измислици се информирай , защото ставаш за резил. Не подценявай знанията и интелекта на хората във форума.

172

Анонимен

преди 3 години

Има хора които не могат да носят маски и обществото трябва да се отнася с разбиране а не да им забива нож в гърба.

171

Анонимен

преди 3 години

С какъв тест или метод разграничавате един щам от друг? PCR теста показва ли кой от какъв щам е заразен? Кого лъжете пу-ткави ***? Вие нямате генетична апаратура която да разграничава един от друг щам!!!! ТОВА СА ПЪЛНИ ЛЪЖИ за нови щамове и сф била светнала в червено. Светна в червено защото НОЩ коп-еленцата им дръпнаха конците и те се задействаха бързо както и сервилните медии. Гледате ТВ има ПЛАНдемия не гледате и всичко сие нормално. А като видите някой с маска му ударете як шамар!!!!!

170

Мяу

преди 3 години

Ако имахме колективен имунитет досега, нямаше да умрат толкова европейци. Както е тръгнало, ЕССР ще го обезлюдяват с мерките и с болниците, където който влезе, жив не излиза.

169

Анонимен

преди 3 години

За психясване говорят само психарите. Нормалните хора ви се чудим за какво психясване говорите.

168

До 167

преди 3 години

Пишеш в търсачката "министерство на здравеопазването заповеди" и четеш.Иначе е ясно, че журналистите объркаха новината. Има изискване на определени места да се носят маски, а преди това беше маски, шлемове и шалове. С други думи, където е нужно трябва да си с маска, а шлем и шал може да си носиш навсякъде, но те не заместват маската. Примерно навън може да си с шал или маска, но влезеш на на закрито трябва да си с маска.

167

Анонимен

преди 3 години

сутрин като почивам ходя на басеин 1 час след това на фитнес.Утре ще пия кафе на мола а вие зомбарници лапайте ЧурКi

166

Мяу

преди 3 години

ЕССР =Русия по население. Ако ЕССР отпусне мерките и гражданите му ще получат колективен имунитет. 32534

165

Мяу

преди 3 години

Отпуснатите = корумпираните

164

Waffen SS

преди 3 години

Светна в червено вследствие на спонтанното завръщане на изтеклите "мозъци" по Нова година.Тези ,които играеха хора по летищата

163

Мяу

преди 3 години

Отпускайте всички мерки, за да получим колективен имунитет като в Русия!! Умни са руснаците. Произвеждат ваксини за отпуснатите, а те си правят колективен имунитет.

162

Анонимен

преди 3 години

Някой знае ли как стои въпроса със шаловете и шлемовете и ако знае какъв е източника.

161

Анонимен

преди 3 години

Британския Щам в София миришена FAKE NEWS

160

Анонимен

преди 3 години

В гащите на Борисов има един щам..................хахаха

159

Анонимен

преди 3 години

Първото нещо като кацнеш на Летището е да се тестваш за covid-19 или някакъв Щам , а сега имало щам.......тра лала......

158

Коментар

преди 3 години

Британски..Ухански..Африкански..Бразилски щамове..!Пак няма нищо българско бе!Що не измислите български щам че по едно нещо да сме след първенците в света!Някой учен доктор професор доцент да го измисли и пара ще направи!Как не са се сетили!

157

Анонимен

преди 3 години

Телевизиите казаха, че шаловете и шлемовете отпадали и още като го чух ми се стори странно но не го намирам в заповедта а и не го вярвам но трябва да се отговори ако някой знае моля да каже честно.

156

Анонимен

преди 3 години

Навсякаде се тества , какво сега да не излезе че Теста не хванал тоа британски щам?

155

Handel

преди 3 години

Тик Вун Сен е преценул че много нещо са се разпуснали българите и са почнали да приказват. Затова е разпоредил бътзо бътзо да почнат умират по 1000 души на ден и поне по 10,000 да бъдат "заразени", и сега грухчо се чуди как да докара цифрите, че току виж някой попитал "Абе ботоксче, какво си драпаше досега че от толкова много мерки се получи нулева полза?" E, освен за тези, които прехвърлиха в офшорните си сметки давата милиарда "помощ за бизнеса".

154

Анонимен

преди 3 години

Да не го е вкарал някой Англичанин в България , като при Муле пренасящо Кокаин , нещо не пасва