44

еха

преди 3 години

как се тръска, се едно ми го е възседнала и язди ли язди

43

До Рашид

преди 3 години

Държавен преврат и тормозене на мирното население са съвсем различни неща ! Понякога превратите са неизбежна необходимост в полза на обществото, но това не може да се каже за терористичните атаки, които са основното оръжие на радикалния ислям !

42

Е

преди 3 години

Гати преврата с няколко джипа ! Но пи чето ме изкефи !

41

Rashid

преди 3 години

Защо не давате инфо за самият преврат? А именно, будистки военни репресират мюсюлманите. Ако бяха мюсюлмани тормозещи други щеше да е голям вой. А сега религията на любовта и доброто, будизма. Нека всички заблудени по йога, мантееи и тем подобни да видят с какво си пълнят главите празни.

40

Анонимен

преди 3 години

КЪДЕ Е СЯНКАТА НА ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ ТЯЛОТО НА ЖЕНАТА?ТОВА ВИДЕО Е МАНИПУЛИРАНО. ТОВА Е FAKE НОВИНА.

39

брех

преди 3 години

едно време ходихме там да бием лошите незнам за друго но имат страхотни к..витака е.ат че забравяш къде си и кой симай се мажеха отдолу с някъв наркотик незнам

38

СССР

преди 3 години

Къв Миаммар бре!! Това си е Камбоджа!!

37

Анонимен

преди 3 години

Уникално красива държава е Мианмар,с невероятно красиви храмове,но в най-южна Азия,всички държави са много красиви!

36

Анонимен

преди 3 години

Мианмар е много красиво място,имат и уникални стринни храмове!

35

Анонимен

преди 3 години

Блазе на хората които виждат света с помоща на корпорацията GOOGLE.. Виж това на GOOGLE earth, Ще те намеря с навигацията на GOOGLE maps. Виж това видео в YouTube.Така пише в Wikipedia..Живота им е изцяло контролиран от корпорацията. И те живеят лесно и щастливо.

34

Зрив направо

преди 3 години

"взривило" го е, да - с 36 хиляди гледания.

33

ПроСоТо

преди 3 години

мислех,че на Славейко чалгите са най-неприятните,но докато слушах *** и ЛАЯ ,които се разнасят от "видеото",промених мнението си!..и ега ти "аеробиката"!..Това ми напомни за оня.."Кон ***" ли беше,..оня бе, дето пощури света с "Конган стайл"....бх ти и жлътурките!

32

ха

преди 3 години

на тази бих и направил няколко преврата отзад и няколко отпред докато се чекнекакво толкова чудно има

31

Анонимен

преди 3 години

Като се играе аеробика, наистина трябва да се внимава да не ти направят някой преврат, отзад, без да разбереш.

30

Анонимен

преди 3 години

Имате гугъл мапс, вижте сами дали има такава къща със стълбички точно на огромния булевард, водещ до парламента.

29

Анонимен

преди 3 години

измама

28

Рашко

преди 3 години

Видеото е кофти монтаж, от сянката на мацката се вижда, че е снимано в блубокс. Колко "остър" трябва да си да се вържеш на това :)

27

Анонимен

преди 3 години

Това нещо е излъчено на живо, ама за *** е манипулация. Ех, ***, ***, ***. Сядай, сипвай си ракийката, че утре си на работа да бачкаш за мизерна заплата. Знаем, че според тебе заслужаваш повече, ама истината е друга- малко получаваш, защото все всичко занеш.

26

Пропов

преди 3 години

Големи конспиратори сте ейййй! Шерлок Холмс е българин или поне македонец. Няма никакви индикации клипът да е фалшив. Поне не могат да се открият при тази резолюция и качество. Сянката не е цяла защото има стъпала надолу зад момата. Освен това кръстовището е Т образно и всичко слъчващо се си остава зад момичето. Черните Джипки идват от страни, а не по посока на кадрите. Сенките на всички обекти в кадър са еднакви - момичето, минаващите случайно коли и мотори, ескорта с превратаджиите...

25

Анонимен

преди 3 години

ето така се създават фалшиви новини гръмко заглавие "шок ужас, няма да повярвате какво се случва, видео взриви нета " ..отваряш видеото то има 40к гледания....голям взрив голямо чудо....всичките ви новини са такива ! и з коронавирусите и бройките и статистиките всико ви е измислено ... поне да не бяхте слагали линк към видеото ве аматьори ...