71

Flex

преди 3 години

Е да, бг чесън разбира се, от двора, остава след китайски вирус и китайски чесън да ядем :DИнак не е до лоша диагноза, просто си има ефекти - колега месец след изкарването, беше на работа дори 2 месеца е вкъщи, повечето на легло - не може да си контролира крайниците. Аз имах треперене на 1 пръст на лявата ръка и цялата дясна около 2 дни и не уцелвах с мишката, освен това си разраних дланта че нещо вътре сърбеше... И приятели ми разправяха за странни сърбежи, минават ама не е грипче

70

Анонимен

преди 3 години

Значи лека китайска чума, ама после криза. Какшо значи това - Лоша диагноза от лекуващите я или друг проблем.

69

Handel

преди 3 години

Ей, добре е че DW пак ни информира с портедната сърцераздирателна история...

68

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен До Flex М, забравих. Чесънът стои във водата 24 часа. Изпиваш само водата, чесъна го хвърляш.

67

Анонимен

преди 3 години

До Flex Мини на накълцана скилидка чесън в две чаши студена вода, вечер преди лягане. Още по-добро е. Само дето малко вони. И чесънът да е български!

66

Flex

преди 3 години

Бе неприятна гадинка е, и аз (2 дни температура, 1 задух) и приятелката (19 часа сън) го изкарахме леко и имаме антитела. Забава беше като не може да усетиш дори на чесъна вкуса и мириса. И 3 месеца по-късно тя е на валериан от някакви нервности, аз с пулс 90 в покой, неспокойност и ходих да ми правят снимка на дробовете, че не можех да спя от задух, пък насищането 96 - нервна почва. Борим го с вода с грейпфрут (да, странно, но работи) и спорт ама пост-ефекти има и то гадни :(

65

Анонимен

преди 3 години

Няма значение дали си млад, въздуха е мръсен и ни тровят достатъчно добре, че да си лепнеш хроничния бронхит без дори да си минал Ковида.

64

Анонимен

преди 3 години

След лек COVID-19, 25 годишна мааан...гал..ка хвана маясъл от прележаване.

63

Анонимен

преди 3 години

бях в германия 2 месеца през есента - немците стриктно спазваха дистанция, носеха маски и търпеливо съблюдаваха правилата. резултат? 20.000 заразени на ден. накрая ще се окаже прав оня мангъров, дето обясняваше, че от маски полза няма много.

62

Анонимен

преди 3 години

Тук ако отидеш на лекар с такива симптоми ти прави тъпо ЕКГ което нищо не показва и те праща на психиатър защото не му се занимава... Мафия !

61

някой

преди 3 години

До: номер 58Ами това важи за много вируси, както грип и корона, така и други.Преди години братовчед на баща ми (аз не съм бил роден още) е починал от менингит след прекаран грип. Ама дето викаш, може и корона да е било, то тогава не са и чували за PCR

60

Мутафчийски

преди 3 години

Пост-Ковид симптомите включват изпускане по малка и голяма нужда, ранно идване на критическата при жените и простатит при мъжете, оплешивяване, обриви, обърканост, алкохолизъм, паник атаки и сенни хреми! Информация от института Роберт Кох-Германия!

59

Elf

преди 3 години

Ребека !!!? Axa!

58

Анонимен

преди 3 години

Това, че преболедуването на вируса има сериозни последици го казаха още в началото на епидемията - в Китай и Южна Корея, ама кой да внимава. Сега в България над 220 хиляди човека се заразиха и над 190 хиляди се водят "оздравяли", а всъщност поне 90-100 хиляди от "оздравялите" ще си имат серизони последици от вируса.

57

Анонимен

преди 3 години

т.н. Ковид пост-синдром е типиччен вторичен ефект на почти всички Ковид ваксини, Спутник прави изключение за сега.

56

Анонимен

преди 3 години

Преди десетина години.Мой приятел след прекаран не толкова тежък грип.Дето се казва почти на крак го изкара,удари го в сърцето и почина малко по късно от инфаркт.Явно е имало ковид и тогава според заключенията на учените.

55

АнонимеН

преди 3 години

Ковид-19 шубе-ците да минават на противогаз. Таман ще има да се различават най после от простолюдието.

54

46

преди 3 години

Къде прочетохте, че се отрича вируса? И да, този вирус се превърва в политическа пандемия, а не в медицинска. Когато са ви взели страха, мисленето и живота чрез постоянната радиация идваща от медии и политици, се губи здравия разум. Неполотически свързаните лекари си го казаха - това, което вършим си е самоубиство. Само че инквизиция е на друго мнение. А при нас тя е от разни хирурзи, травматолози, математици, детски учители и разбира се най-важното всезнаещи (нищо неразбиращи) политици.

53

Дойче веле

преди 3 години

Дойче веле!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

52

Анонимен

преди 3 години

По-добре кажете дали се е ваксинирала междувременно девойката?Щото в ЮАР, Бразилия и в Британия след ваксинация се появиха тежки мутации.