9

Анонимен

преди 3 години

Има една приказка: "Когато губиш- не знаеш какво печелиш". Дали я знаят британците, щом само парите са им приоритет?!

8

Анонимен

преди 3 години

И тия изтрещяха. Като работодател не съм видял една полза от образованието (било то Българско, Английско или Американско). Като дойдат на 23-25 са като бял лист хартия и ги почваме от 0 за реална работа. Каква квалификация от училише?!

7

Анонимен

преди 3 години

5, най-големите негативи не са парите, да, а психическите усложнения от социалната изолация, най-често напълно излишна. Умрели ще са не повече от 0,.. % от заразените, а психични проблеми поради безсмислени насилствени ограничения и постоянно облъчване с паника и страх касае цялото човечество.

6

Анонимен

преди 3 години

Правилно са изчислили. Неслучайно човек с магистратура от САЩ взима четворна заплата на човек, завършил Софтуни на що-годе сходни позиции в сходни компании в София.

5

Анонимен

преди 3 години

Не всичко е пари....А какви ще са загубите ако умрат?На всичко се намира решение стига човек да е жив и здрав.

4

Анонимен

преди 3 години

Дали някой виси или не виси в училище, обикновено разлика няма. Там или не се учи, или всичко после се забравя, или назубреното е ненужно така или иначе. Училищата навсякъде са лудници. Няма как и карантината да се отрази на бъдещата квалификация, защото засегнати са целите випуски, пък и самата квалификация не гарантира успех или дори работно място в бъдеще. Такива статистики се измислят, за да се усвояват пари, каквото е и назначаването на още учители за 1.5 млрд да наливат от пусто в празно.

3

Още малко, още малко

преди 3 години

Още малко и ще се сетят, че щетите не се свеждат само до безконтролното несметно обогатяване на фармацевтичните гиганти и техните политически трансмисии.

2

Анонимен

преди 3 години

Изобщо е невъзможно да се изчисли размерът и видът наогромните щети за цялото човечество от играта с тоя вирус и политиканстванията покрай него.

1

#1

преди 3 години

научи се да пишеш !!