56

Анонимен

преди 3 години

Истинските холандци са изключително затворено общество и не обичат туристите. Собствениците на мелници в Киндердайк бяха подписали нота, че не искат туристи, защото им газели цветята и унищожавали градините. В малките градове трудно ще намерите някой да ви заговори на английски, като чуят че сте чужденец се усмихват и ви подминават. В Амстердам, Ротердам, Хага и т.н. има смесено население и интегрирането е по-лесно, въпреки това управляващите са все още холандци и резултатите не закъсняват.

55

Туск

преди 3 години

абееее ейййй тва либералите са лоши и от фашисти и комунисти взети заедно. Само ти налагат некви забрани и те ограничават в всичко целта е една контрол над тебе Разликата е само че тия либерали го правят по тънкия начин и не чак толкова директно то и за тва им минава номера Ако тука в бг се разреши марихуаната порно индустрия като в САЩ и легалната проституция реки от мед ще потекат, А тва са лесни пари. Не е като производството да гълта маса пари и накрая пак не се знае

54

Анонимен

преди 3 години

Лейбъристка партия, това е Работническата партия лейбър е труд, работа на английски

53

Унуфри

преди 3 години

Преебаха хубавото градче, нека страдат от сега нататък.

52

Анонимен

преди 3 години

Папа гал там ли работиш че те заболя.

51

Анонимен

преди 3 години

И като се легализира, как ще се доказва трафика на хора, насилствената проституция и сводничеството?Те не че сега са се юрнали да изловят всички сводници, но поне някоя и дребна риба заминава от време на време.

50

содом и гомор

преди 3 години

Какво падение на уж цивилизацията

49

руснак

преди 3 години

До Еврогейзер 65Ами то цели квартали с гейове има у нас. Ела в Питер и Масква, даже обикновенно нормалните са малцинство!

48

Ромстердам

преди 3 години

По магистралите в тикволандия пак ще има промоции, веднага щом ремонтите приключат.

47

Еврогейзер

преди 3 години

Ако имаше квартал на трансджендърите и гейовете, който привлича посетители от цял свят също ли щяхте да закриете?

46

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАко в бг са легални тези неща - ще влизат в бюджета милиарди левове всяка година и ще има пари за болници, пенсии и заплати нс държавните служители.Значи, викаш, да си градим щастието и благоденствието на разтвпрените крака на шепа ***.Не, мерси!Гнусното си е гнусно! И няма нужда да се легализира, защото е против нормалния живот!

45

Анонимен

преди 3 години

Да не ги приеме Барселона?

44

Анонимен

преди 3 години

Закривай!

43

Анонимен

преди 3 години

До 60"Ако в бг са легални тези неща - ще влизат в бюджета милиарди левове всяка година":)Ще влизат ....таратанци. Явно си чужденец.

42

Анонимен

преди 3 години

***.аци. Проституция и наркотици винаги е имало и ще има.Ако в бг са легални тези неща - ще влизат в бюджета милиарди левове всяка година и ще има пари за болници, пенсии и заплати нс държавните служители.Да не говорим, че наркотиците и проститутките ще бъдат много по-безопасни - контролирани от лекари.А сега тези милиарди отиват в джобовете на шепа престъпни босове и политици.Няма смели политици с визия как наистина да променят нашата страна.

41

Рушките курви

преди 3 години

ще се преместят в Германия.

40

Анонимен

преди 3 години

При нас работничките са млади стажантки, току що завършили измислена специалност в университета и изпратени от ,,дибрите,, лели от бюрата по труда.

39

Анонимен

преди 3 години

Малко им е на работното място, та не е това болка за умиране...А за вертепите на работното място ние българите сме царе !!!

38

Анонимен

преди 3 години

съсипаха я тая държава... нема червени фенери нема тревица... какво остана аместердам стана нещо като люлин

37

ЦИНИК

преди 3 години

Начи верно е ,чи иде лошу.Щом и .*** остават без раута....Баси кво доживяйме!