100

Анонимен

преди 3 години

За какво да рискуваме да си слагаме ваксина, която излезе на пазара за по-малко от година и не можем да съдим корпорациите за нежелани ефекти, като даже не спира разпространяване

99

Анонимен

преди 3 години

Като учещ биология, мога да кажа, че от първи ни учат че ваксиниранрто против групите коронавируси (настинки, SARS и т.н) е безсмислено

98

...

преди 3 години

От цялата работа стана ясно, че ваксините не са 95% ефективни, а по скоро 50% щото между първа и втора няма изграден като хората имунитет. Не е ясно изобщо дали те предпазва от заразяване или просто по-леко да го изкараш и на последно място здравната агенция на Британия излезе вчера с доклад, че новия щам не се влияе от ваксината. Тоест честито на тези дето са ги боли, върху тях се тества експериментална технология с непотвърдени ефекти и незнайни странични ефекти. ЯКО!

97

Анонимен

преди 3 години

Какво ми го давате Израел, имат 5 хил жертви от 700 000 хил случая на ковид, ние имаме 10 000 жертви от 250 000 случая. Май работи тая ваксина а?

96

Некъф

преди 3 години

Не е срамно да си възрастен и да вярваш в дядо Коледа, срамно е да си въсрастен и да вярваш на ваксини против ковид19 и на всички които имат печалба от това ти да вярваш в техните думи !!!

95

Анонимен

преди 3 години

Дори пак да има инфекция и леки симптоми пак няма значение стига до подобри шансовете за оцеляване. При хората между 50-70г има 4% смъртност. Ако половин милион от тази група се зарази това са около 20 000 жертви. А половин милион заразени над 79г ще дадат около 100 000 жертви. Ефикасността на ваксината е 68% за хора над 60г. За тези 2 групи и 1 млн заболели общо от тях ще спаси 80 000 хил живота, колкото целият град Плевен.

94

ХХХ

преди 3 години

аз като малък съм искарал коронавируса поне 10-тина пъти ....до колкото помня то гърло те боли кашлица сополи ни мирис ни вкус температури .......ама тогава беше Грип .....сега модерен Грип

93

Дръндер

преди 3 години

"всъщност просто нямаме данни, които да докажат това в този момент.""Ваксинацията предотвратява заболяването, но не е ясно дали спира инфекцията" Значи има разлика между заболяване и инфекция. Тоест едно лекарство би било по ефективно?""Не е ясно дали ваксините ще попречат на вируса да ни зарази и да го изкараме без симптоми. Това все още се проучва"Абе с една дума, който сега се ваксинира се превръща в опитно вайче на трета фаза!

92

Анонимен

преди 3 години

Я дайте данните на Израел - 60 % ваксинирани, 10 % изкарали го, в 3-то Локдаун и пак рекорди по 5-7 хил нови случаи...

91

док-ТОR смях

преди 3 години

На вируса е забранено да влиза ФЪФ общ. транспорт,училищата,моловте, игралните зали,големите търгашески вериги,банките.Забранено муЙ да влиза само в ресторантите.Ако все пак влезе, ще бъде глобен..

90

Анонимен

преди 3 години

Това че след ваксинация може все пак да се заразите означава само едно, ваксината е рабиш.

89

Анонимен

преди 3 години

Ваксината успешно подпомага корона вирусаи неговото развитие.

88

Анонимен

преди 3 години

Ако се ваксинирате, или ще се разболеете, или не.

87

Това ми стига,

преди 3 години

за да не се ваксинирам "Има опасения, че някои нови варианти на коронавируса, могат да бъдат по-малко податливи на защитата, която идва от ваксините." - какво по ясно от това, ваксините не са изпробвани, а сега се изпробват върху наивници!

86

Бил Гей

преди 3 години

Най-важният отговор-ваксината съдържа приемник за 5G вълни под формата на нано-чип и коктейл от витамини, като предназначението и за Ковид е само маскировка.

85

Анонимен

преди 3 години

Чета ви и се радвам, че нищо не зависи от хора като вас. Мн тъ-по-тия на едно място.

84

Анонимен

преди 3 години

Значи си става като грипа.Все едно е генномодифициран грип,ъпгрейтнат модел.Всяка мутация ще иска нова ваксина да се бие.Възниква въпроса:''Защо да има затваряне на хората като така или иначе всеки ще се зарази?''Явно е неизбежно и който иска нека си седи вкъщи.Ще трябва да се приеме,че няма да го победим и трябва да живеем с него.П.П.За да има затваряне трябва на всеки човек държавата да осигури минимален доход.

83

Анонимен

преди 3 години

Ще падна от смях вече. Лъжа след лъжа.

82

Ае бягай от тука ве

преди 3 години

Ае стига вече с тая измислена болест ве

81

Анонимен

преди 3 години

До ТрябваЛекарство за нещо ,което не съществува? Лекарство срещу вашето невежество има и То е знания и осъзнаване!