12

Анонимен

преди 3 години

Доколкото си спомням това беше идея и на наши учени но у нас се дават пари за асфалт не за наука българската разработка за ваксина го показа нямат и лев от държавата учените за да продължат разработките

11

Майтапчийски

преди 3 години

ЕЙ ЧЕ ВИ ИЗБИЕМ БАЛГАРИ СМАРДЕЛИ ЧЕ УМРЕТЕ СИЧКИ

10

Анонимен

преди 3 години

За пари биха написали ноти за Врабчетата да пеят антиковид песни :)))}))))) пари и пак пари и всичко за пари :) като припев ....

9

анонимен

преди 3 години

До Анонимен "Ами що тогава не се появиха в Беларус и Швеция които изобщо нямат мерки?"Те поначало знаят, че ПЦР тестовете имат някаква сигурност до 70%! Остават около 30% фалшиво /+/ или /-/! Също и въпроса с бързите тестове за антитела - доколко хващат само и единствено на КОВИД-короната антителата/"корони" много!? Имаше и някакво изгъбаркване с папая и коза в Танзания преди време! Имаше и скандал с ПЦР тестовете в Швеция, но кой им обръща внимание в голямата вълна на корона-психотерора!?

8

Анонимен

преди 3 години

Африкански вирус от Танзания )

7

Анонимен

преди 3 години

Истината е друга- няма нови щамове, а просто се наредиха много ваксини и всички рептили сядат на кръгла маса да актуализират всички чипове в тях, за да си помагат взаимно да избият Бай ***, защото той е много успял и им е конкуренция- от него не печелят достатъчно пари. Искат конкретно в България да изпратят ваксини с двойно по-мощни чипове, за да избият по-бързо населението, което пречи на богатството на реплтилите.

6

факт

преди 3 години

Знаят тези хора. Както разпръскват по въздух, така и ще ни ваксинират с невидими спрейове с наночипове... И други подобни отровни вещества и химикали.

5

MaйMyнaтa

преди 3 години

До 3Тия работи не ги решаваш ти, а и не става всичко с пари. Нали четеш, ще чакаш 6 милиарда раэлични ваксини. Успех в чакането!!

4

Анонимен

преди 3 години

Айде още един специалист, мутациите се появявали в страни които пренебрегвали мерките. Ами що тогава не се появиха в Беларус и Швеция които изобщо нямат мерки?

3

да,да ама не

преди 3 години

НАЙ-СИГУРНИЯ НАЧИН ЗА СПРАВЯНЕ С КОРОНАВИРУСА:НE КOМEНТИРAЙТE CТAТИИ НA ТEМA КOРOНAВИРУC!Пo-мaлкo кoмeнтaри : пo-мaлкo прихoди oт НEТ-трaфик! Като останат само с троловете - сайтовете ще мирясат с психотерора сами!Като видите на който и да е ТВ канал предаване, новина изобщо каквото и да е с "Корона" - сменяйте : гледаемостта и съответно рейтинга им пада! Така ще ги шкартират и от телевизиите!

2

MaйMyнaтa

преди 3 години

При 6 милиарда клетки у човекот, колко варианта има вирусот...докторче??

1

РЕПТИЛ

преди 3 години

Ще повярвам ДОНЯКЪДЕ в ефективността и безопасността на ваксините САМО при едно условие:- Масова ваксинация на всички футболисти, треньори и помощен персонал на големите първенства в Европа - Висша Лига на Англия, Премиера на Испания, Италия, Германия и Франция.Така всички ще видим как действат ваксините на спурезвездите с трансфери над 100 Милиона; как ваксините за безопасни за тези млади хора и как ефективно задържат вируса.ЗАЩО ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ЗАПОЧНАЛА ВАКСИНАЦИЯТА НА ФУТБОЛИСТИТЕ?