71

Такива са учителите

преди 3 години

Лош некачествен материал и подбор от улицата взимат от кол и въже куцо и сакато да даскалува. Няма строг подбор на учителски състав, както и условия които да привлекат по-млади и кадърни и отговорни учители. Учителите ТРЯБВА ЕЖЕГОДНО ДА ПОДЛЕЖАТ на:1 Оценка на качеството, на поведението им 2 Психическа оценка дали са все още годни3 Оценка на знания и владеене на съвременни технологии4 ВАКСИНИРАНЕ без изключения на учители ТРЯБВА СТРОГ КОНТРОЛ на учителите, не матурите за децата.

70

наистина ли?

преди 3 години

Пенсиониране- 11 заплати обезщетение- към 20 бона.

69

Totenkopf

преди 3 години

Какво значи поне засега? Фазите минават и заминават и после тия да си ги вадят от собственият джоб парите, кой ще ги чака докато се накумят? Няма такава пропаднала държава нийде по света!

68

Пишман учител

преди 3 години

А пък само 2% искат да ходят на работа.

67

Анонимен

преди 3 години

Тука някой пишат потресаващи глупости ! - ако мислят същото което пишат направо сме обречени.

66

Анонимен

преди 3 години

Засега са (уж) 20%, скоро ще са реалните 1%

65

без

преди 3 години

аре у лево с тези нанноваксини...а министъра на МОН що за заповед издал?!уж да се учело дистанционно пък то било присъствено!

64

Анонимен

преди 3 години

Само 20% ли искат да се ваксинират или само 2% ?

63

Анонимен

преди 3 години

От тези 20 %поне 15 задължително трябва да се консултират с психиатър . Все пак работят с деца

62

Не им се работи

преди 3 години

А иначе ги е мноого страх от ковида Ама няма да се ваксинират

61

бай Миле

преди 3 години

До до бай бай Миле, хаха сладур... аз няма да се ваксинирам поради същата причина, поради която не се ваксинирам и срещу грип, пък това за чиповете и то ли ви е спуснато в опорките? Няма лошо - иронизиране и осмиване.. класическа тактика, само дето нещо електоратът не хваща дикиш.. ами сега? Пак ще дърпат ушите на баце, ама то пък малко му остана.. *** кво ви пука на вас, днес опорките и партията са едни, след изборите други.. без работа няма да останете, *** не е лесно да си нехигиенично тролско

60

ихо....00

преди 3 години

До Ехо-о-о-оПоне половината са "даскалички", които сега трябва да са в час и да "преподават" наука на децата ни. Е, такава им е цялата "работа". Половин работен ден, през цялото време си киризаят фончетата ФБ, клюки, хейтване, лайкване...такива са !

59

Анонимен

преди 3 години

Не искам присъствено,не искам ваксина.Не искам това,не искам онова.Ама чакайте малко бе,какво искате ? Вечен ОНЛАЙН ?! Къде е оная чапла от ФБ страницата за безопасно образование да обясни казуса ? Нима ще каже,че ваксините също са опасни и недоказани на 100% и учителите предпочитат дистанционно,докато мине рутинният пет годишен период на тестване ?????

58

Ехо-о-о-о

преди 3 години

Има ли тук учители или поне директори на училища

57

Ф.Е. Джержински

преди 3 години

Често се водят спорове дали мъжете или жените са по умни. При тази ултрафеминизирана професия, където мъжете са екзотика, факта, че дори и 20% се доверяват на науката, приятно ме изненадва...

56

Анонимен

преди 3 години

Това е техен личен проблем ! Просто ще работят неваксинирани както работим всички останали.Така са премерили риска,така са преценили.Но да забравят вече " страх ни е от К19 " !!! Няма да минава тази опорка ! С цялото ми уважение към професията УЧИТЕЛ,смятам,че превилегиите си имат граници.Съгласен бях с желанието им да работят дистанционно поради опасения от зараза,но сега пък" не искаме ваксина" е меко казано нагло при положение,че огромна част от работещите изобщо "нямат право на опасения" !

55

до бай бай Миле

преди 3 години

ти не се ваксинирай, че да не ти се случи да те чипират или да получиш дегенерация на рибо-нуклеинова основа

54

Анонимен

преди 3 години

Нямам проблем с това колко от тях искат да се ваксинират или не искат. Проблемът е, че те НЕ искат да се върнат в училищата и да започнат да работят.Научиха се да вземат пари наготово и сега се търсят поводи при всяко заболяло дете да се разпуснат паралелките и пак да симулират с т.нар. дистанционно обучение.

53

бай Миле

преди 3 години

Я колко са зли герберастките *** днес хахахаха... явно опорката днес е, че който не ще да се ваксинира е враг номер 1 на родината.. и партията.

52

зевзек

преди 3 години

Всъщност, проблема се състои в това, че лекарите препоръчват в периода на ваксиниране да не се употребява алкохол за да се избегнат странични ефекти.А както е известно мнозинството "учителки" всяка вечер се "ваксинират" с бутилка водка или две вино. По обед като поизтрезнеят... и то часовете свършили....Бегом до магазина за нова "ваксина"...