14

Номера

преди 3 години

Ако ВМРО и НФСБ се явят поотделно на изборите, ще загубят много гласове на хора, които не биха рискували да дадат гласа си за партия потенциално непреминаваща 4%. А гаранция, никой не може да даде! Каракачанов да обяви, че ще напусне политиката, ако направи глупостта да се яви самостоятелно и не мине 4%. Трябва да се носи отговорност, не като Радан, който се перчи, перчи и не влезе в BG-Парламента. И като награда за провала, отиде Брюксел. Същия номер ли иска да изиграе Каракачанов!?

13

Краси

преди 3 години

За тези,които не знаят: Сл.Атанасов е бивш ЗКПЧ/заместни командир по политическата част/в БНА.Пропогандираше "правата линия на БКП" и слухтеше и донасяше за несъгласни!Българи,мислете преди гласуване-животът ни мина в подчинение на комунисти-*** !

12

Анонимен

преди 3 години

Славчо...умря коня )

11

Анонимен

преди 3 години

Нищо не се разбра накрая. Георги Димитров бил македонец ама карал българи да стават македонци. Ама тогава както и сега не всички искат да са българи. И в България има турци помаци роми и т.н. а не е ясно след войната дали Пирин ще остане в България или не. Сега като е толкова лесно и го няма Георги Димитров, но пак не всички в Македония искат да са българи. Някои са българи в С. Македония, но С. Македония не е българска вече. Това че има македонци в Пирин не значи, че е македонски а си е пак бг.

10

V

преди 3 години

От такива патриоти няма нужда. Германските патриоти се пребориха за северен поток 2 а наще въобще не се бориха. Това са патриоти на Ф16 . Възраждане и Атака биха защитили вашия интерес а не на демократичния скъп американски шистов газ ;) Долу мафията герб и техните патриотични патерици .България на българите а не на американски корпоративни интереси.

9

Жълто в гащите

преди 3 години

Фигуранта се загърчи в паника и истерия - осъзна, че шефовете, вече са му били шута! В Кремъл разбраха, че този *** и дискредитиран агент вече не им върши работа, защото е разкрит. Само 1-2 хил. низши умове се подведоха по вдигнатия му юмрук. Рундю не става за лидер и ще бъде сменен! Сега цели 10 месеца ще трябва да му слушаме квиченето! Но пък е приятно да слушаш, как национален предател циври за милост!

8

Мяу

преди 3 години

До Гошо......тъпотоДве нули една до друга, правят тоалетна.

7

Анонимен

преди 3 години

С Македония ВМРО и ГЕРБ се провалиха тотално и преди ОП поне макетата не гореха бг знамето и гласуваха за бг на евровизия.

6

Анонимен

преди 3 години

Вън от парламента продажни псевдопатриоти.Вие нямате нищо общо с патриотизма.

5

Анонимен

преди 3 години

Няма оставка. Съд и затвор.

4

кръпел

преди 3 години

къде се събраха тие трапезни келепир ,,патриоте,,......

3

Койчо

преди 3 години

След като боко тиквата им подхвърли няколко милиончета тези забравиха за какво ги избраха хората

2

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Това е...безмислено;две събрани...нули,правят една...голяма.

1

Анонимен

преди 3 години

Най добрата коалиция през прехода!!!ГЕРБ с ОП!!!Все разумни политици!Факт!