7

Анонимен

преди 3 години

Шофирането им е непознато като на мен ядрената физика,но ги е налазил дивия евроатлантизъм...като им чета новините в тяхния водещ сайт и ми се драйфа!!Много прости м-йнички,ама много прости!!

6

Dtrumpp

преди 3 години

Марш обратно на каруците, колите не са за вас питеци

5

До 2

преди 3 години

Дефиницията на КАТ за несъобразената скорост е, че това е скоростта, с която си се движил, когато е станало ПТП. Може с 1 км/ч да си се движил, но станало ли е ПТП, си с несъобразена скорост. Друг може с 200 км/ч да е минал на същото място и условия, но щом няма ПТП, значи е със съобразена скорост. В случая, този дето не е спрял на знака СТОП и не е осигурил предимство с каква несъобразена скорост се е движил според теб? Например, ако е бил с 30 има катастрофа, ако е бил с 130 нямаше да има

4

Въпрос

преди 3 години

То ако не е в Пловдив къде да е?

3

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Поне едно от МПС-тата е немско с големи бъбреци! Големите шифиори смениха Голфа с другите немски баракуди! И Бързат Много Винаги! И нямат нерви! И....!

2

Анонимен

преди 3 години

Неспазване на знак "Стоп" и гъстата мъгла са станали причини за произшествието. Ех значи тази лоша Природа какви мъгли пуска на българина та да се блъска! Как може така подло да им замъгли вниманието и усета за дистанция и съобразена скорост! Я веднага поповете да спретнат една молитва за събуждане на акъла!!!!

1

Анонимен

преди 3 години

Ех тези лоши пътища на ББ! Избиха матреала!