9

Анонимен

преди 3 години

Не така приятел ,ако и биеш от тая ваксина ,че започне да кудкудяка ,тия ваксини се бият на кокоши и пилета )

8

Васко

преди 3 години

къде мога да запазя конска доза Астра зенека за тъщата?

7

Анонимен

преди 3 години

Всички ваксини са ментета ,голям сериал играят ЕС и тия фирми

6

анонимен

преди 3 години

В другата статия пишат, че ще са като спрейчета ваксините! Ако ги дадат на Кристиян Дьор да ги прави по-добре ще се харчат!

5

анонимен

преди 3 години

"Продължителността на осигурената от ваксината защита е неизвестна, тъй като тя се установява във все още продължаващи клинични изпитвания."ЗНАЧИ ТЕСТОВЕТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ! ПРИ ТОВА БЕЗПЛАТНО! До неотдавна беше за до 65 годишни; сега и тук - до 55 годишни! Защо ли падна с 10 години горната възрастова граница за няма и 15 дни?!

4

да,да ама не

преди 3 години

НАЙ-СИГУРНИЯ НАЧИН ЗА СПРАВЯНЕ С КОРОНАВИРУСА:НE КOМEНТИРAЙТE CТAТИИ НA ТEМA КOРOНAВИРУC!Пo-мaлкo кoмeнтaри : пo-мaлкo прихoди oт НEТ-трaфик! Като останат само с троловете - сайтовете ще мирясат с психотерора сами!Като видите на който и да е ТВ канал предаване, новина изобщо каквото и да е с "Корона" - сменяйте : гледаемостта и съответно рейтинга им пада! Така ще ги шкартират и от телевизиите!

3

Анонимен

преди 3 години

Даже на снимката се вижда chadox1s маймунски аденовирус и човешки ембрионални клетки от абортирал зародиш мммм каква шитня!

2

ЗНАЕМ

преди 3 години

НЕВЕРОЯТНО БЕЗУМНО СВРЪХ ЕФЕКТИВНА Е, а също АБСОЛЮТНО НАПЪЛНО БЕЗОПАСНА, и освен това РАБОТИ СРЕЩУ НОВИТЕ МУТАЦИИ. Зaврeте си я.

1

Анонимен

преди 3 години

Chadox1s ,и MRC5 защо има тия шитове в ваксината!