18

мд

преди 3 години

До МладНе знаех, че в заведения като това на 5-ти километър или Карлуково, пациентите имат достъп до интернет

17

$$$

преди 3 години

Световната медийна матрица на Глобалистите за пропаганда и дезинформация почва да се руши.

16

Анонимен

преди 3 години

до 16 и 17Уникални сте и двамата - ако вие сте бъдещето на БГ - трагедията ще е размазваща !

15

хмм

преди 3 години

Ваксини за млади, ваксини за стари,за мъже, за жени, за третополови. Ваксини по всякакъв признак. Само и само да се пласират.

14

Анонимен

преди 3 години

До МладБРАВО ! Много точно ! аз съм на 27 и мисля напълно по същия начин !!!

13

Млад

преди 3 години

Не виждам предимство за мен, на 25 съм. Няма да се ваксинирам не защото има странични ефекти, а защото мисля, че във ваксините има бактерии, които ще се активират чрез нано-роботи в определено време, чрез 5G. Знам че политиците, ще ме нарекат теоретик на конспирацията, ама само им се смея. Нямам им доверие, както и на производителите. Казват, че сме необразовани, ама аз си мисля, че е по-необразовано да вярваш, че цяла пандемия се появи, защото някакъв китаец ял прилепи. Вие наистина сте заспали

12

Анонимен

преди 3 години

За какво ваксинирват старците.те и без това се пазят яко и не излизат от тях не ходят по партита и нямат контакти.Да ваксинират внуците им и децата им, които работят и имат активен живот. Така ще спрат разпространението по лесно. А те ги хабят за хора които са на по сто години и не стават от леглото. Много нелогично

11

Анонимен

преди 3 години

Астра Зенека за богатите дето веднага плащат в кеш... Абе хората не щат да подаряват и си искат милиардите дето им се привиждат на хоризонта...

10

До 8

преди 3 години

Абе то и другите производители казаха,че не са се ваксинирали,ама щели да се ваксинират.Ха,ха,ха!

9

Анонимен

преди 3 години

Под въпрос е и за младите,ама пени се не пени се,пари сме давали.

8

бб

преди 3 години

Прави впечатление,че редица от нашите учени и практикуващи медици се "убиха" да адвокатстват на проезведителите на ваксината в това число и на "астра зенека", одобрена също от европ.агенция.В същото време Германия,Австрия,Италия и др.заявиха резерви по отношение на една голяма група от населението-тази над 55години.Отделно Унгария вече внесе и внася ваксини извън "одобрените" от евроагенцията по ле-вата. Аз съм в тази рискова група.Затова вече се съмнявам в компетентността на нашите лекари.

7

Анонимен

преди 3 години

А борда на директорите на Астра Зенека сложиха ли си ваксината?

6

аз-ът

преди 3 години

И кво... сега на руснаците пак ще се молим... нищо че ги псувахме допреди малко...

5

aa1830

преди 3 години

Какво ме интересува колко бързо може да се преработи една ваксина, когато очевидно и сегашните идват с такова темпо че виеуса ще мутира многократно до тогава. Това е като вица -... закъснях за влака, ама не много....!

4

аз-ът

преди 3 години

предимство - нанай си. За какво да си бия бъркоч с 60% ефективност. И аз искам от хубавия. Тоя бъркоч - си го набийте сами. Мога дойда да помогна ако не можете.

3

Анонимен

преди 3 години

До АнонименМилиционер отишъл в зоологическата и като видял жирафа казал "Такова животно нема"

2

Анонимен

преди 3 години

кога ще ги пускат в лидъл на промоция на касата?

1

Анонимен

преди 3 години

ех бе, какви хубави ваксини има значи, за млади за стари за малки за големи , голямо разнообразие вече, ваксини да искаш !