58

МретеБе

преди 3 години

Мангъра казваше заразявайте се смело и който умре, умре! Вие и вашите възрастни родители готови ли сте пробвате този подход!И този мизантроп иска да става депутат!?Той е за затвора заради пропагандираната идея за гонене на естествен стаден имунитет, при който десетки хиляди заразени се изсипват в болниците и се борят за последния свободен респиратор и място в моргата!

57

аз

преди 3 години

ДоИмаш много правописни грешки,приятелю.Не вървиш. Анонимен

56

Анонимен

преди 3 години

Първанов не е като Румен Петков ,да се хваща за някой негатив,некоректен въздухар ,който докара с обратното на всичко говорене да стигнем до пик през ноември.Мерките може дори хлабави ,задължително трябва да се спазват и хората да наясно ,че е в техен интерес,а не както този интригант умишлено да създава хаос.Че било вирусче,чайче,аспиринче,е не става,починаха хора,други прекараха тежко,а вируса си мутира и не му дреме.Цяла година не си е тръгнал.Веднъж за ваксини,после обратно,еее!

55

нищо не разбираш

преди 3 години

До Анонимен38 няма такова нещо като бивш президентвъзможни са са няколко начина на изписванеПрезидент ---- иметоПрезидента Първанов, Президента Стоянов, президента Радев.ако са двама с това име - например Рузвелт се уточнява дали става дума за Теодор Рузвелт или за Ф.Д.Р.другият начин е да се изпише президента с името и годинитеПрезидентът Първанов 2001-2011

54

Анонимен

преди 3 години

Мангъров предложи 70 процента да преболедуваме болестта. При 6,7 милиона, това прави 4,9 милиона заразени.при 6 процента смъртност - 250 000 починали от Ковид. Ако умрат в един месец, болниците ще експло-дират.Той през юни каза, че ако има нова вълна ще си скъса дипломата, а имаше по 600 заразени на ден. Е - имаше нова вълна, достигнахме и 4000 на ден. Защо не си скъса дипломата?Говореше, че се придобивал имунитет, но всички инфекционисти говорят друго.

53

Анонимен

преди 3 години

Новият герой на българина. Един ненор...малник.После се сърдете на някой друг, че аме последни в Еяропа, че и в света, по каквото се сетите.

52

Гуфу

преди 3 години

До ОбективноМи щом има казвай го. Явно си сигурен в думите си.

51

Обективно

преди 3 години

И щях да призная Мангъров за Нещо, ако беше дал ЛЕЧЕНИЕ за ковид. Защото ИМА такова.

50

Обективно

преди 3 години

ДО МОМЕНТА МАНГЪРОВ НЕ ПРЕДЛОЖИ НИКАКВА АЛТЕРНАТИВА, НИТО ПЪК ЛЕЧЕНИЕ НА КОВИД. ТАКА ЧЕ - ТОЙ НЕ СТАВА ЗА НИЩО!! БЕЗПОЛЕЗЕН Е. В ПОЛИТИКАТА ЩЕ БЪДЕ СЪЩИЯТ. А БАЩА МУ СЕ ОБРЪЩА В ГРОБА.

49

До цент

преди 3 години

До Бау ти не спориш със световните учени защото нямаш елементарен капацитет.

48

Евала

преди 3 години

Първанов - пак президент!!!На всички в БГ-то!

47

Анонимен

преди 3 години

Мангър ти си зомби!

46

питам се

преди 3 години

Нормални хора в тази държава не останаха ли ?

45

Калеко Алеко

преди 3 години

Както е казал народът търкулнало се гърнето на мангъра та си намерило похлупака ... В природата няма нищо случайно и е съвсем резонно медицинско светило с нестандартен подход във вирусологията, като доцент Мангъров, да учи АБеВето на политическата азбука от доказани светила в тази област, като Румен Главъта, Агент Гоце и другите бивши съратнаци на акционерите от РеМеДето на "Позитано 20" ... !!!

44

Истината

преди 3 години

Явно знае че може да оплеска нещата, и гледа да се докопа до имунитет, да ама на да ли.

43

Иван

преди 3 години

Как този жълтият ще ходи при червените! Обратна работа!

42

Анонимен

преди 3 години

Историята на науката е чудесен пример за това как малцинство посрамва мнозинството. Това е значението на науката. Това е смисълът на изкуството. Алън Дийн Фостър

41

изнервен

преди 3 години

А бе този психопат докога ще ни счита за иддиоти? Ние не виждаме ли какво става по света и какви мерки се взимат в останалите държави?

40

Анонимен

преди 3 години

Благородният човек винаги е в малцинството - каза бащата, - това е неговата привилегия. Ричард Олдингтън

39

Анонимен

преди 3 години

Ако ти си малцинство и даже в единствено число, това все още не означава, че ти си безумец.Джордж Оруел