309

Дипломатично

преди 3 години

С изключение на Румяна Желева, всички външни министри в правителствата на Борисов са му спускани отвъд Океана. Затова е странно тъкмо той, надиграният от Зоран Заев на полето на дипломацията, да се опитва да заема позиция по какъвто и да е външнополитически въпрос.

308

Свобода на Словото

преди 3 години

Колко е хубаво да има свобода на словото.Да гледаш как всеки ръси глупости и плюе по примиера и президента и по когото си поиска!Къф кеф, а?!Радвай се Българино - няма да е за дълго!

307

Пръц-Пръц

преди 3 години

поредното изпускане на газ, което само замърсява ефира.

306

о, да ..!

преди 3 години

Аз пък искам да се застъпим за правата на хората в Кюрдистан.А защо не извикаме Н.Пр. Посланика на Турция и да му връчим една нота, че да дадат всички цивилизовани права на кюрдите? Защо?Защо не открием Културно-информационен център на Кюрдистан?Защо не открием специалност Кюрдска филология в СУ ?Хората в България по селата умират от мизерия, те управляващите се правят на интересни и ни занимават с един мошеник тип Навални! До кога това ще продължава?Хората умират от глад, ало-о-о ..!

305

Мутро-о-о-о-о

преди 3 години

а защо не поиска Асангь да бъде освободен !?миризлив жалък про-западен наколенкаджия и продажник -това си ти, това е и цялата ти про-западна хунта !!!

304

Анонимен

преди 3 години

Това не е грешка на Путин,човекът е с условна присъдаи се оказва, че той единствен в РФ нарушава условията без каквитои да било последствия все едное над закона. Вкарването му на"топло" е напълно закономерно.А на българския тъппунгер трябва да се иска оставка и съд до дупка и додевето коляно.

303

Спутник

преди 3 години

Путин тук сгреши,но външна политика е перфектна.По добре Банкя-Герб да не дава мнение.Радев е велик НАЙ ВЕЛИКИЯ човек който е с народа.Чакаме падането на ДЖЕРБ.

302

Анонимен

преди 3 години

КОЙ? Не че нещо ама точно ББ, да прави забележки на Путин .... нещо не ми се връзва.Виж първо България в какво тресавище я превърна. Преди 15 години ходи с лопата да запълваш дупка, сега улиците на София мязат на швейцарско сирене.За метрото на Бойко, както казва една *** да не говорим.

301

Анонимен

преди 3 години

То и ние зовем Боко да влезе в затвора максимално бързо, но пада на глухи уши....

300

Анонимен

преди 3 години

Къв си ти бе ? Това, че приятелите ти краварите са платили на 4000 човека да излязат, не значе че другите 150 милиона са на това мнение.

299

Анонимен

преди 3 години

Другаря Борисов много възмъжа срещу Русия след като и построи транзитен газопровод без нито едно разклонение на българска територия за 3.36 милиарда лева от нашите данъци.Вече си позволява да ги хока заради Навални, да беше ги нахокал когато ти поискаха да им строиш газопровод, ама шубето от Новичока е голямо.

298

someone

преди 3 години

защо да е неприемливо ? кои сте вие да се изказвате кой може и не може да бъде арестуван и съден в чужда държава ? Още повече ,че самите вие сте пълни престъпници?Щом съда се е произнесъл значи не само може , но и ще лежи и песни ще пее.

297

от далече

преди 3 години

Кой те пита тебе изобщо по темата бе!

296

Пращай

преди 3 години

бързо Шкембъл Войвода да го освободи от началника ти.

295

Свиня

преди 3 години

Е ся вече Путин ще се нассере от страх пред Бойковия ултиматум и още утре ще пусне Навални

294

Анонимен

преди 3 години

бойко ти си исрод и лицемер

293

Путин

преди 3 години

Бойко, обичаш ли рукола?

292

Анонимен

преди 3 години

Да си го прибере в Банкя.

291

Ха-ха

преди 3 години

Майтапчия!

290

препоръчвам

преди 3 години

на толупа,преди да вдига гири на русия, да се изкаже по подобен начин за освобождаването на асанж!