144

Идат

преди 3 години

избориии, трябва да се подготви затваряне към определената дата.Както каза Ботоксчо:"Успешно УПРАВЛЯВАМЕ п(Л)андемията!".Нищо чудно да въведат тест за желаещите да гласуват, а политическите опоненти да се поставят под карантина.

143

Анонимен

преди 3 години

До До 146Ние не смятаме,ние знаем! А вие какво сте направили.. Едно добро дело.. ?Би било добре за вашето духовно израстванe.Съвети от невежи не приемаме.Такива, които вярват в това което им казват без да мислят.Той плана с вируса и всичко останало покрай него е направен за такива като вас, на ниско ниво на осъзнатост тоест - физическо.Такива хора се управляват лесно и подчиняват.Вирусът е в неправилното ви мислене! .......

142

Handel

преди 3 години

До До 146Амъ българите са си робски душици. Не случайно сме измислили поговорката "Склонена главица сабя не я сече"

141

Handel

преди 3 години

Преведено на български - дадена е команда че има нов план за отлагане на изборите и гробарската бяла мaфия веднага се втурна да изпълнява командата на капoтo.

140

До 146

преди 3 години

"Епидемия няма! Колко немислещ и неосъзнат трябва да е човек ,за да разбера че всичко е план за пълно подчинение на хората и нов световен ред!"Щом смятате, че няма епидемия, какво сте направили вие, осъзнатите и мислещите, за да промените статуквото? Оплакването в социалните мрежи и ругатните срещу "ковид-зомбитата" не променят нищо. Ако е план за подчинение, вие също сте на прицел. Или направете нещо по-кардинално, или спрете да мрънкате.

139

Анонимен

преди 3 години

До Факт Епидемия няма! Колко немислещ и неосъзнат трябва да е човек ,за да разбера че всичко е план за пълно подчинение на хората и нов световен ред!

138

Анонимен

преди 3 години

Сатани

137

до про-сТо-то

преди 3 години

На теб специално не може да ти се обясни, знаеш защо. Виж горе.

136

Рангел

преди 3 години

Колкото наближават изборите, тилкова по-червена ще я изкарват. Мутрагенио ни докара и до тук.

135

Желяз каменноff

преди 3 години

Стига сте спамили с глупости

134

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен132Драги,би ли уточнил КОЙ и КАК е "доказал",че така наречените "маски",за които една моя позната се изрази с думите "ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ",.."ПОМАГАТ"?ЗА КАКВО "помагат"?

133

ПроСоТо

преди 3 години

До Факте кък така нема "адекватна мерка"?..-А ЗАТВАРЯНЕТО на парковете и ..ВИТОША от .."гениалната кметица" Фъндъчка преди време?..Не е ли гениално?..-Да "ЗАТВОРИШ" ЦЯЛА ПЛАНИНА си е титанична проява на...УНИКАЛНО .."ДЪЛБОКОУМИЕ"!!!!!..САМО ШКАРТОТО ,набутало се в "герп", може да измисли такава...НЕЧУВАНА В ИСТОРИЯТА НА СВЕТА ДИВОТИЯ!!!!

132

ПроСоТо

преди 3 години

"Има риск да се върнат ограниченията " ли?!..-Ами ТЕ СА ПЛАНИРАНИ,бре!!!-.."Избори" са задават,по какъв начин си мислите,че Щайгата ще се опита да се задържи на власт?..Та "ОГРАНИЧЕНИЯТА" са "МАННА НЕБЕСНА" за тях!!!..спите ли,мозъчетата ли ви са промити да блясък,..не знам..

131

Новата вълна

преди 3 години

Както и преди трябваше 1 месец да ходят учениците, за да започне пак вълната. Точно както 15 септември. На 15 октомври имаше вълна. Понеже хората взеха да *** пред болниците, ББ се уплаши и спря ковидарниците. Като усети малко подобрение и айде дай газ. Ръгай чушки в боба.Кога пак ще се уплаши?

130

Зоро

преди 3 години

до HMLFДобре си го казал. Обаче 80% си събуват гащите през главата, хахахах.Включително и в щаба. Имаш и 8 минуса от тези 80%.

129

боледуваща

преди 3 години

резеи то неси изпълняват задълженията

128

Факт

преди 3 години

Не знам дали виждате, май не, но досега правителството няма нито една адекватна реално действаща мярка от началото на епидемията.

127

Анонимен

преди 3 години

Около мен няма заразени, но около мен са културни хора, а не общи работници и всички си носят правилно маските и спазват дистанция. Казват, че някъде имало много заразени. Може и така да е.

126

Анонимен

преди 3 години

Маските се доказа, че помагат, ама кови диотите ги носят на брадичката и врещят, че не помагали.

125

Анонимен

преди 3 години

Маските се доказа че не помагат, слагайте противогазите.Само те ще ни спасят и живота ще си върви нормално. Кой беше тоз *** да каже че маските пазели. Глупости. Нищо не пазят само здравето ти взимат.