177

Хахахах

преди 3 години

До ЙфйцйцйжкжПрав си, но това не променя нещата.

176

Анонимен

преди 3 години

Забелязва се, че неграмотността на списващите тук е в пълна корелация с негативното отношение към ваксините. Научете се да пишете правилно, ако искате да ви вземат сериозно.

175

я да видим

преди 3 години

43% откровени плюс 29%, които само за да угодят на анкетьора са се направили, че се колебаят, а всъщност не биха се боцнали - общо към 80 процента здравомислещи.

174

Анонимен

преди 3 години

Егати поднасянето на новини от БТВ, С НОВО РЪКОВОДСТВО,След като сме на последно място по ваксиниране в Европа ето как се поднася...."Вече 42000 човека в България са ваксинирани........." Нещо обърнаха палачинката. Ризова сияе когат коментира за ГЕРБ ...

173

Анонимен

преди 3 години

Доста повече са.

172

баба

преди 3 години

Не е от страх ами от практичност, липса на вяра в корумпирани политици, *** "учени" и милиардери със "социална мисия" ...

171

Анонимен

преди 3 години

Кви лъжи ) по скоро 57 %не желаят ,разбра си ясно по лекари и учители )

170

Анонимен

преди 3 години

Дали заглавието отговаря на истината, според мен не. Българина се научи да лъжи по обективни причини. Още преди ковитодеветнайсе много лъжи по пример от медиите.

169

Анонимен

преди 3 години

Дали заглавието отговаря на истината, според мен не. Българина се научи да лъжи по обективни причини. Още преди ковитодеветнайсе много лъжи по пример от медиите.

168

ТЯЛОТО,

преди 3 години

Такива гл упости пишеш, че и сам не си вярваш.То естественият имунитет, получен следпреболедуване още не е ясно колко трае, ти за ваксинаджийския си взел да даваш срокове. Никой нищо не е доказал. То не е минала година дори още от поставянето на първите ваксини,че да приказваме тияпразни приказки.В момента си текат изпитания. Който желае - да се пише овца или опитен плъх. Лошо няма. И от такива има нужда.

167

До Тялото 167,

преди 3 години

Минимумът е толкова в години. За да се направят изследвания върху животни, рандомизирани проучвания, проучвания и сравнения сплацебо групи и т.н.Ваксина и лекарство, изпитвани няколко месеца е абсурд! Това дори още не е трета фаза на изпитанията.

166

Анонимен

преди 3 години

Мен не са ме питали, но и аз няма. Колко немислещ трябва да си , за да повяряваш на тази лъжа и настояването над човечеството да ги ваксинират. Имунната система е за да се справя с всичко, и лекарите в света най- добри нямат представа на какво е способна тя.Освен, ако не я отслабват / унищожават с лекарства/.Нещата които се правят,не са от Природата.Начина, по който се мисли и живее носи на хората страдания.Защо? Защото нямат Вяра и са се отдалечили от Бог.Мисълта променя формите.

165

Искрен

преди 3 години

До ТялотоТи кво очакваш - да почнат да *** още докато им поставят ваксината ли? Що дрънкаш глупости. иРНК технологията се разработва от над 20 год и досега няма нито една одобрена за хора таква ваксина. изведнъж бам - одобрена е ПО СПЕШНОСТ и ПОД УСЛОВИЕ. Ще мине време докато се проявят евентуални странични ефекти като автоимунни заболявания, рак и т.н. И още нещо - рнк може влиза в адрото и да се кодира в днк. Доказаное, а откивателят на този процес получава Нобелова награда за това.

164

Анонимен

преди 3 години

ЧудесноТъкмо по-бързо ше се намери ваксина за тези които искамеЖивеем в свободна страна

163

Анонимен

преди 3 години

ДА ПИТАМ ДЕЖУРНИТЕ *** НА ВЛАСТТА КОИТО СА ПЛЪЗНАЛИ ТУК ДА МИ РЕКЛАМИРАТ ВАКСИНКИТЕ НА РЕПТИЛЧЕТО ГЕЙЪС,СЛЕДКАТО СА ТОЛКОВА (БЕЗОПАСНИ) ЗА ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА ВАКСИНИТЕ ЗА КОВИД,ЗАЩО ПРЕДИ ВАКСИНАЦИЯ ТЕ КАРАТ ДА СЕ РАЗПИШЕШ ,ЧЕ НЯМА ДА ИМАШ ПРЕТЕНЦИИ В СЪДА КЪМ ФИРМАТА ПРОИЗВОДИТЕЛ АКО ТИ СЕ ВЛОШИ ЗДРАВЕТО ОТ ВАКСИНАТА.И ВТОРИ ВЪПРОС ЗАЩО МЪЛЧАТ НАШИТЕ МЕДИИ ЗА ТОВА,ЧЕ В ЦЯЛА ЕРВРОПА ХОРАТА СЕ НАДИГНАХА НА БУНТ СРЕЩУ КОВИД ФАШИЗМА ,А НИ ЗАНИМАВАТ С МАЛОМЕРНИТЕ ШОРОШКИ ПРОТЕСТИ В РУСИЯ

162

Анонимен

преди 3 години

Време е да си припомним началото на цирка, когато март месец пред камерите се наредиха един полицай, шефът на пожарната, един ветеринар, коремен "специалист" и бай шиле, да ни спасяват от "вирус". Затвориха всичко без да има нито един "случай", но оставиха границите отворени.

161

Q anon

преди 3 години

Истината е,че нe 43,а най малко 85% от българите нямаме никакво намерение да се тровим(ваксинираме) с гадостите на хазарите-ч***фути Бил Гейтс ,Родшилд и Рокфеклер Това е положението колкото и да се напъват продажните ни казионни медии и политици да ни пробутват и рекламират денонощно отровв2ите на Пфайзер,Модерна и Астра Зенека.

160

Германец

преди 3 години

Това, че на запад по-голям процент от населението е ваксинирано, не означава, че са по-умни...---Така е. По-глупави сме. Затова сте по-напред от нас във всяко едно отношение. Направо ви завиждаме :)

159

Тялото

преди 3 години

До Тялото,Не е 3 години тестването. Тестването е докато се съберат достатъчно данни за да се направи статистически смислен извод за това дали работи.А една съвременна ваксина има 2 риска - тежка алергична реакция при поставяне и тежка алергична реакция при среща с вируса. За 1вото имаме вече данни 1 на 500 000 ваксинирани има такава. За второто има показатели, които казват че тук няма такъв риск и няма нито един случай на 100 000 000 ваксинирани.Това е.

158

Анонимен

преди 3 години

До ТялотоНякой по-долу написал,че троловете са на ниво детска градина. Прав е.