233

полковник Петров

преди 3 години

Еййй,няма да спрат с интригите си срещу президента Р Радев

232

Анонимен

преди 3 години

Радев каквото искаше си го постигна , всички партии се обединиха срещу коалицията Боко-Шиши .

231

Анонимен

преди 3 години

ТОЯ Е ЗА ПАНДЕЛАТА,КАКЪВ НОВ МАНДАТ,КАТО НИЩО ЩЕ НИ ВКАРА В ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!!!

230

Кафяв гербер

преди 3 години

Борисов FOREVER в затвора

229

Случаен минувач

преди 3 години

Радев наруши Конституцията. Просто трябва да бъде съден и осъден. И всички бъдещи президенти трябва да знаят, че нямат право да вдигат юмруци!

228

Пян_Гъ

преди 3 години

До Нищо новоИскаш да кажеш, че ЕС, комисията ОЛАФ и Кяовеши са "простотия", както се изразяваш? Така ли, европеецо?

227

Генерала

преди 3 години

Радев не знае какво иска.

226

Пян_Гъ

преди 3 години

Мога да развия толкова остра медийна филипика с/у Радев за целия вагон с гафове - в моя стил, но още в стила на Харалан, на Райчев, на Червен Кольо, на Първан и т.н., - че ако по Канал 1, BTV, и NOVА се изреждат по 1-2ма всяка сутрин с такива речи (както с/у ББ) + Панорама + Референдум + кабеларки, Радефф няма да може да се покаже и ще тръгне протест за импийчмънт. Ама не става и въпросът е защо? Нищо не става безплатно- НЯКОЙ ПЛАЩА, ВЪПРОСЪТ Е КОЙ??? Иначе медиите са големи "чистофайници"...

225

Нищо ново

преди 3 години

До Прокурор: Те ти и следващата п'ростотия.

224

Прокурор

преди 3 години

Лаура Кьовеши питала защо не е арестуван още Пламен Узунов и началника му ! Питала Гешев защо се бави.

223

Зоолог

преди 3 години

Фигурантът може да обезсърчи и скункс - изсъсканите миризми от устата на Фигуранта са по-силни от вонята на скункса.

222

Нищо ново

преди 3 години

И кого го интересува какво е казал за президента транспортният министър Росен Желязков? Ако беше коментирал състоянието на вагоните в БДЖ, имаше смисъл да го публикувате.Ако бяха добавили в заглавието "каза Росен Желязков" изобщо нямаше да го отварям. Стигат ни и постовете на гербаджийските *** по опорната точка?

221

Пян_Гъ

преди 3 години

Интересно, че и иначе доста гласовития ШАЛОМ мълчи... Щракнатия в "нацистко" фото човек на ВМРО в управляващата коалиция подаде оставка, я си спомнете! А човекът на Радефф в идентична нацистка поза с вдигната ръка (заета от Римската империя), НЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА. Шега било, то само ей-така, наужким... Шаломът си замълча, да си мислим ли, че е в играта? Ся, това са факти. Радефф ползва комфорт по доста линиил

220

Пян_Гъ

преди 3 години

И ще ви кажа защо РР ще си доизкара мандата. Само по 1на причина: НАД РАДЕФФ ИМА МЕДИЕН ЧАДЪР. Ако ОЛАФ бяха уличили човек на ББ за поръчката, леле майко - помия щеше с месеци да се лее по медиите... "корумпирани, порочен модел на управление, да ги махнем...". Сега - "ни дума, ни вопъл, ни стон". А трябваше да го разкостят още за ведомствените апартаменти, после за любовницата, после за метежа и т.н. и т.н. МЕДИЕН ЧАДЪР! КОМФОРТ, НО ЩЕ СВЪРШИ И ТОВА.

219

Неее...

преди 3 години

Обща платформа с Дай България,Пинокио,изкрейзавците на Костов,жендърите и най-откачените ***? Това е Пунта Мара ,Дървено желязо. Който се допре до тия ще го дръпнат да мине под дъгата! Нееее....

218

Точно

преди 3 години

Споко, бай Фигуранте ! След изборите ще има силно правителство, което ще те сложи так,където тие мястото -в ареста за национално предателство ! Цяла Европа ти видя голия ,оцапан *** и сега трябва да плащаш за корумпираната си тиква ! Сънуваш, Фигуранте, сънуваш втори мандат ! Българите не са военни въшки !

217

мазна фуражка

преди 3 години

НЯМА РАДЕВ !!! Има Десислава Радева - дето ежедневно набива чемберите на неадекватния ушат Фигурант, под зоркия поглед на Решетников и Кремъл.

216

Пян_Гъ

преди 3 години

Истината е, че за 4-5 г. Радефф успя да натвори толко много гафове, колкото Гоце и Плевнелиев заедно не успяха (макар че всеки се излагаше по своему!). Радефф се превръща в бреме за БСП, но не могат да му откажат, защото партръководството е усвоило едни авоари... Като Радефф за Грипен-ите. НАДНАЦИОНАЛНОТО (не само на Гешев!!!) разследване на ОЛАФ ще го довърши. Искахте Кьовеши, на ви сега... Преизбирането на Радефф = дерайлиране от европейската орбита. НИТО БГ, НИТО ЕС ЩЕ ГО ДОПУСНАТ!!!

215

Анонимен

преди 3 години

Тоя му мина времетоНе че следващия президент нещо ще промени

214

Анонимен

преди 3 години

До ТонкатаТонка,защо Борисов не ни покаже на обществеността какъв договор е подписал срещу обществото и българите?Как подписва нещо тихомълком,без да го обявява на народа и без да се дискутира публично дали е полезно или вредно?Този и ЦЦ, ни народ признават, ни парламент, ни институции, ни живота на хората,ни правата им!