36

неразбрал

преди 3 години

Радев призоваваше за смяна на системата(апропо системите са 4-парламентарна,президентска,монархия,тоталитарна)Предполагам,че Радев иска да уреди себе си с президентска република и безсрочен мандат.Така,че е нормално да се кандидатира за втори,трети...форевър.Така се бори корупцията и олигарсите.

35

Анонимен

преди 3 години

Това "недоразумение" се обяви срещу корупцията и фалшивата Прокуратура, ти подкрепяш ли корупцията и Гешев....... Да де, крадеца вика дръжте крадеца!!!

34

Сбогом РЕЗИЛЕ

преди 3 години

Президента избран от БСП и ДПС (Пеевски, Бобокови, Божков)!!! ДПС обаче се отказа от него, защото е много глуп*в и мандата му приключва в края на годината! Много слаб президент! СБОГОМ РЕЗИЛЕ!!!

33

Довиждане

преди 3 години

Радев си тръгва в края на годината!!! Ще се запомни като най-слабия президент в Българската история!!! "РАЗЕДИНИТЕЛЯ" и "РЕЗИЛА" са прозвищата, с които ще се запомни! Когато господ е давал акъл, военните са били на учение!!! - и Радьов доказа на 1000% тази поговорка!!!

32

Анонимен

преди 3 години

до ЧебурашкаНадявам се, че няма да пускате това недоразумение по няколко пъти на ден---------Това "недоразумение" се обяви срещу корупцията и фалшивата Прокуратура, ти подкрепяш ли корупцията и Гешев?

31

Анонимен

преди 3 години

Кой поиска да се срещне с него? --------Нали се срещна с е бача на бабички Макрон, кво искаш? Бико Тиквата с кого се срещна?

30

Анонимен

преди 3 години

Обединителят на нацията ся само раздор и злоба-----Пхахаха! Ти как си представяш, че се случва обединението? Откъде налъде ще се обединявам с Борисов, на каква база?

29

Анонимен

преди 3 години

Много ***,много нещо.Явно ГЕРБ са обявили тотална мобилизация на тролчетата и бая ще се поизхарчат за "услугата" . Президента е с достатъчна подкрепа от гражданското общество и коя партия ще го подкрепя на изборите е без значение. Доверието в него от страна на гражданите е 3 пъти по-голямо от доверието в правителството и 5 пъти по-голямо от доверието в парламента и прокуратурата. Това са фактите,а когато цифрите говорят и дяволите мълчат!

28

Анонимен

преди 3 години

Всичкия този шум около противоречива личност преди парламентарни избори не е на добре. Явно партиите нищо не могат да ни предложат, освен евтино зрелище на палячото на кремъл

27

Анонимен

преди 3 години

Голям бъз тресе някой от рейтинга на Радев. Огромен бъз.

26

до 21

преди 3 години

Толкова е незначителен че за него гласуваха 2 000 000 българи. Толкова незначителен, че 47% /3 200 000 / в момента го подкрепят. Ха сега *** марш към минусите, веднага!

25

Да решил е отдавна!

преди 3 години

Какво значат тук някакви си обикновени хорица!Раята да духа супата! АЗ съм велик и никой не може да миказва нищо, само другарят Путин!

24

Коя програма?

преди 3 години

Каква програма? За пет години какво свърши? Обединителят на нацията ся само раздор и злоба. Кой поиска да се срещне с него? Никой. Дали осъзнава, че и с БСП, и без има шанс само, ако няма друг кандидат, или ако е пак Цецка. Всеки друг ще го бие още на първи тур.

23

правичката

преди 3 години

Ама хайде да си го кажем правичката - всяко нещо, което се случва два месеца преди изборите, има отношение към изборите. Парламентарните.

22

ПРЕБРОЯВАНЕ

преди 3 години

Кандидатстването на Фигурантът- русофил за втори мандат всъщност ще бъде едно преброяване на глу. паците в Европейска България. Българинът е доказал, че ако един път сгреши, не повтаря грешката си, защото се е поучил от нея. А който иска Евразия да заминава за примитивна Рус, прав му път...

21

Анонимен

преди 3 години

Радев е толкова незначителен ***, че не може да нанесе никакъв удар по никого.Провокира една революция, която се спука като балон.Срамуваше се от собствените си революционери за просташките им постъпки и дори не си направи труда веднъж да слезе при тяха ги гледаше иззад пердето.Излъчва омраза и е държи като махленска клюкарка.

20

Рангел

преди 3 години

СМЪРТ ЗА ГЕРБ...А БОКО -- В ТРУДОВ ЛАГЕР. ДА РАБОТИ ПО 25 ЧАСА НА ДЕН-О-НОЩИЕ...И ПОСЛЕ НАКРАЯ СЛЕД КАТО СИ ОТРАБОТИ КРАЖБИТЕ И ЗЛИНИТЕ ЗА 30 ГОДИНИ----ДА СТАНЕ ХРАНА ЗА ПРАСЕТАТА И ЧЕРВЕИТЕ .

19

Анонимен

преди 3 години

Рундю терсенето се кандидатира за да има имунитет иначе ще е подведен под съдебна отговорност за национално предателство и слугинаж в полза на Русия.

18

бибабулиба

преди 3 години

Случайните в политиката танцуват само по веднаж!

17

анонимен

преди 3 години

Като обяви че ще се кандидатира за втори мандат, Радев нанесе удар в гърба на Нинова и на това което е останало от БСП. Радев сполучливо изигра роля на отвратителен президент, затова народът няма пак да се излъже да избере за президент фигурант резидент.