249

Анонимен

преди 3 години

все някой му е виновен на това правителство -10г. бяха червените, са кат видеха, че не минава номера -виновен президента хахаха .. само дето е тъжно че подобни алчно, нагли самозабравили се от**пки "управляват" държавата.. управляват в кавички, щото предимно всяват хаос с напъните си да мислят, което явно не им се отдава.

248

Анонимен

преди 3 години

Деса няма да гласува за Радев.ДПС няма да гласуват за Радев.Първанов и АбВ - също.БСП се готви да не гласува за Радев.Путин нахока Радев, че пречи на разследванията на прокуратурата.Но Узунов, Божков, Боксови, Гриша Ганчев твърдо ще гласуват.

247

Анонимен

преди 3 години

За Радев гласуваха повече от 2 млн.избиратели. Радев е и политикът с огромен рейтинг, в пъти превишаващ тези на всички други политици. Дали целият народ е глупав, а само гербавите *** сте умни?Ще отвее гербавото магаре с преднина!И вие го знаете и затова съскате в безсилен гняв и омраза.

246

Анонимен

преди 3 години

Бойчето никога не говори с факти. Той винаги си разтяга лъкардийката сякаш е на селския мегдан, но толкова си може горкия.

245

Дръжте му на крадеца

преди 3 години

Борисов да каже защо полагат по един сантиметър асвалт дебелина ?И после вятърът го отвява . Какво са тези ремонти ментета. Ще им лъсне крадливия гз .

244

Анонимен

преди 3 години

Макар че досега прокуратурата не е свързвала официално разследването на ОЛАФ с Пламен Узунов, това направи още в края на юли миналата година депутатът от ГЕРБ Красимир Ципов. Тогава той обяви публично, че европейската служба разследва обществена поръчка, направена по времето, когато Узунов е бил вътрешен министър в служебния кабинет, излъчен от президента Румен Радев. Ципов направи този коментар на фона на ескалиращите тогава протести с искане за оставка на правителството на Борисов и Гешев.

243

Умрела лисичка

преди 3 години

На 7 октомври 2018 г. на пищна церемония с водосвет Бойко Борисов тества един от новите 341 джипа за МВР. "Хубаво му е вътре, ли си"Автомобилите са в пълна готовност да изпълняват задачите, за които са предназначени. Искам да поздравя колегите и да ги използват в услуга на обществото, допълва гордо министъра на вътрешните работи Младен Маринов.Договора за автомобилите, е подписан февруари същата година от Валентин Радев от правителството на Борисов, като към него има допълнение за доставка на таблети.

242

Анонимен

преди 3 години

Гласувах за Румен Радев и не съжалявам за избора си!Радвам се много, че отново ще имам възможност да гласувам за него!

241

Анонимен

преди 3 години

Като на Боко джипа - дето уж беше за горските стопанства, а сега вози богатия арабин Боко ментата.

240

Вест от БарЦелона

преди 3 години

Кой подписал договора последно??!!Ами Валентин Радев министър от ГЕРП подписал и изпълнил договора последен.... защо не гледа, а подписва...кьорав карти не играе ТИ да видиш!!!!! ...... ..........А иначе сигур има некаква неприятна вест от БарЦелона и за туй TYЛУПА така *** на умрело...

239

Анонимен

преди 3 години

Заглавието подвежда, Обръщението на Борисов е към ВАЛЕНТИН РАДЕВ, който е бил негов вътрешен министър и е бил подписал договора !!!

238

ТИ ДА ВИДИШ

преди 3 години

ГЕРБ, размажете Радев с Деси и Спас, стига сте се нервили...... https://mobile.frognews.bg/article/210503/........ГЕРБ хабят сили и нерви да призовават президента Радев да се откаже доброволно от втори мандат. Този път глас извисил не кой да е, а Спас Гърневски, известен интелектуалец и текстописец на балади за началници.Защо се хабите бе, хора от ГЕРБ? Радев е упорит шофьор на самолет и няма да се откаже, знаете. Но да не ви пука. Кандидатирате Деси Атанасова за президент и тя ще го нокаутира още в първия тур. Тома Биков става за безпартийно, но по партийному вярно вице. Направо ще греят

237

Анонимен

преди 3 години

На Боко джипа е купуван по същата схема - щяха да са за горските стопанства, за ловен туризъм, да возят богати араби, но мина година и тойотите се озоваха в НСО, да возят богатия арабин Боко ментата.

236

Корупция

преди 3 години

Президента ни е кукла на конци и то без особемно ум...

235

Supermen

преди 3 години

Министър Терзийски напомни, че лично премиерът Борисов в предишния му мандат успя да договори с тогавашния председател на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер 160 милиона евро за България.. da taka e blagodarim bulgarite za deto mi napomnihte za tozi sluchai a 160 millions.. koito nie taka I nerazbrahme kade sa otishli nito usetihme nqkakva polza na naroda s tiq pari OSVEN CHE NIE SHE TRQBVA DA GI VRASHTAME... I OSHTE NESHTO DA KAJA KARAKACHANOV OSVEN NA F16 OBARNI VNIMANIE I NA MAIKI S DECA

234

Анонимен

преди 3 години

Радев е отхвърлен от всички политически фактори.

233

Сър Пичук

преди 3 години

До Анонимен 260предпочитам умин да ме ругае отколкото *** да ме хвали.Така е и за парите - предпочитам Радев да е усвоил 6 милиота отколкото оня да е крал от 60 милиарда!Проста е сметката.А народа я връчи още лятото - 70% са против герберясалите!

232

Анонимен

преди 3 години

То всеки в политиката краде, *** Радев поне не е лежал в Панкрац, нали, другарю премиер?

231

Анонимен

преди 3 години

ДО СЪР ИЧУКЗАЩО ТРОЛОВЕТЕ НА РАДЕВ , ГОВОРЯТ ВСЕ ОТ ИМЕТО НА НАРОДА....СЪЩО КАТО ФИГУРАНТА .....АБЕ АЗ , ,НЕ ИСКАМ ДА ДАВАМ НИКАКВИ ПАРИ НА НИКОГО.....ТИ АКО ИСКАШ ДАВАЙ !!!

230

морск и

преди 3 години

ОЛАФ се сетила за неправомерно изразходвани Евро средства за ВИСОКОПРОХОДИМИ автомобили във връзка с мигранския поток по границата .Крайно време и да се подсети за поръчката и доставкана Граничниполицейски кораби Що пари се хвърлиха за ексурзии в качество на експерти до Германия кои корита са подходящи за Гранична полиция .Сега стоят завързани ИЗВЪН СТРОЯ на пристанище Созопол .Виновните отдавна ги няма