65

Антисоциална

преди 3 години

А бе не ми разправяйте вие, че вече щастието е в социалните контакти. Дрън, дрън... Социални контакти = празни приказки и губене на време. В здравето и паричките е щастието. А относно тия "социални контакти", уж носещи щастие, благодаря, нямам нужда, всичко е пунта мара.

64

ХФ

преди 3 години

Благодаря, предпочитам пари пред социални контакти. Без това парите ще ми помогнат да си създам достатъчно социални контакти.

63

така им мият

преди 3 години

мозъците сега в САЩ - угодния на юдо-масонските корпорации гойм трябвая да е "смирен минималист"ако имате престава какво яко миене на мозъци пада сега в САЩ - ще зажалите комунизма

62

Аз съм тъп, вие не:)

преди 3 години

Това винаги сме го знаели! Нищо ново! И ако ваксърите и дупедав...те им политици и журналисти не принудиха насила с полиция и дори армия хората от планетата, такова малумие нямаше да се случи.Ама кой съм аз че давам акъл. Ако бях умен нали щях да съм журналист или поне филантроп?

61

Анонимен

преди 3 години

Земният живот не е живот на удоволствия.

60

Anonimen

преди 3 години

Наистина след осигуряване на житейския минимум за повечето хора не са щастие, но ако си гладен и на студено, са всичко. Но и да ги имаш в изобилие и да си болен, пак няма щастие. По-добре да плачеш в Мерцедес - глупости, мъката си е мъка, без значение в каква купчина ламарина е

59

Анонимен

преди 3 години

Щастието е в човека !Ако човек го търси навън в пари във вещи, то той е духовно беден!Искам да кажа, никога няма да е щастлив!

58

Авокадо

преди 3 години

Щастие без пари е равно на оксиморон!

57

Щастлив но чуй това:

преди 3 години

Външният дълг на България се увеличи с 6,4% за година.Плаче ми се, защото знам какво ще стане след още една ... и още ... и още една ...

56

Бунгар

преди 3 години

Цинично е когато човек се дави,да му говориш колко е хубаво да отиде на театър.

55

Нищо ново

преди 3 години

До мижи да те лАжем: Стара сентенция е, че щастието не е в парите, но не е и в тяхното отсъствие.

54

Анонимен

преди 3 години

Щастието е в оцеляването, който не го е разбрал значи не живее в България!

53

мижи да те лАжем

преди 3 години

Защо толкова богати българи избягаха в страни, откъдето не могат да ги върнат ?Нали щастието не било в парите ?!

52

БО

преди 3 години

Ще ви дам сметката си да ми превеждате парите си а вие да сте щастливи с контактите си, а пък аз ще плача от мъка........

51

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Точно ромите като имат даже 2 лева в джоба, се събират и празнуват както могат.Нещастен наш тъмнорус съгражданин не съм видял.Обратното - много българи посегнаха на живота си от отчаяние.А не трябваше !

50

Ganjo

преди 3 години

A бе какви контакти и какво щастие ,ако нямаш два лева в джоба. Ние неможем да отлепим от земята,те искат да хвърчим. Когато имаш финансова обезпеченост и всичко си идва на мястото, и контакти и щастие.Достатъчно е да си здрав.За всичко друго се намира решение.

49

IQ 2.28

преди 3 години

дайте навам 200 бона, и ме глейте как седа и рева

48

Здраве за пари даваш

преди 3 години

но накрая нищо нямаш !

47

Totenkopf

преди 3 години

Камелия в главата ти нищо няма куха, е като хралупа на катеричок

46

Анонимен

преди 3 години

до 47Продължавай да търсиш.