37

Анонимен

преди 3 години

тук тези ловци ги наричат общински съветници

36

Анонимен

преди 3 години

И най-смешното на тази хЪмерканска мания е,че ако случайн си се сдобил с такава ваксина,няма никаква гаранция,че след 1 месец ще се сдобиеш с друга за следващта ваксинация и всичко не само отива по дяволите,но и отслабената имунна система,(каквато става всяка след всяка ваксинация),става лесна мишена за всякакви други вируси,на коити преди това е устоявала!Единствената файда е за фирмите производителки на такива ваксини...единствената файда,кето е и целт на занятието!Алъш-вериша си върви!

35

А ония ми вика:

преди 3 години

Некъв *** задръстен за които Слави Трифонов е върховното изкуство и ми вика: Ей забраих те бе ей? Аз си казвам: Тоя нещо да съм искал от него, наем такива спомени, ама той май нещо е направил за което трябвало после нещо да оправи ама не е! Неков магиика сигурно ....

34

do 30

преди 3 години

Глупости.Барем прочети как работят модерните ваксини, преди да се излагаш.

33

Анонимен

преди 3 години

Не може, санким, с това робско самосъзнание, да се гради демокрация!Или са хайдушки движения, или чорбаджийски изстъпления, но смислено гражданско поведение в "Има такава държава"-няма!*** с този генетичен код не може да се самоуправлява.След 50г с нов етнически състав и българско малцинство-хептен няма да се случат нещата.Какъв е смисълът този старчески народ да се ваксинира?!Този старчески народ е забравил какъв е смисълът на живота!Не народ, а пътник!

32

Анонимен

преди 3 години

Как е хавата?

31

Анонимен

преди 3 години

Отделен въпрос е, че българските политици по един патриархално-средновековен начин трупат парици за чедата си и предоставят на новите бизнес партньори и новоизлюпени местни бизнесмени по подобен колониално-средновековен начин достъп до ресурсите на държавата включително до работната ръка.

30

Bond

преди 3 години

Мисирките да продължават да публикуват измишльотините на CNn и Дойче Зеле, а после да не се чудим защо паникьосаните ковидари ще почнат да търсят ваксини в ОЛХ, емаг, алуекспрес и т.н. Въпрос на време е да почнат масово да се продават ментета в нета....не че тия с които бицкат в момента не са ментета.

29

Анонимен

преди 3 години

"Винаги с Германия, никога против Русия!"-Цар Борис 3 го е казал точно и ясно.Русия е велика империя, но когато в в ролята на наш Голям брат, Инцестът е твърде первер-зен.Русия експлоатира ресурсите си, народа си, партньорите си по един патриархално-средновековен начин, който лично на мен ми навява асоциация с крепостното селячество.Това не ми пречи искрено да обичам руската култура.

28

Анонимен

преди 3 години

Македонците, защото са по-дяволи от нас- имат и гръцки ген, са дилъри на илюзии за всички:Те са гърци, сърби, българи, европейци, албанци, християни, мюсюлмани-който, както ги пожелае, стига да са велики македонци и да има келепир.

27

Жоро

преди 3 години

А бабите в кварта се чудят как с връзки да се доберат до ваксината хахах ужас

26

Анонимен

преди 3 години

Донецк и Луганск също произвеждат геополитика и руснаците си плащат само, че на нас не биха платили,На Балканите Русия плаща за стражево ку-че на Сърбия.

25

Сандо

преди 3 години

*** може да пие домашна ракия в пластмасови бутилки с неясен произход, може да плюска кепачета от пазара за по 80 стинки, НО ваксина няма да си сложи защото не знае кво има вътре и как действа!

24

Анонимен

преди 3 години

Младостта ви си е отишла,както казват китайците не можеш да влезеш два пъти в една и съща река Та какъв Донецк и Луганск сънувате?!Светът е глобален, всяка държава и нация трябва да си намери място под слънцето в големия страшен свят.Към този момент сме в отбора на ЕС, който ни "хрантути", защото сме гранична или, както обичат да казват "фронтова" държава.Е, за това се плаща!-0.80лв.от всяко наше левче, защото не произвеждаме друго освен геополитика.

23

Анонимен

преди 3 години

Много обичам печени пепърс с минсд мийт и бекон.

22

Анонимен

преди 3 години

Ваксината е преднамерено заразяване на здрав човек с болест. Смята се, че се прави с цел, да се "стимулира имунната система на организма". Но лекарите, също като нас, си нямат понятие, как работи имунната система, в действителност. Затова, паpaзититe им внушават лесно, че ваксините по някакъв начин "стимулират" имунната система и предпазвали от инфекциозни заболявания.

21

Анонимен

преди 3 години

Ваксините не могат да носят никаква полза, защото нямат за цел, да помагат за справяне с болестите. Целта е съвсем различна: ваксината действа като "лъжлива цел" за имунитета.

20

Анонимен

преди 3 години

В първият момент, се включва защитния механизъм на организма, имунната система създава максимален по мощност защитен "изблик". Но тя не може да функционира продължително, в режим на максимална мощност. Затова, след известно време, изтощената имунна система се изключва за "почивка" и "презареждане". През това време, организмът не се бори с инфекцията, която продължава активно да се развива. А "ударната" доза антитела е пропиляна, да се справя с ваксината, а не с развитието на болестта.

19

Анонимен

преди 3 години

След това, когато отделяните от инфекцията токсини, превишат допустимото количество, мозъкът включва отново имунната система. И, ако имунната система не е успяла, да се "презареди", новият защитен "изблик", ще е по-малък от предишния и така продължава до тогава, докато имунната система не се изтощи съвсем, а заболяването не премине в хронична фаза!

18

Анонимен

преди 3 години

Ке се умира.