29

Анонимен

преди 3 години

Много невежо отношение към събеседника и фактологична грешка в заглавието. Проф. Вихри Миланова е лекар - психиатър, а не психолог.

28

Анонимен

преди 3 години

аз от 20 години си живея така >>

27

Анонимен

преди 3 години

Децата, които не ходят на училище, също са много застрашени от психически разстройства. Те преживяват голяма криза------------------------------------------------------------Кажете го на много БГ-***, които сляпо вярват на ББ,зализания ботокс, НОЩ и други манипулатори и вярват че отрочетата им трябва да се държат под ключ вкъщи, иначе "бройките заразени много скачали" "децата са основният фактор за разпростанението на заразата" и други подобни щуротии

26

Анонимен

преди 3 години

Дали на децата им се отразява по-зле или по-добре, всъщност зависи от това кой къде ги тормози и подлудява повече - другите деца в училище или родителите им вкъщи. Изглежда за много е 1 на 0 за родителите.

25

Останах сирак на 15

преди 3 години

...баща ми пък, от пияница стана непоправим алкохолик.Тези дечица мамини златни, нищо ама нищо не знаят за живота !

24

Без ПАРИ

преди 3 години

Постоянният НЕДОСТИГ на ПАРИ и дори без никаква епидемия и глупостите по социални мероприятия .... няма нищо по-депресиращо и трайно унищожаващо личността на човека.

23

Анонимен

преди 3 години

Ако (когато) се окаже, че ваксините не могат да повлияят пандемията, искам да разбера дали предложението на управляващите е:Мерки и маски доживот, затваряне, изолация, смърт на десетки сектори от икономиката и гладна смърт на стотици хиляди души?Само това искам да ми кажат.

22

Програмист

преди 3 години

Ще страдат, защото това им е ценнностната система - кафето -> фитнеса -> дискотеката ->отначало

21

Анонимен

преди 3 години

Кекава психика.Това е в основата на почти всички младежи родени в 21 век.

20

Анонимен

преди 3 години

"Така е. Категорията ти е "селско пиянде, което спори със затаки, клишета и логически грешки".В тач ***, не мове те бие никой."Нищо не ти разбирам. Ти освен да обиждаш друго съдържание в комуникацията можеш ли да вложиш?

19

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 18Като какво? Затворен си от година и нещо, няма работа, няма развитие, казват ти за някаква масова смърт, дето идва, а ти си с вързани ръце! По-лошо от това са само хронични болести и шоенни конфликти.

18

Анонимен

преди 3 години

В България страдаш ли, то е за добро. И само да си посмял, да търсия промяна и развитие! Всички провалени нещастия ще тръгнат, да те дърпат назад, че ако им покавеш, че има и друг начин, не могат преживя.

17

Анонимен

преди 3 години

"Не казаваш, ама баш си казваш. Много ориенталски начин на водене на разговор... Варварин!"Не си ми в категорията, то.

16

Анонимен

преди 3 години

До ЕлемагУф, сега и "парички правиш". Ти си всичко лошо и нередно със съвремието ни, събрано на едно.

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10С оглед на това, в което се превърнаха доста на по 40 години, ще кава, че доста имат нужда от помощ.

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11Не казаваш, ама баш си казваш. Много ориенталски начин на водене на разговор... Варварин!

13

Елемаг

преди 3 години

До 9,напротив,не са ми виновни.Забавляват ме и си правя парички на техен гръб защото са невероятно ограничени.За мен е добре,ама ми става тъжно.

12

Анонимен

преди 3 години

До Елемаг18-25 годишни - какъв 5-ти клас?И какви са тези крайности от теб? Ако само показвало детето клипчета ... Аргументи по-български - "Ама за някакъш краен случай да говорим ..."

11

Анонимен

преди 3 години

"Стой си самотен тогава и не шавай. И като толкова ги разбираш, спри да обобщаваш."Не казвам на никого какво да прави. Така, че бъди възпитан и се въздържай и ти. И не обобщавам, питай чича си Гугл какво означава да обобщаваш. Изказвам мнение, което в едни по-нормални среди, към които ти май не принадлежиш, е прието.

10

Анонимен

преди 3 години

Ала - бала. И как преди 30-40 години младите нямаха нужда от психолог? А, да - нямаше пандемия. Ама и възпитанието ни беше на ниво. Сега с тази толерастия, ще съсипят всичко.