86

кремиковски дознател

преди 3 години

скоро ще арестуваме 90 годишни ***

85

Лошо

преди 3 години

Детето е крайно изнервено. Не е трябвало да се стига до тук. Семейството е виновно, вероятно. А полицаите се виждат в чудо.

84

поредното

преди 3 години

неггро на което ще целуват гуззза толерастите и ще коленичат пред него!САЩ се състояха - след 10 години максимум няма да има разлика между САЩ и Мексико - мизерия, корупция и градове осранни от цветнокожите маймммуниБялата раса си отива и заедно с бялата раса си отива и цивилизацията

83

До тръмп е идиот

преди 3 години

Явно ти си!Привъжаниците на Тръмп са предимно нормални семейства и възпитават децата си в нормална среда. Откачалниците са предимно от другата страна. А тая малката се е правила на националния герой Джордж Флойд който също полицията не можеше да вкара колата. И защитниците и са от другата страна също. Не се казва в статията дали са запалили и града и обрали магазините както се полага в такива партизански акции.

82

тръмп е идиот

преди 3 години

Сега пак ли Тръмп е виновен !.......като теб....явно!!!

81

Да видим

преди 3 години

Сега пак ли Тръмп е виновен !

80

Анонимен

преди 3 години

Смятай колко са се побъркали вече в САЩ щом 9 годишна пикла с жълто по устата заплашва майка си с убийство? И после тая държава твърди че благодарение на тях има световен мир и че са най велики? Там психо тестовете трябва да са безплатни и да се правят всеки месец. Пълни психари.

79

Пижо

преди 3 години

До Curse of ChuckyПонеже не знаеш какво е трябвало да се направи, мога да ти дам възможности, които не включват арестуване, оковававе в белезници и обгазяване на 9-годишно дете! Например, да се извикат психолози, социалните служби, лекари. Да се извика бащата, за когото детето крещи в истерия. Очевидно той има влияние върху детето! Още куп други неща. Единственото, което не е трябвало да се прави е това, което виждаме на клипа!

78

Тарот

преди 3 години

До Марсел ПоповКоя зодия си?

77

Мима

преди 3 години

С каквито и където живееш такъв ставаш.

76

Вяра

преди 3 години

До АнонименА заличаването на България?Вижте гредата в своите очи,а не сламката в чуждите.

75

до "интелектуал

преди 3 години

"Тълпата" полицаи е за да има думата им тежест в съда - едно е 2-3 да кажат абе взехме следното решение щото еди си какво, друго е 10 да кажат - следвахме процедурата, нямаше излишно насилие и превишаване на правата. Полицаят може да вземе решение на място дали да арестува или не и с това донякъде припокрива функциите на съда. Щом това не ти го побира мозъка, е6и го в мозъка тогава.

74

Анонимен

преди 3 години

Някаква наркоманка крещи и пищи.Само като и погледне човек безумният клин с който се е обула му става ясно всичко.И що крещеше така?Трябваше да и сложат някакъв *** на устата да не пръска Ковид19 като прави циркове.Майка и е виновна че и дава пари да си купува синтетични наркотици и да предозира.

73

Curse of Chucky

преди 3 години

Не знам защо всички пропускат факта че полицията е отишла там защото ТОВА 9г. ДЕТЕ е правело опити да убие майка си .Може би защото е "дете" е трябвало да я оставят да си свърши работата и да удуши или заколи родната си майка и после да я повозят с лимузина с куп плюшени играчки до полицейския участък за да я попитата учтиво защо го е направила ."Дете" а с тия паласки около кръста изглежда че е поне 80 кг. Ако беше и черно и лезбо до сега BLM да са овършали магазините за телефони в Рочестър

72

Анонимен

преди 3 години

Значи щом детето бяло всичко може а?

71

Анонимен

преди 3 години

А на бас,че ако бе черно детето Сащ щеше да е война сега

70

Мяу

преди 3 години

Тези полица да не са българи?

69

Мяу

преди 3 години

Гледам, че страшно много са се развихрили болни фантазии

68

Мяу

преди 3 години

6 едри полицаи не могат да хванат едно дете на 9 години без белезници? Значи, че те въобще, ама въобще не са за там и хубаво са ги отстранили

67

Анонимен

преди 3 години

Щом 9-годишно е заявило желание да убие майка си, ситуацията в това семейство явно е страшно сериозна. Толкова малки деца обикновено са лесна жертва на манипулация и склонни да обвиняват себе си за всичко, което им правят родителите им. Детето е явно много умно, защото с или без лютив спрей това ще предизвика внимание към ситуацията.